Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Kladno – Sparta 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 2:3 (kon.) | Plzeň – Šumperk 4:0 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (3:2 po s.n.)
Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Litoměřice – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Písek – Příbram 3:1 (kon.)
Pardubice B – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Kopřivnice – Sokol Karviná 9:2 (kon.) | Martin – Vlci Žilina 4:1 (kon.)
Poprad – Prešov 3:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (1:0 po s.n.)
Osvětim – Prostějov 4:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 11.08.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:30:40)
     
    Je konec! Třebíč byla v dnešním duelu lepším celkem a po zásluze vyhrává 4:0! V poslední třetině jsme viděli už jenom jednu branku, a to deset minut před koncem zápasu. Matěj Novák dostal přihrávku do samostatného úniku, který proměnil kličkou mezi betony. Motor tak prohrál druhý zápas v řadě, další přípravné utkání ho čeká v neděli 21.8. proti Linci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:28
    David Michalčuk se ze střídačky rovnou zapojil do útočné akce, jenže Třebíč se tentokrát přes útočnou modrou nedostala. Trápit jí to ovšem moc nemusí.
     
    58:00
    Dvě minutky do konce duelu! Vojtěch Tomeček se za svou brankou elegantně uhnul jednomu ze soupeřů, jenže ani tak se Motor nikam daleko nedostal.
     
    57:11
    Viděli jsme několik ostřejších zákroků v posledních minutách, ale jinak se zápas spíše dohrává.
     
    56:22
    Do konce zápasu nám chybějí poslední tři minutky a vypadá to, že Motor dnes nevstřelí ani branku. Tak uvidíme, jestli alespoň čestný zásah dá.
     
    55:14
    Filip Přikryl chtěl posunout puk na rozjetého spoluhráče, jenže ten musel před modrou přibrzdit, a tak musí Jihočeši o kotouč zase bojovat.
     
    54:25
    Třebíč drží kotouč za svou brankou a nechává nastoupit čerstvější hráče do hry. Na několik přihrávek se následně dostala do útočného pásma, kde kombinuje.
     
    53:29
    Avšak hra se během několika vteřin před budějovického brankáře vrátí. Domácí totiž zahráli touš jen na icing, buly bude následovat po pravici Cinky.
     
    52:59
    Na druhé straně si musel připsat další úspěšný zákrok David Cinka. Svůj beton ale vytáhl včas, a tak vyrazil touš do bezpečí v podobě rohu obranné třetiny.
     
    52:18
    Matouš Maspoust stál v příhodný moment na příhodném místě. Střela mu ale vůbec nesedla! Velká škoda pro Motor, protože pře ním byla úplně prázdná klec.
     
    51:22
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    50:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! A nyní už to vypadá na debakl pro domácí celek! Lukáš Forman našel rozjetého MATĚJE NOVÁKA, který jel úplně sám na gólmana. Toho si trochu roztáhl, posunul mu kotouč mezi betony a mohl se jít radovat na střídačku. Asistence: Lukáš Forman.
     
    49:40
    Michal Vodný odchází do kabin a dnešní utkání pro něj zřejmě skončilo.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Jakub Valský – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Petr Krejčí – 2 min., hrubost.
     
    48:55
    Lukáš Vopelka se dostal k odraženému kotouči na středu hřiště, ovšem rána mu ani trochu nesedla. Mičán tak mohl zůstat naprosto v klidu.
     
    47:45
    Ne, Jihočechům se směrem dopředu nyní nedaří ani trochu. Mají problém udržet kotouč na hokejkách. a dostat se vůbec do nějaké kombinace.
     
    47:13
    Matouš Masopust vyslal tvrdou ránu z levé strany, ale Mičán se znovu překonat nenechal. Zasáhl betonem a dneska rozhodně útočí na čisté konto.
     
    45:40
    Miroslav Holec byl jako první u odraženého puku, ovšem z možného přečíslení nic nevzniklo.
     
    44:50
    Vojtěch Tomeček se z ničeho nic dostal v nebezpečném prostoru, avšak jeho pokus šel těsně vedle zadní tyče. Podaří se Motoru dnes skórovat?
     
    43:53
    Filip Přikryl se snažil najít zadovkou zpoza branky někoho ze spoluhráčů, ale to se mu nepovedlo. Třebíč následně vyvezla puk do středního pásma.
     
    43:15
    Budějovický obránce vyslal ránu od modré, ale trefil jen před brankou stojícího Masopusta.
     
    42:30
    Jeden z třebíčských hráčů poslal kotouč na zakázané uvolnění, ovšem David Cinka se na poslední chvíli zapojil do hry, a tak se icing nepíská.
     
    41:56
    Matouš Masopust se těžce zvedal z ledu v útočném pásmu, ale na střídačku odjel po svých a zdá se, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    41:08
    Lukáš Doudera se snažil poslat kotouč podél mantinelu na modrou, ale puk se odrazil jen na hokejky soupeřů. Následná střela šla jen vedle branky.
     
    40:25
    Jan Štencel se dostal rovnou mezi dva soupeře, proti kterým nedokázal udržet kotouč. Dva hosté se ale poté srazili, takže záhy bylo po šanci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých vedou hostující hokejisté již o tři branky. Horácké Slavii se povedlo využít přesilovou hru, když se po vyhraném buly trefil David Tureček. Už to vypadalo, že za tohoto stavu se půjde také do kabin, jenže Matyáš Svoboda vyhrál další vhazování, tentokrát na Lukáše Formana, jenž sedm vteřin před koncem navýšil náskok svého týmu.

    Další třetina začne přibližně v 19:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! A sedm vteřin před koncem se hosté trefují už potřetí v tomto duelu! Matyáš Svoboda znovu vyhrál buly na svého beka, tentokrát na LUKÁŠE FORMANA. I ten si mohl kousek od modré popojet a jeho střela skončila na zadní tyči. Asistence: Matyáš Svoboda.
     
    39:31
    Matouš Masopust je na ledě!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:36
    Antonín Bořuta vyslal tvrdou ránu od modré, která jen prosvištěla okolo branky. Třebíč se ale nadále drží v pásmu a je velmi nebezpečná...
     
    38:01
    Jakub Valský se ihned po buly vydal do samostatného úniku, byl ale těsně bráněn nakonec jedním ze soupeřů, a tak ani nedokázal pořádně zakončit.
     
    37:31
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukáš Vopelka – 2 min., sekání + 2 min., hrubost, odpyká Matouš Masopust.

    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Michal Furch – 2 min., hrubost.
     
    37:24
    Velká šance Motoru na snížení stavu! Matěj Toman vypálil od modré, když Mičán vyrazil puk jen před sebe. Tam se o dorážku postaral Jakub Strnad, který mířil do protipohybu gólmana, který však vytáhl zákrok lapačkou!
     
    36:41
    Jakub Valský si sjížděl od modré na přihrávku na střed hřiště. Jeden ze soupeřů ovšem tento úmysl prohlédl a na poslední chvíli puk ztečoval mimo něj.
     
    35:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Hosté využívají dnes již druhou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení. Matyáš Svoboda vyhrál vhazování na hokejku DAVIDA TUREČKA. Ten si od modré sjel na vrcholek kruhu a ranou se trefil do šibenice. Asistence. Matyáš Svoboda.
     
    35:20
    Třebíč měla celkem slušný tlak a dlouho se držela v útočném pásmu. David Cinka ale mohl zůstat celkem v klidu, jelikož žádný pokus nemířil na něj.
     
    34:16
    Jihočeši se hnali do přečíslení dva na jednoho, které táhl Jakub Valský. Ten hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, ale soupeř mu do přihrávky padl.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Jaroslav Pouzar – 2 min., hrubost.
     
    32:54
    Matěj Novák se snažil probít skrze dva hráče ke kotouči, ale vystřelit nedokázal. Michálek se poté ještě natahoval po puku, avšak zakončit nedokázal.
     
    31:56
    Matěj Toman táhl akci tři na tři. Zkusil to vzít na sebe středem hřiště, ale brzy narazil. O chvilku později vybojoval Motor alespoň buly v útočné třetině.
     
    31:21
    Ladislav Bittner je na ledě!
     
    30:33
    Jakub Strnad se snažil posunout kotouč před branku, avšak jeho pomalá přihrávka byla zastavena. Horácké Slavii se však nepovedlo kotouč vyhodit.
     
    29:34
    Po souboji u mantinelu se Třebíči podařilo posunout kotouč do středního pásma. Navíc celá čtyřka stihla vystřídat a na ledě jsou čerstvé síly.
     
    29:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ladislav Bittner – 2 min., držení.
     
    28:44
    Budějovice se dostaly do zajímavého přečíslení, ale křižná přihrávka byla hodně zpomalená. Následovalo jen plácnutí do puku, který šel vedle tyče.
     
    28:05
    Mikuláš Hovorka posunul puk podél mantinelu do útočného pásma, kde se o něj prali hráči obou celků. Nakonec z toho lépe vyšel tým hostující Slavie.
     
    27:03
    Ani tentokrát se České Budějovice s pukem na holi daleko nedostaly. Oba celky mají nyní velké problémy se samotným přechodem středního pásma.
     
    26:35
    Jiří Remta udržel kotouč, když se proti němu vydal jeden ze soupeřů. Motoru ovšem nyní dělá založení útoku velké problémy. Je z toho tedy jen icing.
     
    25:26
    Druhá třetina zatím moc zajímavých akcí do hry nepřinesla, na druhou stranu se moc nepřerušuje.
     
    24:10
    Kachyňa se z pozice obránce dostal až před gólmana, jenže Mičán jeho pokus dokázal vyrazit. K dorážce se navíc nikdo z domácích nedostal.
     
    23:11
    Jiří Remta stihl odehrát kotouč za svou vlastní brankou, ale Jihočeši se na něm dlouho neudrželi. Nyní se však snaží o něj bojovat za brankou soupeře.
     
    22:09
    Tomáš Chlubna vybojoval kotouč v útočném pásmu. Nakonec on sám vyslal ránu z pravé strany, kterou gólman hostí dobře viděl a schoval puk do lapačky.
     
    21:07
    A to se mu povedlo. Prudkou střelu na přední tyč vyslal Vojtěch Tomeček. Jeho pokus ale dokázal Mičán vyrazit vyrážečkou do ochranné sítě a hra je přerušena.
     
    20:38
    Jihočeši začali druhou třetinu aktivně a byli usazení v útočném pásmu. K ničemu jim to ale nebylo. Motor se tak musí do útoku znovu probíjet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první perioda, po které vede hostující celek o jeden gól. Utkání zatím nemá bůhvíjaké tempo a šancí bylo k vidění pomálu. Nakonec se ujala jen střela David Michálka v přesilové hře, která přisoudila Třebíči vedení. Tak uvidíme, jak bude vypadat druhá perioda.

    Další třetina začne přibližně v 18:13.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Hostí využívají přesilovou hru a dostávají se jako první do vedení! Radim Ferda posunul kotouč na střed hřiště, kde se do něj opřel DAVID MICHÁLEK, jehož bomba skončila nechytatelně v síti. Asistence: Radim Ferda a Miroslav Holec.
     
    17:39
    Bindulis se objevil v útočném pásmu jako velká voda, ale ke kotouči se nedostal.
     
    17:03
    První přesilová hra také pro Třebíč. Viděli jsme celkem hezkou teč, která skončila vedle brány. Následně se Budějovicím povedlo puk vyhodit.
     
    16:43
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukáš Doudera – 2 min., držení.
     
    15:41
    Velká nedomluva mezi českobudějovickými hráči, avšak hosté toho nedokázali nijak využít.
     
    14:54
    Velká šance také na druhé straně! David Cinka si úplně neporadil s rozehrávkou, když na něj tlačil Ladislav Bittner, který mu však trefil jen beton!
     
    14:00
    Avšak nyní to celkem slušná šance byla! Jaroslav Pouzar vyslal dobrou ránu, kterou Mičán vyrazil jen před sebe. Tam se snažil dorazit ještě Filip Přikryl, ale touš za brankovou čáru nedostal.
     
    13:20
    Hra se sice stěhuje z jedné strany na druhou, ovšem větší šance k vidění stále nejsou. Tu největší měl Tomeček, ale prosadit se nedokázal.
     
    12:18
    Obrovská chyba hráče Motoru, který posunul kotouč přesně na Miroslava Holce, který šel jeden na jednoho. Vyslal jedovatou ránu, ale Cinka ramenem vyráží.
     
    11:42
    Během několika vteřin se nám znovu přerušila hra. Kotouč se dostal přes síť až na fanouškovskou plochu. Následovat tak bude buly v útočné třetině domácích.
     
    11:13
    Jakub Strnad naopak udržel touš za brankou Mičána. Následně to domácí vykombinovali do hezké akce, kterou zakončoval Vojtěch Tomeček, ale gólman hostí se proti jeho pokusu stihl natáhnout a puk zastavil.
     
    10:36
    Mikuláš Hovorka měl co dělat, aby nepustil svého soupeře ke kotouči v obranném pásmu. Nakonec ale celou situaci ustál a hra se obrací na druhou stranu.
     
    10:00
    Je za námi přesně polovina první periody a uvidíme vhazování po pravé ruce Davida Cinky. Domácí celek se totiž provinil jen zakázaným uvolněním.
     
    08:49
    Dlouhý souboj o kotouč probíhal v obranném pásu hostujícího celku. Ten nakonec vyhrála právě Třebíč, která se může vydat směrem do útočné třetiny.
     
    08:02
    Západ zatím plyne celkem rychle a žádné větší šance jsme na jedné či druhé straně. Snad se brzy dočkáme nějakého střeleckého zásahu.
     
    06:47
    Ladislav Bittner se snažil něco vymyslet v útočném, avšak Slavia bode muset o puk bojovat.
     
    06:17
    Třebíč se poprvé dostal k zajímavější šanci, když po křižné přihrávce pálil jeden z hostí. David Cinka se ale stihl přesunout a podržel kotouč ve výstroji.
     
    05:41
    Anotnín Bořuta je na ledě!
     
    05:14
    Další rána do modré v podání jednoho z hráčů Českých Budějovice. Ta však jen zaduněla o zadní mantinel a vyhnala domácí z útočného pásma.
     
    04:35
    Mikuláš Hovorka vyslal celkem slušnou ránu, kterou Mičán vyrazil jen vedle sebe. Tam se natahoval ještě jeden z domácích hráčů, který dorazit nedokázal.
     
    04:03
    Jihočeši se po krátkém boji usadili v útočném pásmu, kde se nyní rozestavěli do kombinace.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Anotnín Bořuta – 2 min., hákování.
     
    03:25
    Jan Štencel zkoušel něco podobného a nahodil si do jízdy touš o zadní mantinel. Jeho sprint byl ale k ničemu, jelikož domácím je odpískán ofsajd.
     
    02:55
    Jaroslav Pouzar se prosmýkl skrze obranné pásmo, ale k zisku kotouče to nakonec nevedlo.
     
    02:24
    Hned na začátku duelu přišla pro Motor špatná zpráva, jelikož po dvou a půl minutách se Josef Koláček odebírá s týmovým lékařem do kabin. Snad to nebude nic vážného. To se dozvíme v průběhu duelu.
     
    01:12
    Štencel posunul po modré puk na Jiřího Remtu, jenž okamžitě nahazoval na bránu. Až tam ale kotouč neodputoval, jelikož jej zastavila obrana.
     
    00:45
    Jako první z gólmanů musel předvést zákrok David Cinka. Ten na střelu z dálky ale viděl hodně dobře. Následovat bude buly po jeho pravé ruce.
     
    00:12
    A třetí přípravný duel domácího celku právě započal! Motor znovu nastupuje v hodně omlazeném kádru a ve žlutém. U Třebíče převažuje červená.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Cinka (Strmeň) – Hovorka, Kachyňa, Doudera, Bindulis, Štencel (C), Remta, Hail – Přikryl, Koláček, Tomeček – Vopelka, Toman, Valský (A) – Strnad (A), Masopust, Chlubna – Pouzar.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Poizl, Furch, Bořuta, Krejčí, Forman, Tureček, A. Svoboda – Krliš, Bittner (C), Psota – Vodný, Šilhavý, Holec – Novák, Michálek, Ferda – Bartes, M. Svoboda, Michalčuk.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Květoň, Kosnar – Jindra, Zika.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního přípravného duelu, ve kterém se spolu střetnou České Budějovice a Třebíč. Úvodní buly je naplánováno na 17:30 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 19. Michálek (Ferda, Holec), 36. Tureček (M. Svoboda), 40. Forman (M. Svoboda), 51. Novák (Forman)


    Banes Motor České Budějovice: Cinka (Strmeň) – Hovorka, Kachyňa, Doudera, Bindulis, Štencel (C), Remta, Hail – Přikryl, Koláček, Tomeček – Vopelka, Toman, Valský (A) – Strnad (A), Masopust, Chlubna – Pouzar.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Poizl, Furch, Bořuta, Krejčí, Forman, Tureček, A. Svoboda – Krliš, Bittner (C), Psota – Vodný, Šilhavý, Holec – Novák, Michálek, Ferda – Bartes, M. Svoboda, Michalčuk.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Květoň, Kosnar – Jindra, Zika.

    Diváci: 1210
    ocianews.com