Osasuna – Sevilla 2:1 (kon.)
konec
CA Osasuna
2:1 (1:1)
Sevilla FC
Pátek 12.08.2022, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování 1. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi týmy CA Osasuna a Sevilla FC.
     
    CA Osasuna

    Osasuna strávila loňský ročník v poklidném středu tabulky. Ve finále brala 10. místě s odstupem dvanácti bodů na pohárové příčky a s devítibodovým polštářem na první sestupující celek. V přípravě na nový ročník svěřenci kouče Arrasateho odehráli sedm zápasů s kladnou bilancí čtyř vítězství, jedné remízy a dvou porážek.

    Před novou sezónou Osasunu posílil Rubén Peña, Aitor Fernández a Moi Gómez, naopak odešli Robert Ibáñez, Cote, Jonas Ramalho a Oier.
     
    Sevilla FC

    Sevila statečně vzdorovala silné trojce ve složení Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, aby nakonec obsadila čtvrtou příčku o jediný bod za Atléticem. Liga mistrů klapla, a to je důležitý, tolik tedy manko bodu na třetího mrzet nemusí. Lopeteguiho družina sehrála v rámci přípravy šest utkání s bilancí tří výher, jedné remízy a dvou porážek.

    Co se týče posilování mužstva, tak novými tvářemi jsou Isco, Alex Telles a Marcao. Kádr naopak opustili obranné pilíře Diego Carlos s Julesem Koundém, kromě nich zamířil na hostování do Feyenoordu Oussama Idrissi.
     
    Úvodní sestavy:

    CA Osasuna: Herrera – R. Peña, Una. García, Dav. García (C), Cruz – Moncayola, Torró, Oroz – Barja, Ávila, M. Gómez.
    Náhradníci: J. Pérez, A. Fernández – J. Martínez, R. Torres, Brašanac, Herrando, M. Sánchez, Budimir, N. Vidal, Kik. García, Ibáñez, Benito.
    Trenér: Jagoba Arrasate

    Sevilla FC: Búnú – Navas (C), Gudelj, Rekik, Acuňa – Fernando, Delaney – Corona, Gómez, Ocampos – Mir.
    Náhradníci: Dmitrović, Flores – Montiel, Carmona, Telles, Rakitić, Salas, Lamela, Jordán, Torres, Romero, Nasírí.
    Trenér: Julen Lopetegui

    Rozhodčí: del Cerro – G. García, Sobrino.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Nový ročník španělské LaLigy odstartoval! Domácí Osasuna do páteční předehrávky oblékla červené dresy, hosté navlékli dresy barvy modré.
     
    3
    Domácí začali pořádně zostra! S obrovským štěstím se přes dva protihráče procpal Ezequiel Ávila, v nekomfortní pozici ovšem zakončil pouze do bránícího soupeře.
     
    4
    Se stříleným centrem z pravé strany si bez větších problémů poradil Nemanja Gudelj. Dnes hraje na pro sebe netypické pozici stopera, ve skluzu zvládl míč odpálit mimo pokutové území.
     
    5
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Marcos Acuňa zkusil přenést hru na Jesúsa Navase, míč ovšem nasměroval mimo dosah kapitána.
     
    6
    Hosté se rozhodl zklidnit hru trpělivou kombinací na vlastní polovině. Ovšem Osasuna presuje hodně vysoko, čímž konkurentovi pořádně znepříjemňuje situaci.
     
    7
    Nemanja Gudelj zkusil překvapit defenzivu konkurenta dlouhým nákopem na Rafu Mira. Španělský forvard na kulatý nesmysl těsně nedosáhl.
     
    8
    Moc dobře si byl Ezequiel Ávila vědom, že proti třem protihráčům nemá moc šancí na úspěch. Po lehkém kontaktu s Rekikem spadl na zem, rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    9
    Těsně, ale přece stál Ezequiel Ávila v ofsajdovém postavení. Jesús Navas se pozdě vytahoval s obránci, nakonec v poslední vteřině stihl posunout soka za záda.
     
    9
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Prvním střelcem nového ročníku španělské ligy je EZEQUIEL ÁVILA! Argentinský útočník obdržel parádní přetažený centr zprava od Peni. Prudkou hlavičkou trefil padajícího brankáře Búnúa, od nějž se balón odrazil do sítě.
     
    11
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Odpověď Sevilly na sebe nenechala dlouho čekat! Gómez zvládl nelehké zpracování obloučku od Acuni. Z levé strany vzápětí skvěle odcentroval do malého vápna na RAFU MIRA, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil nechytatelně pod břevno.
     
    13
    Za přetaženým centrem Lucase Ocampose spěchal Rafa Mir. Z brankové čáry výborně vyběhl gólman Sergio Herrera, míč vyboxoval do bezpečí.
     
    14
    Hosty vstřelený gól viditelně nakopl. Karim Rekik nyní neměl komu směrem dopředu, neostýchal se proto zapojit do hry brankáře Búnúa.
     
    15
    David García měl co dělat, aby odpálil hrací předmět do bezpečí před Mirem. Mohl si ale rychle oddechnout, protože útočník se vracel z ofsajdu.
     
    16
    Dlouhým autem do pokutového území se prezentoval Unai García. Ve vzduchu kraloval bránící fotbalista Nemanja Gudelj.
     
    17
    Svěřenci kouče Arrasateho pokračují v útočení. Na úroveň penalty centroval Moisés Gómez, Ezequiel Ávila byl přichycen v ofsajdu.
     
    18
    Zkušeně si počínal Jesús Manuel Corona. Mexický reprezentant dal tělo před Davida García, na němž si vynutil faul.
     
    19
    Trpělivou kombinaci završil centrem od pravé lajny Jon Moncayola. Balónu dal malou výšku, našel na přední tyči bránícího Rekika.
     
    20
    A kombinačně zkouší štěstí pro změnu Sevilla. Vysoký presink domácího mužstva ale pokračuje, soupeře vyhnal až k vlastnímu pokutovému území.
     
    21
    Nákop Lucase Ocampose byl málo razantní. Jesús Navas zabojoval, leč Lucas Torró zvládl nejen soka udržet na zádech, ale ještě rozehrát na Unaie Garcíu.
     
    22
    Fernando odvrátil míč za pokutové území, kde se do balónu opřel Lucas Torró. Balón nejspíše letěl mimo tři tyče, Jásín Búnú přesto radši zasáhl pravou rukou.
     
    23
    Akce domácích pokračovala rohovým kopem. Centr doletěl do přehuštěného prostoru, kde kraloval obránce Marcos Acuňa.
     
    24
    Ani druhý rohový kop v krátkém časovém sledu Osasuně nevyšel. Lucas Torró byl adresátem Moncayolova centru, těsně před ním však míč přizvedl Rekik.
     
    25
    Na levé straně dostal poměrně dost prostoru Ezequiel Ávila. Také on vyzkoušel centr, pro nějž si vyběhl pozorný Jásín Búnú.
     
    26
    Pěknou akci Sevilly vyšperkoval Jesús Manuel Corona patičkou na Alejandra Gómeze a Sergio Herrera měl velké štěstí, že rána směřovala do středu brány.
     
    27
    O pozornost si hlasitě řekl Moisés Gómez. Vypálil z levé strany kousek za šestnáctkou a z mírného záklonu. Křižný pokus se otřel o tyč a skončil mimo hrací plochu.
     
    28
    Jásín Búnú rozehrál odkop na krátkou vzdálenost s Nemanjou Gudeljem. Arbitr del Cerro vzápětí přerušil hru, protože Avila byl v době rozehrávky v pokutovém území soupeře, což pravidla nepovolují.
     
    29
    Přestože měl Marcos Acuňa poměrně dost času, tak centr vůbec nezvládl. Přetáhl jej příliš, dobíhající Jesús Navas míč ve hře nezastihl.
     
    30
    Protože v Pamploně panuje velké teplo, tak rozhodčí nařídil přestávku na občerstvení. Trenéři tohoto brejku využívají i k udílení nových taktických pokynů.
     
    31
    Hra pokračuje. V blízkosti půlicí čáry vyšla narážečka mezi Gudeljem a Coronu, první jmenovaný vzápětí nepřesně hledal Rafu Mira.
     
    32
    Sergio Herrera si jako cíl odkopu vybral u pravé lajny stojícího Jona Moncayolu. Ten s velkým štěstím propasíroval míč přes Coronu na Ávilu.
     
    33
    Fotbalisté v červených dresech pěkně zakombinovali u pravé lajny. Finále akce tak povedené nebylo, Rubén Peña odcentroval do zámezí.
     
    34
    První žlutou kartu nové sezóny španělské nejvyšší soutěže obstaral David García. Vyskočil hodně vysoko, ještě před dopadem na zem pravou rukou úmyslně trefil Mira do tváře, čímž útočníka zastavil v pohybu.
     
    35
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Marcos Acuňa. Jeho solidně zamýšlený centr propadl pokutovým územím bez doteku některého z hráčů.
     
    36
    Stoper Karim Rekik přecenil rychlostní schopnosti Jesúse Manuela Corony. Mexičan sice ještě stihl míč ve hře, ale zpracoval jej až za postranní čárou.
     
    37
    Fernando se stáhl k obráncům, aby jim vypomohl s rozehrávkou. A vedl si velmi dobře, skrze dvěma protihráči uvolnil Delaneyho.
     
    38
    Na polovině hřiště šikovně nastavil tělo před hrací předmět Lucas Ocampos. Rubén Peña nestihl zastavit a soka nekompromisně podrazil.
     
    39
    Alejandro Gómez si chystal balón na střelu, aby nakonec posunul patičkou za sebe na Thomase Delaneyho. Prudký projektil dánského reprezentanta na zadní tyč se odrazil od brankové konstrukce a míč zůstal ve hře!
     
    40
    Svěřenci kouče Lopeteguiho začínají přebírat otěže střetnutí do své moci. Kombinují těsně za polovinou hřiště a hledají okénka v defenzivě Osasuny.
     
    41
    Fanouškům se uspávací kombinační hra hostů nelíbí, což dávají najevo hlasitým pískotem. Fotbalisty v bílých dresech zatím tato skutečnost nijak zvlášť nevyvedla z míry.
     
    42
    O první faul Sevilly se až v závěru úvodního dějství postaral Nemanja Gudelj, jenž za dres stáhl k zemi Ávilu. Argentinec brzy vyskočil na nohy a už si hledá volný prostor v šestnáctce.
     
    43
    Moisésovi Gómezovi se ovšem centr vůbec nepovedl. Ale i kdyby ano, tak by případné vzrušení bylo zbytečné, protože adresát Lucas Torró se nacházel v ofsajdu.
     
    44
    Rubén Peña vymyslel zajímavý centr, kdy se balón zajímavě kroutil do brány. Jásín Búnú měl co dělat, aby míč udržel v rukavicích.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Brazilský středopolař Fernando vyrobil velkou chybu v rozehrávce, když sice viděl na pravé lajně volného Delaneyho, jenže míč mu poslal za paty.
     
    45+2
    Ezequiel Ávila vypálil do arbitra del Cerra, od nějž se míč odrazil k fotbalistovi Sevilly. Rozhodčí tedy musel dle pravidel hru přerušit a vrátit balón do držení domácích.
     
    45+3
    o přehuštěného prostoru v soupeřově šestnáctce prostrkával míč Rubén Peña. Nejlépe zareagoval Karim Rekik, který na sebe navíc vybojoval útočný faul.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Osasunou a Sevillou nabídl dvě branky, po jedné na každé straně. Domácí mužstvo poslal do vedení hlavičkující Ezequiel Ávila. Soupeř odpověděl za dvě minuty, když po stříleném centru Gómeze rozvlnil síť Rafa Mir. Hosté postupem času přebrali iniciativu na svou stranu, ale vedoucí trefy se do poločasového hvizdu nedočkali.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Moisés Gómez nastartoval motory po levé lajně. Ve finále akce volil pas na z druhé vlny nabíhajícího Ávilu, těsně před ním zakročil Thomas Delaney.
     
    49
    Lucas Torró na sebe natáhl dva protihráče, aby vzápětí šikovně prostrčil míč na Jona Moncayolu, jemuž nevyšla klička proti Karimu Rekikovi.
     
    50
    Po Davidu Garcíovi inkasoval kartu žluté barvy také Unai García. Zezadu tvrdě zajel skluzem do Rafy Mira, který zůstal v bolestech ležet na trávníku.
     
    51
    Stoper Karim Rekik si počínal v rámci možností dobře. Nedělal si těžkou hlavu s dotírajícím protihráčem a balón odpálil do zámezí.
     
    52
    Nyní útočí Sevilla. Po levé lajně sprintoval Alejandro Gómez, jehož Lucas Torró zastavil lehkým potažením za dres.
     
    53
    Hodně nebezpečný útočný faul Ezequiela Ávily, jenž tvrdě zajel do Karima Rekika. Hlavní rozhodčí okamžitě odpískal faul.
     
    54
    Vzápětí fauloval také Karim Rekik, který jako kdyby vracel faul i s úroky Ávilovi, právě on teď zůstává ležet na zemi.
     
    55
    Jesús Manuel Corona vyzkoušel průnik středem hřiště. Stojícímu Moncayolovi pláchl bez problémů, avšak na dobře postaveného Unaie Garcíu už nevyzrál.
     
    56
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Kike Barja, přichází Nacho Vidal.
     
    57
    Jon Moncayola si všiml volného Davida Garcíi, na něhož ovšem svůj centr nedostal, ve vzduchu kraloval Marcos Acuňa.
     
    58
    Domácí gólman Sergio Herrera poděkoval Juanu Cruzovi, který ve skluzu zastavil střílený centr Lucase Ocampose. Sevilla má k dispozici premiérový rohový kop.
     
    59
    Exekuce standardky v podobě rohu se chopil právě Lucas Ocampos. Balón poslal na přední tyč, kde si s obrannou hlavičkou poradil David García.
     
    60
    Hodina utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Mezi Osasunou a Sevillu přetrvává nerozhodné skóre, které je vzhledem k průběhu střetnutí spravedlivé.
     
    61
    Nacho Vidal vyslal zajímavý oblouček na Ezequiela Ávilu. Argentinský útočník zvládl zpracování na jedničku, z úhlu však zakončoval hodně nepřesně.
     
    62
    Propadený balón si u levé lajny našel Nacho Vidal. Neváhal a druhým dotekem centroval, Rekik prodloužil míč mimo dosah Ávily.
     
    62
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Rubén Peña, přichází Darko Brašanac.
     
    63
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Jesús Manuel Corona, přichází Érik Lamela.
     
    63
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Rafa Mir, přichází Júsuf Nasírí.
     
    64
    Hlavní rozhodčí del Cerro nejprve po střetu Alejandra Gómeze s gólmanem Herrerou nařídil penaltu, načež ale reagoval na pokyn videorozhodčího, který zjistil, že Argentinec byl v době nahrávky v ofsajdu. Penalta se ruší, rozehrávat bude domácí gólman.
     
    65
    Defenzivní povinnosti zvládl Karim Rekik na jedničku. Udržel na zádech Brašanace a pomohl si malou domů s Jásínem Búnúem.
     
    66
    Nově příchozí Júsuf Nasírí zakončoval hlavou po centru z pravé strany. Ale přímo do středu brány, Herrera měl se zákrokem lehkou práci.
     
    67
    Sevilla pokračuje v aktivním pojetí hry. Lucas Ocampos zkusil prostrčit balón mezi dvěma protihráči na Nasírího, v posledním momentu zakročil nataženou pravou nohou Unai García.
     
    68
    Moisés Gómez vyslal zajímavou střelu, kterou Búnú pouze vyrazil před sebe. Následně Marcos Acuňa odběhl s míčem k lajně, kde jej skluzem dohrál Ezequiel Ávila. Výsledkem je žlutá karta pro domácího forvarda.
     
    69
    Bránícím Nachem Vidalem prodloužený centr zastihl u pravé lajny Érik Lamela. Hrací předmět vrátil do šestnáctky soupeře, kde nedovolil nebezpečí Lucas Torró.
     
    70
    Těžko říct, co Thomas Delaney teď zamýšlel udělat. Střílel z půlky hřiště, přestože Sergio Herrera byl v bráně a tak snadno zakročil.
     
    71
    Darko Brašanac vyzval k rychlostnímu souboji Nemanju Gudelje. Hostující stoper udržel mírný náskok a ve skluzu odpálil kulatý nesmysl do zámezí.
     
    72
    Netradičně v roli centrujícího fotbalisty Ezequiel Ávila, jenž hledal Aimara Oroze. Karim Rekik odvrátil míč na rohový kop.
     
    72
    Penalta pro Osasunu! Proti pravidlům hrál v pokutovém území Alejandro Gómez, který se po nepovedené obranné hlavičce ohnal a nešikovně trefil levou rukou do obličeje Moncayolu.
     
    72
    Aby toho nebylo málo, tak argentinský reprezentant Alejandro Gómez si za svůj penaltový zákrok vysloužil kartónek žluté barvy.
     
    73
    Hosté se v hloučku sběhli kolem rozhodčího, avšak veškeré protesty jsou zbytečné, pokutový kop již potvrdil i videorozhodčí.
     
    74
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tak to byla odvaha! Exekuce pokutového kopu se chopil AMAR OROZ, který si dnes odbývá svůj debut v nejvyšší španělské soutěži. Vypálil do středu brány. Búnú padal po své pravé ruce a levou nohou se balónu dotkl, mimo bránu jej ovšem vykopnout nedokázal.
     
    76
    Hosté chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Nemanja Gudelj vyzkoušel štěstí z velké dálky, balón ovšem napálil vysoko nad břevno.
     
    77
    Unai García podstoupil bolestivý střet hlavami s Nasírím, po němž se mu spustila krev z čela. Na trávník vyběhli domácí zdravotníci.
     
    78
    Arbitr del Cerro při ošetřování domácího stopera nařídil přestávku na občerstvení. Všichni aktéři se tak shromáždili kolem střídaček.
     
    79
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Unai García, přichází Manu Sánchez.
     
    80
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Alex Telles.
     
    80
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Ivan Rakitić.
     
    80
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Iván Romero.
     
    81
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Aimar Oroz, přichází Pablo Ibáñez.
     
    81
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Ezequiel Ávila, přichází Kike García.
     
    83
    Brazilský středopolař Fernando vyfasoval žlutou kartu. Nedbal na pokyn rozhodčího k posunutí míče při rozehrávce volného kopu o pár metrů dozadu, trest se dostavil okamžitě.
     
    83
    Tak doufejme, že se po sérii střídání a trestů konečně zase začne hrát fotbal. Nemanja Gudelj odcentroval do vnitra šestnáctky, David García přetlačil Júsufa Nasírího.
     
    84
    S malou domů si Jásín Búnú poradil na jedničku. Zvládl nelehké zpracování, načež hru přenesl k levé lajně na Alexe Tellese.
     
    85
    Aby toho nebylo málo, tak žlutou kartu obdržel i hostující kouč Julen Lopetegui. Velká frustrace je vidět nejen ve tvářích hráčů Sevilly, ale právě i mezi členy realizačního týmu.
     
    86
    Nepříjemný úder do obličeje inkasoval Darko Brašanac. Provinil se Karim Rekik, Osasuna má k dispozici standardní situaci.
     
    87
    Přímý kop se neujal, následoval rohový kop. Centroval Moisés Gómez, do bezpečí odvracel marocký útočník Júsuf Nasírí.
     
    88
    Jon Moncayola si zajímavě vytvořil prostor, jenže střelecký pokus mu vůbec nevyšel. Pomalu letící balón skončil v náruči Búnúa.
     
    89
    Krajní obránce Marcos Acuňa sáhl k zajímavému centru od levé lajny. Júsuf Nasírí v hlavičkovém souboji nepřetlačil zapřeného Juana Cruze.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Lucas Torró zbytečným faulem nabídl Seville standardní situaci ze slibné vzdálenosti od brány. Marcos Acuňa ale napálil jenom zeď.
     
    90+2
    Brazilská posila Svilly, Alex Telles, měl dost času na nahrávku, přesto selhal. Balón nasměroval mimo dosah běžícího Rakitiće.
     
    90+2
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Sergio Herrera. Rozhodčímu pohárek trpělivosti přetekl, brankáři ukázal žlutý kartónek.
     
    90+3
    Jásín Búnú neriskoval a místo zachycení vysoko letící míč vyboxoval pravou rukou k lajně, kde kulatý nesmysl udržel ve hře Marcos Acuňa.
     
    90+3
    Počet fotbalistů potrestaných žlutou kartou se rozšířil o Moisése Gómeze, ten příliš dlouho protestoval ve snaze zabránit odkopu od brány a přesvědčit arbitra del Cerra, že se má kopat roh.
     
    90+5
    S domácími to vypadá velmi dobře! Poté, co centr Navase odvrátil do bezpečí Juan Cruz, zbývá z nastaveného času ukrojit posledních pár vteřin.
     
    90+5
    Tak ještě jedna žlutá karta, jež směřuje za Ivánem Romerem. Střídající hráč sejmul Brašanace s jasným cílem zasáhnout konkurenta, nikoliv hrát míč.
     
    90+6
    Nákop Nemanji Gudelje spíše z nouze lapil do rukavic Sergio Herrera. Nikým neatakovaný si míč pustil na zem, po odkopu lze očekávat poslední hvizd arbitra do píšťalky.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 16:9.
     
    Úvodní klání nové sezóny španělské nejvyšší soutěže opanovala Osasuna Pamplona, která na domácím stadiónu porazila favorizovanou Sevillu 2:1.

    Domácí poslal v 9. minutě do vedení Ezequiel Ávila, na tento zásah zareagoval o dvě minuty později Rafa Mir. Rozhodující úder přišel v 74. minutě, kdy debutant Aimar Oroz střelou doprostřed brány proměnil penaltu nařízenou po faulu Gómeze na Moncayolu. Sevilla byla v závěrečné čtvrthodinovce aktivnějším týmem, ale kýženého vyrovnání se nedočkala.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:04:37)

    Milan Huppert

    Branky: 9. Ávila (R. Peña), 74. Oroz (pen.) – 11. Mir (Al. Gómez)

    Karty:   34. García VIII (OSS), 50. García V (OSS), 68. Ávila (OSS), 90+2. S. Herrera (OSS), 90+3. Mo. Gómez (OSS) – 72. Al. Gómez (SEV), 83. Fernando (SEV), 90+5. Romero (SEV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 16:9.
    CA Osasuna: S. Herrera – R. Peña (62. Brašanac), García V (79. M. Sánchez), García VIII (C), Cruz – Moncayola, Torró, Oroz (81. Ibáñez) – Barja (56. N. Vidal), Ávila (81. García II), Mo. Gómez.
    Náhradníci: J. Pérez, A. Fernández – J. Martínez, R. Torres, Herrando, Budimir, Benito.

    Trenér: Jagoba Arrasate

    Sevilla FC: Búnú – Navas (C), Gudelj, Rekik, Acuňa – Fernando, Delaney (80. Rakitić) – Corona (63. Lamela), Al. Gómez (80. Romero), Ocampos (80. Telles) – Mir (63. Nasírí).
    Náhradníci: Dmitrović, Flores – Montiel, Carmona, Salas, Jordán, Ó. Torres.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Rozhodčí: del Cerro – G. García, Sobrino

    Diváci: 18 536
    bahis siteleri