Česko – Lotyšsko cz 2:5 (kon.) | USA – Švédsko 3:2 (kon.) | Švýcarsko – Rakousko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Rakousko
Pondělí 15.08.2022, 20:10 • Rogers Place, Edmonton, Kanada • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Mistrovství světa do 20 let mezi Švýcarskem a Rakouskem.
     
    Švýcarsko

    Švýcarsko zatím v Kanadě neprožívá povedený turnaj. Přesto se skóre 5:13 drží po třech odehraných zápasech čtvrtou pozici, jelikož Rakousko je na tom ještě o chloupek hůře. V prvním duelu Švýcarsko padlo těsně 2:3 se Švédskem. Následně však schytalo debakl 1:7 proti hokejistům USA. V posledním utkání pak nestačilo těsně 2:3 na Německo. V přípravě na turnaj ale mladí Švýcaři dokázali přetlačit Česko i Slovensko.
     
    Rakousko

    Rakousko je na turnaji největším outsiderem skupiny B, což zatím naplno potvrzuje. Po třech duelech má na kontě nula bodů a skóre 2:17. V úvodním utkání padlo 2:4 s Německem. Následně schytalo šestibrankový příděl od Švédska a v posledním duelu dostali ještě o jeden gól více proti USA.
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Patenaude (Pasche) – Chanton, Delémont, Streule, Dionicio, Meile, Sidler, Nussbaumer, Despont – Biasca, Fahrni, Allenspach – Knak, Henry, Graf – Ritzmann, Baechler, Taibel – Garessus, Alge, Nicolet.
    Trenér: Marco Bayer

    Rakousko: Wraneschitz (Sommer) – Urbanek, Lindner, Reinbacher, Tialler, Hörl, Necesany, Sablattnig, Preiml – Maier, Wallner, Thaler – Dobnig, Scherzer, Peeters – van Ee, Auer, Wernicke – Kramer, Geifes, Hengelmüller.
    Trenér: Philipp Pinter

    Rozhodčí: Hunnius, Kika – Briganti, Oliver.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Od mantinelu se snažil nahodit kotouč na branku Giancarlo Chanton, ale jeho pokus neprošel. Švýcarsko se přesto bezpečně usazuje v útočném pásmu.
     
    00:53
    S další střelou Chantona už si musel poradit brankář Sebastian Wraneschitz, ale jeho vyrážečka zapracovala na výbornou a odrazila kotouč do bezpečí.
     
    01:42
    O puk se u modré čáry přihlásil Nick Meile, protečoval, ale pak už Švýcaři ztratili pobyt v útočném pásmu a musí dávat pozor.
     
    02:37
    Hraje se zatím v dobrém tempu a bez přerušení. Za brankou dobře zabojoval Dario Allenspach, ale Mats Alge se nedostal k zakončení z mezikruží. Zmatky řeší rakouská obrana vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    02:59
    Třetí zákrok vytasil Sebastian Wraneschitz betonem proti střele Streuleho, který ho pak ohrožuje od modré čáry ještě jednou. Švýcaři se nebojí pálit ze všech dostupných pozic.
     
    03:44
    Teď ofsajd týmu, který je v zápise o utkání vedený jako domácí. Švýcaři odstartovali na výbornou a soupeře ještě nepustili ke střele.
     
    04:14
    Za brankou musel bruslí zapracovat Joel Henry, ale podařilo se mu udržet kotouč. Rychlá akce se však Švýcarům nepovedla dle představ.
     
    04:44
    V rohu zapojil kilogramy Vincent Despont, zprava se pak snažil zakončovat Jonas Taibel, ale přesný nebyl. Z rukavice vypustil kotouč Noah Patenaude, protože ho protivníci vůbec nenapadali.
     
    05:23
    Za brankou si pod tlakem neporadil rakouský útočník Finn van Ee, dostal však šanci na reparát. Švýcaři ho o kotouč připravili na poslední chvíli, jinak by totiž střílel z levého kruhu pro vhazování.
     
    05:53
    Ani teď si Rakušané nehodlali komplikovat život a raději vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    06:07
    Další nahození z dálky si do rukavice schoval Sebastian Wraneschitz. Následuje první komerční přestávka. Švýcarsko je zatím jasně aktivnější, ovšem rakouský brankář působí sebevědomým dojmem.
     
    06:20
    Ofenzivní zkázu se snažil rozsévat Maxmilian Hengelmüller, ale po přechodu modré čáry se nakonec neodhodlal ke střele. A to je pro Rakousko zatím zásadní problém, Noah Patenaude ještě oficiálně nemá zákrok.
     
    06:42
    Vhazování po pravé ruce brankáře Rakouska poté, co tým v bílém zahrál třetí icing v utkání.
     
    07:36
    Slušný zámek, ze kterého ovšem Švýcarsko vůbec nic nezískalo. Teč Nicolase Baechlera před brankou byl velmi nevýrazná a Sebastian Wraneschitz uklidní svůj celek.
     
    07:44
    Zakázané uvolnění opět nastěhuje helvétský kříž do útočného pásma.
     
    08:08
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Z první střely na branku se prosazuje Rakousko. Švýcaři předvedli nepřesvědčivou rozehrávku, od modré čáry nahodil kotouč Oskar Maier a černá pryž se odrazil od brankáře Patenaudeho do tyče. Nejlépe se u klece zorientoval kapitán LEON WALLNER, který dosáhl na dorážku a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Oskar Maier a David Reinbacher.
    08:08 Leon WALLNER - 0:1
     
    09:51
    S rozehrávkou svým kolegům pomohl Sebastian Wraneschitz, který je dle očekávání zatím hlavním mužem tohoto zápasu.
     
    10:43
    Rakouský obránce Christoph Tialler se dopustil hákování, což znamená první přesilovou hru pro Švýcarsko a znásobení dosavadního náporu.
     
    11:03
    Nahození Noaha Delémonta nedoputovalo až k brankovišti. Výtečný zákrok pak zvládnul Sebastian Wraneschitz, když nabito dostal Attilio Biasca, ale nedokázal zvednout kotouč pod horní tyčku.
     
    11:42
    Rakušané se zvládnou osvobodit, z přesilové hry zbývá asi 50 sekund, navíc skvěle za brankou napadal Oskar Maier.
     
    12:22
    Až nyní se Simon Knak dostává společně s Henrym zpět do pásma a snaží se vymyslet kloudnou kombinaci.
     
    12:43
    Přesilová hra Švýcarů končí za jejich vlastní brankou, pak se jim navíc přihodilo zakázané uvolnění.
     
    13:51
    Po delší době si na puk znovu sáhnul Noah Patenaude, když od modré čáry nahazoval Lorenz Lindner. Pro švýcarského muže s maskou to dnes bude velmi složitý zápas na koncentraci.
     
    14:09
    Asi nejdelší pobyl Rakušanů v útočném pásmu skončil u Urbanka, který už nedokázal udržet modrou čáru a vycouval. Švýcarsku se kontr nepovedl a v neutrální zóně pak nepřejímá kotouč ani Simon Knak.
     
    14:51
    Více než pět minut před koncem vhazování před švýcarským gólmanem. Švýcarsko znovu selhalo při rozehrávce a píská se zakázané uvolnění.
     
    15:24
    Švýcarům se nyní povedla fantastická akce, chybělo jen chutný pokrm strčit do trouby. Fabian Ritzmann čepoval puk na hranu brankoviště, kde si vynikajícně najel Dario Sidler. Jenže obráncova hokejka byla příliš krátká a Rakousko s vypětím všech sil odvrátilo pohromu.
     
    16:37
    Po levém křídle si to namířil do útoku Attilio Biasca, ale bekhendová klička mu nevyšla na sto procent. Bude se vylučovat.
     
    17:03
    Tlak soupeře otupil jen za cenu držení Maximilian Preiml, takže druhá početní výhoda se nabízí Švýcarsku.
     
    17:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Srovnání stavu, Švýcaři svůj boj o play off rozhodně nevzdávají. Z předchozích 11 početních výhod na turnaji se neprosadili, teď už ale prokletí prolomili. Hlavní podíl na tom má JOSHUA FAHRNI, když zvládl příhodně odražený kotouč usměrnit do sítě. Dario Allenspach se snažil přehrát osu hřiště a puk trefil zřejmě do nohy Attilia Biascy. Po jeho neúmyslném zásahu už před Fahrnim zůstala přívětivá dálnice, přes kterou dojel až mezi tři tyče. Sebastian Wraneschitz je poprvé překonán. Asistence: Attilio Biasca a Dario Allenspach.
    17:31 Joshua FAHRNI - 1:1
     
    19:05
    Poslední minutu načal ofenzivním výpadem po levé straně Luca Auer, o puk ještě bojuje v rohu kluziště poté, co svou střelou netrefil cíl.
     
    19:31
    Další icing ze strany Švýcarska, které se k tomuto hernímu prvku uchyluje čím dál častěji. Rakušané mají šanci před koncem periody ještě zahrozit.
     
    19:44
    Šestnáct sekund před sirénou se bude vhazovat na opačné straně, neboť vyhozený puk se přikutálel přímo do modrého půlkruhu a Sebastian Wraneschitz pod tlakem musel zapojit lapačku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní část zápasu končí remízovým stavem, je třeba ale přiznat, že Švýcarsko si zatím minimálně opticky zaslouží postup výrazněji. Úvodní branka však byla v režii Leona Wallnera, rakouský kapitán přetavil zmatek v brankovišti ve vedoucí gól. Šlo o první střelu Rakouska v utkání, která přišla až v deváté minutě. Švýcarsko však zůstávalo trpělivé a přesilovou hru necelé dvě a půl minuty před klaksonem zužitkoval Joshua Fahrni, který si počkal na skvělý odraz puku a zamířil přesně. Současný stav 1:1 poutá na další zajímavé pokračování boje o postup do play off juniorského mistrovství světa.
     
    Další třetina by měla začít přibližně v 21:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:43
    Puk nedokázal ani nadvakrát posunout do bezpečí Marlon Graf, což přispělo k pozdější střele Senny Peeterse. Chybělo mu několik centimetrů, aby vymetl horní růže branky.
     
    21:21
    Do strany vyráží kotouč Sebastian Wraneschitz. Tvrdý projektil na něj letěl od modré čáry.
     
    21:46
    Napadání se málem vyplatilo Finnu van Eemu, těsně na kotouč nedosáhl. Pak hru raději přeruší rakouský brankář.
     
    22:43
    Do útočného pásma zpoza modré čáry nahazuje Joshua Fahrni a odchází střídat. Rakousko si poradilo bez větších obtíží, Finn van Ee posílá přihrávku až na vzdálenější modrou.
     
    23:20
    Střela z větší vzdálenosti z dílny Vincenta Desponta lehce prověřila Wraneschitze, který ovšem na kotouč poměrně dobře viděl a zkrotil ho na svých betonech.
     
    25:05
    Wernicke unikal po levém mantinelu, vystřelil švihem, ale Patenaude jednu z mála složitých situací vyřešil ramenem. Rakousko se zkouší usadit v útočném pásmu.
     
    25:14
    Nyní z dálky pálí Christoph Tialler, Noah Patenaude si poradil betonem. Rakousko tak svůj střelecký účet rozšířilo na pět pokusů. Naproti tomu Švýcaři už zvládli 16 ran.
     
    26:16
    Signalizovaný ofsajd poté, co tvrdý souboj u mantinelu absolvoval Luca Auer a nedokázal včas vyjet z útočné zóny. Skóre i před další komerční pauzou zůstává srovnané, Auer ovšem předvedl hodně důrazný atak.
    26:16 Luca Auer soupeře vůbec nešetří.
     
    26:47
    S nahozením z produkce Daria Sidlera nemá vůbec žádné potíže Sebastian Wraneschitz. Švýcaři by se měli snažit o zisk nebezpečnějších prostorů pro střely, ty od modré čáry rakouský gólman v pohodě kontroluje.
     
    27:35
    Zakázané uvolnění jako nejjednodušší způsob, jakým se nyní Rakušané mohli dostat z problémů.
     
    28:36
    Ve středním pásmu zatáhnul za záchrannou brzdu Arno Nussbaumer, učebnicový příklad nedovoleného bránění jej odesílá na trestnou lavici.
     
    29:24
    Kostrbatý přechod modré čáry nakonec se štěstím ustál Senna Peeters a o chviličku později se dostal k raketové ráně, která zazvonila na tyčku. Rakušané byli znovu blízko vedení, branková konstrukce však tentokrát stála proti nim.
     
    30:17
    Další akci se snaží rozjet Martin Urbanek, ale už posílá na led čerstvé síly. Přesilovka skončila střelou Peeterse, která v brance neskončí.
     
    30:58
    V rohu přitlačil Janick Wernicke, jenže k puku měl daleko. Na druhé straně vystrčil růžky Attilio Biasca a nechybělo mnoho k tomu, aby rázně vypálil.
     
    31:31
    Kousek od brankoviště zakončoval Attilio Biasca bez výraznějšího úspěchu. Přerušuje se a na řadě jsou reklamy.
     
    31:53
    Nepřehlednou situaci před brankovištěm nakonec naštěstí pro Švýcarsko uklidnil Giancarlo Chanton, když vybruslil s pukem až na útočnou polovinu. Tam už se mužstvo v červeném snaží zatopit.
     
    32:33
    Do lapačky ukryl puk Sebastian Wraneschitz. V posledních minutách se častěji přerušuje a není k vidění souvislejší ofenzivní akce.
     
    32:42
    Přihrávka prošla skrze brankoviště, ale Joel Henry nemohl na přizvednutý puk v žádném případě dosáhnout, aby tak poslal Švýcarsko do trháku.
     
    34:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Favoritovi se daří náramná akce. Ve středním pásmu prostrčil kotouč přes červenou čáru Nicolas Baechler, čímž poslal do úniku Fabiana Ritzmanna. Tomu vlastně nelze nic vyčítat, Sebastian Wraneschitz se znovu vyznamenal exkluzivním zákrokem, jenže obrana ho nechala na holičkách, nepohlídala si JONASE TAIBELA a ten při dojezdu z druhé vlny snadno dorážel do odkryté části klece. Švýcarsko zaslouženě vede a udělalo důležitý krok směrem k postupu ze skupiny. Asistence: Fabian Ritzmann a Nicolas Baechler.
    34:17 Jonas TAIBEL - 2:1
     
    34:53
    Buly v útočném pásmu ztratil Joel Henry, ale Rakušané mají velké problémy s konstruktivní rozehrou. Ke střele mohl sáhnout Švýcar Mats Alge, ale kotouč se mu zamotal pod bruslemi.
     
    35:29
    Z ostřejšího úhlu zkusil štěstí Dario Allenspach, ale brankáře nepřekvapil.
     
    36:19
    Nevybíravý zákrok Oskara Maiera u mantinelu odnesl Fabian Ritzmann. Švýcar se nemohl ataku bránit, sudí okamžitě zamířili k videu a vynesli verdikt. Maier nakonec odpyká pouze dvouminutový trest za vražení na hrazení, což je vzhledem k hrozícímu pětiminutovému flastru pro Rakousko vcelku příhodné.
     
    36:48
    Švýcarsko sice zvládlo buly, ale pak nahánělo černou pryž bez jakékoliv myšlenky. Rakušané se dvakrát v krátkém čase osvobozují.
     
    37:39
    Naslepo to zkusil Simon Knak a dostavil se očekávaný výsledek. Puk se od vzdálenějšího hrazení odráží až za modrou čáru, Švýcarům se tato přesilovka zatím vůbec nevede.
     
    38:08
    Nejlepší pozici měl ke střele Simon Knak, i on nakonec narazil na nepřízeň brankové konstrukce. Poloprázdnou halou se rozezněla horní tyč, Sebastian Wraneschitz měl teď štěstí.
     
    38:19
    Hosté jsou v plném počtu a mohou usilovat o vyrovnání.
     
    38:42
    Hrdinou se mohl opět stát Luca Auer, ale opět mu osud nepřisoudil gólovou radost. Předvedl se Noah Patenaude, který má za sebou dva nejsložitější zákroky v utkání. Zatancoval si na hraně brankoviště a betony odvrátil zkázu.
     
    39:05
    Nepíská se zakázané uvolnění a Rakousko v poslední minutě vyráží na ofenzivní výlet.
     
    39:35
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Ani druhá část zřejmě nepozná vítěze. Na modré čáře skvěle zapracoval David Reinbacher, jeho procítěné nahození na branku lehce tečoval IAN SCHERZER a zamířil přesně mezi nohy bezmoceného brankáře Noaha Patenaudeho. Jeho reakce přišla příliš pozdě a musel podruhé vylovit kotouč z vlastní branky. Přestože má Švýcarsko náskok více než deseti střel, stále postrádá jistotu postupu. Asistence: David Reinbacher a Senna Peeters.
    39:35 Ian SCHERZER - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Gól do šatny po vytříbené teči Iana Scherzera znamená srovnání skóre na 2:2. Švýcarsko sice v 35. minutě otočilo výsledek zásluhou dorážky Jonase Taibela, ale zatím se z postupu rozhodně radovat nemůže. Týmy, které zatím neměly v turnaji ani bod, si to v Edmontonu rozdávají se vší vervou a hrají vyrovnaný part. O postupujícím rozhodne třetí třetina či případně nadstavbová část.
     
    Další perioda vypukne asi ve 21:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:12
    Rakousko se usadilo v útočném pásmu a Finn van Ee neměl daleko od nebezpečného zakončení bekhendem. Obránci ho nakonec zpacifikovali.
     
    41:45
    V útočném rohu měl problémy s rovnováhou Attilio Biasca, ale nakonec ještě vytáhnul kotouč na modrou čáru, kde Arno Nussbaumer napálil Lucase Thalera.
     
    42:27
    Do cesty puku tentokrát vstoupil Attilio Biasca, takže ani Rakušané se nedočkali ohrožení branky. Jeden gól může rozhodnout.
     
    43:20
    Ian Scherzer vystihl velmi nepovedenou kombinaci ve švýcarském obranném pásmu a pálil. Škoda jen, že Rakušané neumí být přesnější.
     
    44:03
    Na modré čáře se neohrabaně otáčel Simon Knak, což mu znemožnilo pokračovat v útoku a případně zakončit.
     
    44:22
    Dario Allenspach dostal možnost vystřelit poté, co mu palebnou pozici parádně nachystal spoluhráč. Allenspach nicméně jen vyprášil betony brankáře.
     
    45:08
    Poslední ránu, svou osmou v utkání, vyslal Attilio Biasca. Tentokrát však Sebastian Wraneschitz vůbec nic neviděl a měl štěstí, že před ním postával Dario Allenspach.
     
    45:56
    Mezi kruhy nedosáhl na puk Ian Scherzer. Hraje se typický juniorský hokej – týmy mají snahu i pohyb, ale chybí klid na hokejce a přesnost zakončení.
     
    46:25
    Před brankoviště pro změnu vyrukoval Švýcar Marlon Graf, jenže z úhlu neprostřelil gólmana a pak dochází k přerušení hry u mantinelu.
     
    47:22
    Tvrdým projektilem minul branku Noah Delémont, který se pomalým skluzem vrací směrem ke své kleci. Sebastian Wraneschitz pak musel odvracet nahození na zadní mantinel.
     
    48:09
    Střela Baechlera na přední tyč se příliš nepovedla a Sebastian Wraneschitz snadno vyrážel. Švýcarsko rovněž postrádá kvalitu v zakončení.
     
    48:53
    Nyní to zkoušel samostatně Simon Knak, ale jeho pokus z levého křídla vůbec nedošel k betonům Wraneschitze.
     
    50:00
    Polovina poslední třetiny je minulostí a zatím měly oba týmy ke gólu daleko. Vše se však může změnit velmi brzy. Noah Delémont stínoval před brankou a jen několik centimetrů ho dělilo od radosti.
     
    51:43
    Před brankou zaparkoval Senna Peeters a kotouč kolem něj prosvištěl, aniž by ho zasáhnul. Velká škoda pro Rakousko, které už se nadechovalo k senzaci.
     
    52:42
    Nyní zase Luca Auer hezky vystihl moment, kdy mohl vystoupit na útočné modré čáře. Kdyby puk ukradl, šel by sám na gólmana.
     
    53:03
    Hru přeruší lapačkou Sebastian Wraneschitz. Napětí stoupá, poražený v turnaji končí.
     
    53:11
    O ránu se zasadil Vincent Despont, jenže rakouský blok funguje zatím na výbornou a vychýlil puk někam do hlediště.
     
    53:19
    Z mezikruží to zkoušel Joel Henry, jenže za pět minut dvanáct mu do puku opět sáhnul jeden z bránicích hráčů Rakouska.
     
    53:54
    U mantinelu se dostal do problému Martin Urbanek, ale podařilo se mu vyhodit aspoň do neutrální zóny.
     
    54:33
    Přihrávka rukou zahájí poslední komerční přestávku. Vše naznačuje tomu, že se bude prodlužovat, ale týmy mají před sebou ještě více než pět minut.
     
    54:56
    S pomocí teče Baechlera se helvétský kříž dostal do útoku a vybojoval faul. Rozhodnutí je tak o něco blíže.
     
    55:04
    Také Lorenz Lindner zahrál u mantinelu až zbytečně tvrdě proti Jonasi Taibelovi. Švýcar přistál nebezpečně na hrazení a Lindner v utkání dohrál. Dostává pět minut plus trest ve hře.
     
    55:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jdou znovu do vedení, tentokrát se o gól bekhendovou dorážkou v přesilovce postaral ATTILIO BIASCA. Puk do ohně poslal Dario Allenspach, Fabian Ritzmann ještě nezvládl kotouč uklidit do sítě, ale Biasca už totéž dokázal. A Rakousko se musí pokoušet o další hokejový zázrak. Do konce základní hrací doby bude navíc hrát v oslabení. Asistence: Fabian Ritzmann a Dario Allenspach.
    55:53 Attilio BIASCA - 3:2
     
    56:55
    Více než tři minuty před koncem ukrývá puk v rukavici Sebastian Wraneschitz, který sice odchytal fantastické utkání, ale ani to nemusí na úspěch stačit.
     
    57:17
    Švýcarsko má stále kotouč bezpečně pod kontrolou a odmítá ho vydat. Zpoza klece přihrával Joshua Fahrni, brankář Sebastian Wraneschitz musel zasáhnout.
     
    58:06
    Švýcarsko se logicky nikam nežene, s kotoučem na holích si zástupci tohoto středozemního státu užívají vedení.
     
    58:46
    Zbytečně riskoval Noah Patenaude, když puk napálil do hole Lucase Thalera. Švýcarsko to ale zvládlo bez úhony.
     
    59:23
    Puk dobře nenachystal Attilio Biasca, ale Rakousko se stále neodhodlalo k odvolání brankáře. Tento zápas zřejmě nezvládne.
     
    Konec zápasu.
     
    Rakušané po třetím inkasovaném gólu z hole Attilia Biascy vzdali boj o postup. Trenér jižních sousedů se neodhodlal k odvolání brankáře dříve než deset sekund před koncem a oslabení Rakušané ztratili možnost srovnat. Švýcarsko slaví těsné vítězství 3:2, s outsiderem se sice natrápili, ale nakonec postup urvali a čeká je vítěz utkání mezi Kanadou a Finskem.
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:35:12)
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 18. Fahrni (Biasca, Allenspach), 35. Taibel (Ritzmann, Baechler), 56. Biasca (Ritzmann, Allenspach) – 9. Wallner (Maier, Reinbacher), 40. Scherzer (Reinbacher, Peeters)


    Švýcarsko: Patenaude (Pasche) – Chanton, Delémont, Streule, Dionicio, Meile, Sidler, Nussbaumer, Despont – Biasca, Fahrni, Allenspach – Knak, Henry, Graf – Ritzmann, Baechler, Taibel – Garessus, Alge, Nicolet.
    Trenér: Marco Bayer

    Rakousko: Wraneschitz (Sommer) – Urbanek, Lindner, Reinbacher, Tialler, Hörl, Necesany, Sablattnig, Preiml – Maier, Wallner, Thaler – Dobnig, Scherzer, Peeters – van Ee, Auer, Wernicke – Kramer, Geifes, Hengelmüller.
    Trenér: Philipp Pinter

    Rozhodčí: Hunnius, Kika – Briganti, Oliver
    bahis siteleri