Banská Bystrica – Kladno 6:3 (kon.) | Grenoble – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Rytíři Kladno
Sobota 20.08.2022, 13:30 • ZS Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Dominik SOJKA - 6:3
     
    59:32
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    A ještě jednou se prosazují hráči Banské Bystrice. Po přechodu do útočného pásma se na druhé straně mezi kruhy opřel do střely DOMINIK SOJKA a překonal tak Landona Bowa – 6:3. Banská Bystrica tak pečetí postup do finále Tatranského poháru! Bez asistence.
    58:58 Alex TAMÁŠI - 5:3
     
    58:58
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hotovo. Domácí pojišťují vedení, když se střelou do opuštěné klece prezentoval ALEX TAMÁŠI – 5:3. Asistence: Michal Kabáč.
    51:59 Rastislav GAŠPAR - 4:3
     
    51:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra domácích a ti opět vedou. Matúš Holenda poslal kotouč na RASTISLAVA GAŠPARA, který si poté sjel na vrchol pravého kruhu a umístěnou střelou pak poslal puk za záda Landona Bowa – 4:3. Asistence: Matúš Holenda.
    44:04 Adam KUBÍK - 3:3
     
    44:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, čepice na led! Po rychlém přechodu do útočného pásma našel ideálním pasem Kristaps Sotnieks ADAMA KUBÍKA, který si našel lepší střeleckou pozici a zblízka pak z levé strany prostřelil Robina Rahma a dosáhl tak hattricku – 3:3. Začíná se tak opět znovu od začátku. Asistence: Kristaps Sotnieks.
    39:56 Dominik SOJKA - 3:2
     
    39:56
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Tentokráte samotný závěr třetiny patřil Banské Bystrici a ta poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Ivan Ďatelinka vysunul DOMINIKA SOJKU, jenž si poté nabruslil do levého kruhu a táhlou přízemní střelou zaskočil Landona Bowa – 3:2. Soupeř Kladna tak dnes vůbec poprvé vede. Asistence: Ivan Ďatelinka.
    38:28 Michal KABÁČ - 2:2
     
    38:28
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita a je opět vyrovnáno. Victor Björkung zpětnou přihrávkou vyzval ke střele MICHALA KABÁČE, který ho vyslyšel a švihem pak nedal Bowovi žádnou šanci – 2:2. Asistence: Victor Björkung a Kirstoff Kontos.
    27:39 Adam KUBÍK - 1:2
     
    27:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři rychle přesunuli hru zpět před branku soupeře. Na levé straně pak držel kotouč Tomáš Plekanec, který po chvilce poslal kotouč nad vrchol kruhů, odkud pak propálil vše co mu stálo v cestě ADAM KUBÍK a má tak zaděláno na hattrick – 1:2. Asistence: Tomáš Plekanec.
    19:59 Alex TAMÁŠI - 1:1
     
    19:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že třetina je u konce a Kladno si z ní odnese jednobrankový náskok. Ale opak byl pravdou. Pouhou vteřinu před vypršením první periody udeřila Banská Bystrica a je tedy vyrovnáno! ALEX TAMÁŠI udržel puk a z pravé strany z mírného úhlu pak překonal bezmocného Landona Bowa – 1:1. Bez asistence.
    03:57 Adam KUBÍK - 0:1
     
    03:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení po velké chybě banskobystrické obrany. Jeden z jejích hráčů namazal kotouč ADAMU KUBÍKOVI, který si s ním nabruslil mezi kruhy a svižnou ranou pak propálil Robina Rahma – 0:1. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Tamáši, 39. Kabáč (Björkung, Kontos), 40. Sojka (Ďatelinka), 52. Gašpar (Holenda), 59. Tamáši (Kabáč), 60. Sojka – 4. Kubík, 28. Kubík (Plekanec), 45. Kubík (Sotnieks)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Rahm (Belányi) – Bača, Björkung, Holenda, Luža, Ďatelinka (A), Ganz, Frídel – Sukeľ, Kontos, Troock – Šoltés, Bíreš, Gabor (A) – Kabáč (C), Tamáši, Gašpar – Jendek, Sojka, Výhonský
    Trenér: Antti Karhula

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Dotchin, Slováček, Babka, Sotnieks, Kehar, Veber – Filip, Plekanec (C), Kubík (A) – Melka, Zikmund, Michnáč – Beran, Indrák (A), Procházka – Machač
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Stricker, Hronský – Konc, Bogdaň
    bahis siteleri