HK MD Šumperk – Lanškroun 1:4 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
HC Orli Lanškroun
Středa 24.08.2022, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:51:40)
     
    59:25
    Utkání se odehrává v útočném pásmu, kde se Mladí Draci pokouší zakončovat.
     
    57:06
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí upravují skóre, do útoku vyrazil ALEŠ VÁCLAVSKÝ, který zajišťuje první šumperskou branku. Asistence: Ondřej Kučera a Milan Křivohlávek.
     
    55:53
    Lanškroun právě vstřelil branku! Domácí hráči se nyní úplně zastavili a nechali v tom brankáře samotného. DOMINIK KAČEŘOVSKÝ zakončil do odkryté klece, protože se Ryšavý nestihl po pokusu jeho spoluhráče přemístit. Asistence:Tomáš Dvořák a Oliver Pirkl.
     
    55:39
    Další šance Lanškrouna, Orli mohou jít do mnohem většího vedení.
     
    54:53
    Orli nyní mají naprostou kontrolu nad zápasem, vytváří si šance, doráží a cloní před brankářem, to domácím dnes opravdu chybí,
     
    53:44
    Orli vystřelili dvakrát nepříjemně, Ryšavý přes hradbu těl moc neviděl avšak kotouč svou výstrojí zachytil.
     
    51:48
    Dobrá práce domácích v oslabení, Mladí Draci teď nikam nespěchali a podrželi kotouč, otázkou však je, zda nyní není třeba menší risk, aby se Šumperk opět dostal do zápasu.
     
    50:28
    Kučera rychlý jako vítr vyrazil na Řoutila, kterého ale v koncovce nepřekonal. Šlo po dlouhé době o akci domácích směrem kupředu, i když nyní Mladí Draci hrají oslabení.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Václavský – 2 min., vysoká hůl.
     
    49:11
    Lanškroun právě vstřelil branku! Lanškroun zvyšuje na 3:0. Domácí obrana propadla a na Ryšavého unikl sám TOMÁŠ DVOŘÁK. Nejprve to vypadalo, že domácí gólman puk má mezi svými betony, odtud však kus černé gumy propadl a skončil v brance. Asistence: Matěj Drlík a Oliver Pirkl.
     
    48:19
    Pokus o přechod domácích do pásma zastavil ofsajd.
     
    47:54
    Drlík na Pražáka, který svou střelou z mezikruží poněkud překvapil Ryšavého, puk však uklidil svými betony.
     
    46:35
    Křivohlávek vyrazil do útočného pásma, vystřelil, Řoutil pokryl, následně byl stejný počin k vidění i na druhé straně. Stav ale zůstává stejný.
     
    45:28
    Domácí v plném počtu.
     
    45:15
    Domácí se pokoušeli přihrávat si hlavně podél mantinelu, následně se však nacpali před hostující klec a Řoutil musel čelit čtyřem dobře mířeným pokusům.
     
    44:37
    Pirkl se pokoušel v oslabení přetlačit na modré čáře Zavorala. Nepovedlo se mu to, a tak další nebezpečí v podobě úniku na domácí branku v oslabení nezahrozilo.
     
    43:28
    Pejcha si teď proti Minaříkovi pomohl nedovoleně a Mladí Draci dostanou výhodu v podobě přesilové hry.
     
    41:16
    Třetí třetina přináší zatím spíše pokusy o formování útoků.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 58. Václavský (Kučera) – 29. Dvořák (Drlík), 31. Drlík (Dvořák), 50. Dvořák (Drlík, Pirkl), 56. Kačeřovský (Dvořák, Pirkl)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Křivohlávek, Minařík, Netolický, Zavoral, Mudrák, Slabý, Cekr – Václavský, Haas, Kučera, Tomeš, Szabó, Šenk, Slováček, Najman, Jeřábek, Ševčík, Křemen.
    Trenér: Petr Rutar

    HC Orli Lanškroun: Nimmerichter (38. Řoutil) – Pražák Tomáš, Kužílek, Janík, Slezinger, Macháček – Dvořák, Pirkl, Drlík, Pražák Ondra, Hrdina T., Hrdina J., Kačerovský, Řehák, Pejcha,
    Trenér: Radomír Kužílek
    bahis siteleri