Slavia – Výběr hvězd 12:6 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
12:6 (5:3, 4:1, 3:2)
Výběr hvězd
Středa 24.08.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden • Exhibiční utkání
Partner:
     
    To je z mé strany z Vršovic vše, přeji příjemný zbytek večera zase někdy u Onlajnů na počtenou! (20:36:02)
     
    Zaplněný Eden vestoje děkuje svým dvěma legendám. Marek Tomica s Jaroslavem si nemohli přát lepší rozlučku než takovou, která právě proběhla – na domácím hřišti přivítali skvělou sestavu jmen, s výběrem sešívaných legend navíc zvítězili 12:6 a teď sbírají gratulace od svých dojatých spoluhráčů. Troufám si říci, že se dnes moc brzy spát rozhodně nepůjde.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Gólovou rozlučku Marka Tomici odmítl skvělým zákrokem Pastrňák!
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta zápasu a stejně tak kariéry Jaroslava Bednáře s Markem Tomicou, Eden jde pomalu na nohy.
     
    58:25
    Toho se ujal sám faulovaný a zkusil Pastrňáka překvapit rychlou střelu, Pastrňák byl ale připraven.
     
    58:25
    Šmicer podklouzl při přijetí přihrávky a je nařízeno trestné střílení!
     
    57:08
    A znovu tenhle souboj vyzněl pro útočníka Bostonu, který coby brankář včas odhadl Červenkovu teč a mrštně jí skryl v lapačce. Krásný zákrok.
     
    56:36
    Červenka si na pravé straně dlouho rovnal kotouč na čepeli, jeho tvrdý pokus následně kryje Pastrňák.
     
    55:31
    Zatímco si Furch poradil s dalšími dvěma úniky, rozblikalo se v ochozech několik ohňostrojů. Naštěstí se nejedná o nic velkého a případný dým tak hrací plochu neohrozí.
     
    54:00
    Do konce zbývá posledních šest minut a ve vzduchu visí jediná otázka – prosadí se po Jaroslavu Bednářovi i druhý loučící se slávista Marek Tomica? Uvidíme, jak si s touhle otázkou poradí domácí lodivod Richard Farda.
     
    53:14
    A podobně bravurně si na opačné straně poradil i Pastrňák, který si počkal na Šmicerovu ránu a následně jí vyrazil ramenem.
     
    52:28
    Dominik Furch je dnes v likvidaci brejků bezchybný, zuby si na něm tentokrát vylámal i Jakub Voráček.
     
    51:54
    Dvě velké šance na obou stranách – nejprve Tatíčkovo dělo z pravé strany brilantním přesunem vyrazil Furch, Bednářův únik následně skončil na břevně.
     
    51:05
    A hned poté to se střílenou nahrávkou zkoušel Tomica, jenž ale nedostal kotouč přes les natažených hokejek.
     
    50:37
    Skórovat se zachtělo i Růžičkovi, na jehož ránu byl připraven jak Pastrňák, tak i jeho vyrážečka.
     
    49:31
    Domácí fanoušci jsou na nohou a vyvolávají jméno svého dnešního hrdiny. Jaroslav Bednář v den své rozlučky ke svým třem asistencím přidává i vytouženou branku a náskok domácích už vypadá hodně slibně.
     
    48:29
    Slavia právě vstřelila branku! JAROSLAV BEDNÁŘ se dočkal! Po nahráce zpoza brány byl u puku nejrychleji a bezpečně jej uklidil za bezmocného Pastrňáka. Asistence: Roman Červenka.
     
    48:02
    Výběr hvězd právě vstřelil branku! PETR TON se dočkal své první dnešní branky v Edenu díky dobré přihrávce Nečase a exhibice se pomalu blíží ke dvacáté vstřelené brance. Asistence: Martin Nečas

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 1. Červenka (Bednář), 10. Vašíček (Žiška, Bednář), 13. Červenka, 15. Jelínek (Růžička), 16. Vondrka (Hertl), 25. Červenka (Bednář), 27. Sup (Šmicer), 31. Hertl (Pálffy), 39. Vondrka (Hertl), 46. Hertl (Vondrka, Vašíček), 47. Vlasák (Hertl), 49. Bednář (Červenka) – 16. Pastrňák (Výborný), 19. Hübl (Lukeš), 20. Pastrňák (Tatíček), 23. Nečas (Kukumberg), 47. Voráček (Tatíček), 49. Ton (Nečas)


    HC Slavia Praha: Jaroslav Bednář, Marek Tomica, Tomáš Hertl, Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Petr Kadlec, Michal Vondrka, Pavel Kolařík, Michal Sup, Žigmund Pálffy, Tomáš Žižka, Jan Novák, Vladimír Šmicer, Petr Jelínek, Vladimír Růžička ml., David Štich, Jiří Vašíček, Dominik Furch, Lukáš Hronek
    Trenér: Richard Farda

    Výběr hvězd: David Pastrňák, Jakub Voráček, Martin Nečas, Petr Mrázek, Ľubomír Višňovský, Petr Čajánek, Jaroslav Modrý, Miloslav Gureň, Petr Sýkora, Jaroslav Hlinka, David Výborný, Petr Ton, Viktor Hübl, František Lukeš, Martin Ručinský, Petr Nedvěd, Roman Kukumberg, Petr Tatíček, Zdeněk Toužimský, Horst Siegl, Jiří Novotný, Martin Altrichter
    Trenér: František Výborný
    bahis siteleri