Česko – Slovensko 3:4 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Slovensko
Sobota 27.08.2022, 13:30 • Rovaniemi, Finsko • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:37 Jakub CHROMIAK - 3:4
     
    61:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je konec, bonusový bod bere Slovensko! Přečíslení tří proti dvěma řešil JAKUB CHROMIAK nahrávkou z druhé vlny najíždějícímu Šramatému, jehož pokus v bráně neskončil. Volný puk si nicméně našel všudypřítomný JAKUB CHROMIAK a bekhendem ho plácl za Stuchlíka. Asistence: Marek Šramaty a Tim Danielčák.
     
    59:16
    Bojoval srdnatě, ale hru v útočném pásmu Martin Böhm nakonec neudržel. Naopak Slováci vystartovali do přečíslení a bylo velké štěstí, že Ondrej Molnár po pěkné nahrávce netrefil touš vůbec dobře!
     
    48:09
    Dvě minuty za sekání si vysloužil Karel Křepelka. Obránce neochotně odjíždí na trestnou lavici, vědom si faktu, že početní převahy dnes hrají klíčovou roli.
    47:11 Šimon MARHA - 3:3
     
    47:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól v utkání, šestý v přesilové hře jednoho z mužstev! Alscher přenesl hru doprava na ŠIMONA MARHU, jenž pokusem ze zápěstí kousek za pravým kruhem k bližší tyči viditelně zaskočil nepřipraveného Andrisíka. Asistence: Šimon Marha.
     
    43:22
    Rozhodčí se mezi sebou poměrně dlouho radili, aby nakonec vyloučili Marka Šramatého na 2+2 minuty na bodnutí koncem hole. Velká šance českého celku vrátit stav do vyrovnané podoby.
    42:35 Tim DANIELČÁK - 2:3
     
    42:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Znovu potrestaný český faul a Slovensko je poprvé v utkání o krok napřed! Molnár vyslal střílenou nahrávku na TIMA DANIELČÁKA, útočník litvínovské Vervy zvedl touš nechytatelně pod břevno. Asistence: Ondrej Molnár a Alex Šotek.
     
    41:19
    A protože slovenská vyrovnávací trefa padla při ponechané výhodě, tak na trestnou lavici putuje Sebastian Jasečko za nedovolené bránění. Naši východní sousedé totiž využili přesilovku pět na čtyři, takže se zrušil trest Moravce, nikoliv signalizovaný prohřešek Jasečka.
    41:19 Ondrej MOLNÁR - 2:2
     
    41:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Na útočné modré zachytil letící puk slovenský obránce, nahození před bránu ztečoval mimo dosah bezmocného Stuchlíka ONDREJ MOLNÁR! Asistence: Adam Ondriš.
     
    40:10
    Rozhodčí nakonec sáhl i k vyloučení, a to pouze na české straně, za hru vysokou holí si odjíždí na lavici hanby odpočinout Petr Moravec.
     
    32:21
    Faul z kategorie zbytečných předvedl Marek Šramaty, když krosčekoval soupeře k ledu v momentě, kdy on a jeho spoluhráči mačkali Čechy v jejich vlastním obranném pásmu.
     
    30:06
    Karel Křepelka zbytečně dohrál konkurenta, což rozhodčí ocenili dvěma minutami za krosček. Slovensko má možnost vyrovnat.
    23:08 Ondrej MOLNÁR - 2:1
     
    23:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Naši východní sousedé se vrací na kontakt! Obránce Bečár posunul hrací předmět do pravého kruhu k ONDREJI MOLNÁROVI. Sedmnáctiletý forvard si v pravém kruhu připravil puk na střelu a Stuchlík ve skluzu nedokázal zabránit inkasované brance. Asistence: Šimon Bečár a Alex Šotek.
     
    21:28
    Tentokráte bylo s přechodem slovenských mladíků přes útočnou modrou všechno v pořádku. Následně se Robin Sapoušek dopustil podrážení, Slováky tedy čeká druhá přesilovka.
     
    13:14
    Češi své dvě přesilovky využili, jak si povedou Slováci při první početní výhodě? Menší dvouminutový trest vyfasoval Tomáš Machů za nedovolené bránění.
    07:22 Ivo SEDLÁČEK - 2:0
     
    07:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kalousova družina přetavila v gól i druhou přesilovku! Na modrou čáru obdržel touš IVO SEDLÁČEK. Útočník brněnské Komety vypálil zápěstím z levé strany na zadní tyč, Andrisík na puk nedosáhl. Asistence: Lukáš Pajer a Petr Moravec.
     
    06:54
    Podaří se Čechům využít druhou početní převahu? Proti pravidlům hrál tentokráte Luca Krakovský, rozhodčí beka vylučují za držení.
    05:54 Michal RAMIK - 1:0
     
    05:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra využita, Češi se ujímají vedení! Na konci pohledné kombinace byl MICHAL RAMIK, jenž z předbrankového prostoru nasměroval kotouč za Andrisíkova záda. Asistence: Sebastian Jasečko a Šimon Marha.
     
    04:03
    Krátce po vhazování Michal Laurenčík fauloval, proti protihráči si pomohl nedovoleným bráněním. Premiérovou přesilovku si tak vyzkouší Češi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 6. Ramik (Jasečko, Marha), 8. Sedláček (Pajer, Moravec), 48. Marha (Alscher) – 24. Molnár (Bečár, Šotek), 42. Molnár (Ondriš), 43. Danielčák (Molnár, Šotek), 62. Chromiak (Šramaty, Danielčák)


    Česko: Stuchlík (Špunar) – Křepelka, Šedivý (C), Jasečko, Böhm, Machů, Alscher, Pinkas – Pajer, Moravec (A), Sedláček (A) – Ramik, Marha, Marcel – Krejsa, Půček, Remeš – Gajda, Sapoušek, Bareš.
    Trenér: Jiří Kalous

    Slovensko: Andrisík (Korec) – Bečár (C), Laurenčík, Chromiak (A), Krakovský, Moško, Eperješi, Nahalka, Mešár – Sokoli, Šramaty (A), Danielčák – Molnár, Suchý, Šotek – Ožvald, Babeliak, Štefančík – Ondriš, Horváth, Tomala.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Laine, Nieminen – Vostrakov, Niemelä

    Diváci: 214
    bahis siteleri