Třinec – Belfast Giants cz 4:0 (kon.) | Skellefteå – Davos 2:3 (kon.) | TPS – Lublaň 3:2 (kon.)
Jukurit – Luleå 2:5 (kon.) | Sparta – Aalborg cz 2:3 (kon.) | Cracovia – Straubing 0:4 (kon.)
Wolfsburg – Zug 2:5 (kon.) | Färjestad – Villach 7:0 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Davos
Pátek 02.09.2022, 17:35Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:35 Klas DAHLBECK - 2:3
     
    43:35
    Davos právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo na jedničku a zase vedou! Rychlá kombinaci doputovala z levého křídla na vrchol pravého kruhu, kde napřáhl KLAS DAHLBECK a jeho rána z první skončila v odkryté části branky. Lindvall se nestačil přemístit a je to 2:3. Asistence: Enzo Corvi, Andres Ambühl.
    30:46 Rickard HUGG - 2:2
     
    30:46
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A je dnes už podruhé srovnáno. Domácí tým zachytil puk na modré čáře, následovala rychlá kombinace až k brance, kde si RICKARD HUGG hodil puk na forhend a svižnou střelou překonal Aeschlimanna – 2:2! Asistence: Simon Robertson, Elias Salomonsson.
    22:01 Matěj STRÁNSKÝ - 1:2
     
    22:01
    Davos právě vstřelil branku!
    Hra se přesunula na opačnou stranu a Davos dokázal skórovat. Od levého mantinelu se odpoutal MATĚJ STRÁNSKÝ, předvedl pěknou kličkovanou na malém prostoru a střelou po ledě překonal Lindvalla – 1:2. Asistence: Valentin Nussbaumer.
    04:33 Oscar MÖLLER - 1:1
     
    04:33
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    No a už je srovnáno. Hosté propadli ve středním pásmu, rázem se do akce středem dostal OSCAR MÖLLER, dostal až mnoho prostoru na střelu a jeho rána zápěstím skončila v síti – 1:1. Asistence: Jonathan Jonsson.
    01:30 D. EGLI - 0:1
     
    01:30
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do velice rychlého vedení. Akce Davosu putovala z levé strany, po bekhendovém přiklepnutí se ke střele dostal DOMINIK EGLI a svým zakončením překonal přemisťujícího se Lindvalla – 0:1. Asistence: Joakim Nordström, Andres Ambühl.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Möller (Jonsson), 31. Hugg (Robertsson, Salomonsson) – 2. D. Egli (Nordström, Ambühl), 23. Stránský (Nussbaumer), 44. Dahlbeck (Corvi, Ambühl)


    Skellefteå AIK: Lindvall (Hellnemo) – Sandin-Pellika, Lundberg, Salomonsson, Nilsson, Granberg, Olsson, Forsfjäll, Stenman – J. Lindström, P. Lindholm (A), Wingerli – Möller (C), Jonsson, Hugg (A) – Kühnhackl, L. Lindström, M. Lindholm – Sandberg, Sundsvik, Robertsson.
    Trenér: Robert Ohlsson

    HC Davos: Aeschlimann (Senn) – Jung, Nygren (A), Dahlbeck, Fora, Wellinger (A), D. Egli, Paschoud, Canova – Nordström, Corvi, Ambühl (C) – Bristedt, Nussbaumer, Stránský – Knak, Prassl, Wieser – Schmutz, Ch. Egli, Simic.
    Trenér: Christian Wohlwend

    Rozhodčí: Kova (FIN), Öhlund (SWE) – Persson (SWE), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 2 852
    bahis siteleri