Třinec – Belfast Giants cz 4:0 (kon.) | Skellefteå – Davos 2:3 (kon.) | TPS – Lublaň 3:2 (kon.)
Jukurit – Luleå 2:5 (kon.) | Sparta – Aalborg cz 2:3 (kon.) | Cracovia – Straubing 0:4 (kon.)
Wolfsburg – Zug 2:5 (kon.) | Färjestad – Villach 7:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Aalborg Pirates
Pátek 02.09.2022, 19:30 • Sportovní hala Fortuna • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:56 Jeppe Jul Korsgaard - 2:3
     
    51:56
    Aalborg právě vstřelil branku! Postupná kombinace je nakonec od Aalborgu přetavena ve vedoucí branku! Na konci svižné kombinace se kotouč dostal k JEPPE JUL KORSGAARDOVI, který se ukázal jakožto úspěšný střelec. Asistence: Oskar Drugge, Julian Jakobsen.
    34:09 Nikolaj CARSTENSEN - 2:2
     
    34:09
    Aalborg právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno! Na modré čáře se ke kotouči dostal NIKOLAJ CARSTENSEN, který i díky clonícímu hráči před brankou prostřelil Kováře. Asistence: Tobias Ladehoff, Kirill Kabanov.
    26:16 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    26:16
    Sparta právě vstřelila branku! Roman Horák nyní zpoza branky nalezl v dobré pozici Ondřeje Mikliše, jeho střela se následně odrazila tak příhodně, že měl MICHAL ŘEPÍK již snadnou práci a druhým gólem v zápase tak bleskově vedení vrátil na stranu Sparty! Asistence: Ondřej Mikliš, Roman Horák.
    25:19 Oliver ANKER - 1:1
     
    25:19
    Aalborg právě vstřelil branku! Po nepřesné rozehrávce sparťanů nejprve Emil Marcussen natrefil pouze horní tyčku Kovářovi branky, následně se ovšem kotouč odrazil přesně na hůl OLIVERA ANKERA, který se již střelecky nemýlil! Asistence: Emil Marcussen, Emil Hojbjerg.
    06:15 Michal ŘEPÍK - 1:0
     
    06:15
    Sparta právě vstřelila branku! Roman Horák teď svým důrazem dokázal udržet kotouč v útočném pásmu, následně se k puku po odrazu propracoval Adam Polášek, jehož svižný pokus z první neomylně do branky soupeře tečoval MICHAL ŘEPÍK! Asistence: Adam Polášek.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 7. Řepík (Polášek), 27. Řepík (Mikliš, Horák) – 26. Anker (Marcussen, Hojbjerg), 35. Carstensen (Ladehoff, Kabanov), 52. Korsgaard (Drugge, Jakobsen)


    HC Sparta Praha: Kovář (Kořenář) – Moravčík, Jurčina, Polášek, Mikliš, Němeček, Jandus, Tomek – Sobotka, Horák, Řepík – Thorell, Kaše, Hauser – Buchtele, Přibyl, Forman – Safin, Vitouch, Dvořáček
    Trenér: Pavel Patera

    Aalborg Pirates: Sorensen (Lillie) – Knudsen, Carstensen, Drugge, Koch, Nielsen, Carroll, Frederiksen – Jul Korsgaard, Jakobsen, Kabanov – Gooch, Bjorkstrand, Spelling – Ladehoff, Rollin Carlsson, Hojbjerg – Nielsson, Anker, Marcussen – Boesen
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Buss, Šír – Rampír, Klouček
    bahis siteleri