Třinec – Belfast Giants cz 4:0 (kon.) | Skellefteå – Davos 2:3 (kon.) | TPS – Lublaň 3:2 (kon.)
Jukurit – Luleå 2:5 (kon.) | Sparta – Aalborg cz 2:3 (kon.) | Cracovia – Straubing 0:4 (kon.)
Wolfsburg – Zug 2:5 (kon.) | Färjestad – Villach 7:0 (kon.)
konec
Grizzlys Wolfsburg
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
EV Zug
Pátek 02.09.2022, 20:15 • Eis Arena, Wolfsburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:48 Brian O´NEILL - 2:5
     
    44:48
    Zug právě vstřelil branku!
    O rozdělení bodů začíná být jasno! Hansson nabil na osu hřiště Martschinimu, kterému sedla rána golfákem. Vysoko ve vzduchu ji jemně tečoval BRIAN O´NEILL a pomohl kotouči za Poggeho záda. O hru vysokou holí nešlo, minimálně si to myslí rozhodčí. Asistence: Lino Martschini, Niklas Hansson.
    38:27 Sven LEUENBERGER - 2:4
     
    38:27
    Zug právě vstřelil branku!
    Výprava ze Švýcarka opět skóruje bezprostředně poté, co sama inkasovala! Samuel Kreis vymyslel famózní pas z obranného pásma na útočnou modrou. Do úniku si sjel SVEN LEUNBERGER a proměnil ho střelou k horní tyčce. Byla to tak rychlá střela, že puk musel v brance najít až videozáznam. Asistence: Samuel Kreis.
    37:25 Luis SCHINKO - 2:3
     
    37:25
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Grizzlys opět stahují gólový deficit na polovinu! Brian O´Neill strašidelně pokazil rozehrávku z obranného pásma. Od mantinelu namazal LUISI SCHINKOVI a ten mu poděkoval švihem z mezikruží k pravé tyči. Bez asistence.
    34:51 Yannick ZEHNDER - 1:3
     
    34:51
    Zug právě vstřelil branku!
    Tak to je skutečně blesková odpověď, Zug je znovu napřed o dvě trefy! Hned po buly ve středovém kruhu se přihrávkou o levý mantinel vytvořilo přečíslení dvou na jednoho. Sven Senteler předal puk na pravou část kluziště a YANNICK ZEHNDER před přesouvajícím se gólmanem nepochybil. Asistence: Sven Senteler.
    34:40 Laurin BRAUN - 1:2
     
    34:40
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Tyler Morley se na pravém křídle hezky zbavil Kreise. Puk se po jeho vpádu do brankoviště zastavil a za Genoniho ho pohotově dorazil LAURIN BRAUN. Asistence: Jean-Christophe Beaudin, Tyler Morley.
    33:03 Livio STADLER - 0:2
     
    33:03
    Zug právě vstřelil branku!
    Papírový favorit zdvojnásobuje náskok na 2:0! Hansson přihrával po modré čáře doleva na LIVIA STADLERA, jehož nenápadný křížný pokus zapadl mimo dosah Poggeho lapačky. K teči pravděpodobně nedošlo, o to víc zůstává kanadský gólman překvapen. Asistence: Niklas Hansson.
    15:29 Lino MARTSCHINI - 0:1
     
    15:29
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce otevírají gólový účet zápasu! LINO MARTSCHINI na základě posunutí od Hanssona napřáhl z vrcholku pravého kruhu a parádně propálil Poggeho, kterému dobře clonil americký forward O´Neill. Asistence: Niklas Hansson, Fabrice Herzog.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 35. Braun (Breaudin, Morley), 38. Schinko – 16. Martschini (Hansson, Herzog), 34. Stadler (Hansson), 35. Zehnder (Senteler), 39. Leuenberger (Kreis), 45. O´Neill (Martschini, Hansson)


    Grizzlys Wolfsburg: Pogge (Strahlmeier) – Zajac, Krupp, Murray, Bittner, Wurm, Button, Mass, Möser – Pfohl, Jeffrey, Rakhshani – Braun, Morley, Schinko – Klos, Beaudin, Dumont – Reichel.
    Trenér: Mike Stewart

    EV Zug: Genoni (Hollenstein) – Djoos, Heisser, Stadler, Hansson, Kreis, Schlumpf, Gross – Hofmann, Kovář, Simion – Herzog, Senteler, Zehnder – Cehlárik, O´Neill, Martschini – Allenspach, Leuenberger, Klingnerg – De Nisco.
    Trenér: Dan Tangnes

    Rozhodčí: Hansen, Schrader – Ponomarjov, Gerth

    Diváci: 2 137
    bahis siteleri