Třinec – Belfast Giants cz 4:0 (kon.) | Skellefteå – Davos 2:3 (kon.) | TPS – Lublaň 3:2 (kon.)
Jukurit – Luleå 2:5 (kon.) | Sparta – Aalborg cz 2:3 (kon.) | Cracovia – Straubing 0:4 (kon.)
Wolfsburg – Zug 2:5 (kon.) | Färjestad – Villach 7:0 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
EC Villach SV
Pátek 02.09.2022, 20:35 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Henrik BJÖRKLUND - 7:0
     
    59:59
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Tak nakonec o sedm! Nilsson se jako vítr prohnal kolem posledního obránce, avšak vyhnal se z ideální palebné pozice, a proto hrál zadovku na Nygårda, jemuž ovšem zakončení nevyšlo. Volný puk si nicméně našel cestičku k HENRIKU BJÖRKLUNDOVI a ten jej bekhendem usměrnil za brankovou čáru dvě desetiny před závěrečnou sirénou. Asistence: Joakim Nygård a Marcus Nilsson.
     
    59:41
    V závěru ještě jedno vyloučení do hostujících řad. Alexander Rauchenwald to při forčekinku přehnal s agresivitou a podrazil Pokku.
     
    56:47
    Villach jde do čtyř. Na vině je prohřešek Blaže Tomaževiče, jenž zastavil Henrika Björklunda pouze za cenu sekání.
    55:05 Linus JOHANSSON - 6:0
     
    55:05
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Mittelova družina střílí druhý gól v rozmezí jedné minuty. Lindqvist vystihl soupeřovu rozehrávku a přes Bergkvista se puk dostal až doprava k LINUSI JOHANSSONOVI, který prostřelil k levé tyči pozdě se přesunuvšího Lamoureuxa. Asistence: Axel Bergkvist a Michael Lindqvist.
    54:07 Per ÅSLUND - 5:0
     
    54:07
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Domácí završili populárního "bůra". Lennström rozjel po levém křídle PERA ÅSLUNDA. Centr třetí lajny přebruslil beka a z kruhu vypálil nechytatelně do protějšího horního růžku. Asistence: Theodor Lennström a Matt Tomkins.
    35:11 Henrik BJÖRKLUND - 4:0
     
    35:11
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Vedení švédského mužstva je zase o gól větší. Pokka zadovkou zapojil do hry Nilssona, jehož cílené nahození na teč HENRIK BJÖRKLUND šikovně umístil k levé tyči vedle betonu brankáře. Asistence: Marcus Nilsson a Ville Pokka.
     
    31:25
    První početní převahu domácí přetavili v gól, jak si povedou ve druhém případě? Menší dvouminutový trest za sekání vyfasoval Robert Sabolič.
     
    26:19
    Hosté mají příležitost snížit v početní převaze. Zbytečného faulu se dopustil Max Lindroth, když kousek za útočnou modrou čárou nedovoleně zabránil v pohybu Saboličovi.
    22:24 Victor EJDSELL - 3:0
     
    22:24
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Mitella odskakují do tříbrankového náskoku. VICTOR EJDSELL využil volného prostoru před sebou k najetí do levého kruhu a svižné střele zápěstím těsně nad ledem, zamrznutému Lamoureuxovi proletěl hrací předmět mezi nohama. Centr elitní formaci je dnes už dvougólový. Asistence: Ville Pokka a Marcus Nilsson.
     
    21:50
    Blízko gólu byl rovněž Joakim Nygård. Udělal si okružní jízdu, kterou završil v pravém kruhu, křižné zakončení pokryl gólman vyrážečkou. Následně došlo k přerušení hry a vyloučení Chrise Collinse za sekání.
    17:59 Victor EJDSELL - 2:0
     
    17:59
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Druhý gól švédského týmu lehce připomínal exhibici. Lennström projel za bránou soupeře do pravého kruhu, odkud nahrál do předbrankového prostoru VICTORU EJDSELLOVI, jenž si ještě na malém prostoru narazil s Danielem Vikstenem, až pak nasměroval kus černé gumy do sítě. Asistence: Daniel Viksten a Theodor Lennström.
    00:25 Linus JOHANSSON - 1:0
     
    00:25
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlovka! Akci vedoucí k brzkému gólu načal Nygård, jenž se od levého mantinelu procpal do středu a v pravém kruhu našel Nyströma, který se neunáhlil a nahrál před bránu kapitánovi LINUSOVI JOHANSSONOVI. Devětadvacetiletý forvard z bezprostřední blízkosti vyzrál na bezmocného Lamoureuxa. Asistence: Joel Nyström a Joakim Nygård.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Johansson (Nyström, Nygård), 18. Ejdsell (Viksten, Lennström), 23. Ejdsell (Pokka, Nilsson), 36. Björklund (Nilsson, Pokka), 55. Åslund (Lennström, Tomkins), 56. Johansson (Bergkvist, Lindqvist), 60. Björklund (Nygård, Nilsson)


    Färjestad Karlstad: Tomkins (Hildeby) – Nyström, Lennström, Pokka, Lindroth, Tornberg, Bergkvist, Berglund – Viksten, Ejdsell, Jakobsson – Björklund, Åslund, Nilsson – Lindqvist, Johansson, Nygård – Forsell, Westfält, Lawner – Artursson.
    Trenér: Tomas Mitell

    EC Villach SV: Lamoureux (Schmidt) – Kulda, Després, Joslin, Payr, Mattinen, Lindner, Moderer, Urbanek – Tomaževič, Desjardins, Sabolič – Richter, Collins, Grafenthin – Lanzinger, Rauchenwald, Rebernig – Wallenta, Tschurnig, Geifes.
    Trenér: Rob Daum

    Rozhodčí: Persson (NOR), Harnebring (SWE) – Almerstedt (SWE), Jonsson (SWE)

    Diváci: 2 147
    bahis siteleri