Färjestad – Straubing 6:1 (kon.) | Skellefteå – Třinec cz 3:2 (po pr.) | Sparta – Luleå cz 2:3 (kon.)
Belfast Giants – Davos 3:6 (kon.) | TPS – Zug 0:4 (kon.) | Jukurit – Aalborg 5:3 (kon.)
Wolfsburg – Lublaň 7:2 (kon.) | Cracovia – Villach 4:2 (kon.)
konec
Grizzlys Wolfsburg
7:2 (3:0, 1:1, 3:1)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Neděle 04.09.2022, 19:00 • Eis Arena Wolfsburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:21 Gregor KOBLAR - 7:2
     
    54:21
    Olimpija právě vstřelila branku! V mezikruží se do kotouče opřel GREGOR KOBLAR a na jeho tvrdou ránu neměl Strahlmeier nárok. Asistence: Aleksandar Magovac.
    46:38 Dominik BITTNER - 7:1
     
    46:38
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Wolfsburg skóruje při vlastním oslabení! Pfohl ujel do samostatného úniku společně s DOMINIKEM BITTNEREM, kterému následně předložil puk k levé tyči a Bittner překonal Use. Asistence: Fabio Pfohl.
    45:20 Nolan ZAJAC - 6:1
     
    45:20
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Další branka v síti Slovinců. Schinko nahrával před bránu, kde puk od brusle NOLANA ZAJACE skončil za zády Use. Videorozhodčí ještě prohlížel, jestli nešlo o úmyslné kopnutí, ale branka byla uznána. Asistence: Luis Schinko a Darren Archibald.
    41:21 Luis SCHINKO - 5:1
     
    41:21
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Další gól Wolfsburgu hned zkraje třetí třetiny. Další chyba hostů v obraně znamenala ztrátu kotouče. Archibald následně předložil do předbrankového prostoru puk LUISI SCHINKOVI, který udělal tři rychlé kroky a poté prostřelil Use. Asistence: Darren Archibald.
    26:24 Dustin JEFFREY - 4:1
     
    26:24
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Další gól pro domácí. Jeden z obránců Olimpije chybně rozehrál a nechal puk za sebou, čehož využil DUSTIN JEFFREY a bekhendem zasunul puk za záda Use. Bez asistence.
    24:41 Rok KAPEL - 3:1
     
    24:41
    Olimpija právě vstřelila branku! Také hosté se poprvé dočkali gólu. V mezikruží dostal puk na hůl ROK KAPEL, který následně propálil Strahlmeiera. Asistence: Nik Simšič a Aleksandar Magovac.
    19:25 Spencer MACHACEK - 3:0
     
    19:25
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Těsně před koncem první třetiny skórují domácí potřetí. Bittnerovu střelu od modré ještě před brankou tečoval SPENCER MACHACEK, který překonává Use. Asistence: Dominik Bittner a Rhett Rakhshani.
    07:38 Luis SCHINKO - 2:0
     
    07:38
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Archibald za bránou přihrál přesně na hůl LUISE SCHINKA, který se posléze vytočil zpoza brány a tvrdou ranou propálil Use. Asistence: Darren Archibald a Tyler Morley.
    01:07 Darren ARCHIBALD - 1:0
     
    01:07
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Hned v úvodu domácí vedou! DARREN ARCHIBALD se s pukem otočil u levého mantinelu a následně z levého kruhu poslal puk za záda Use. Asistence: Luis Schinko.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 2. Archibald (Schinko), 8. Schinko (Archibald, Morley), 20. Machacek (Bittner, Rakhshani), 27. Jeffrey, 42. Schinko (Archibald), 46. Zajac (Schinko, Archibald), 47. Bittner (Pfohl) – 25. Kapel (Simšič, Magovac), 55. Koblar (Magovac)


    Grizzlys Wolfsburg: Strahlmeier (Pogge) – Button, Bittner, Murray, Moser, Zajac, Krupp, Wurm, Mass – Machacek, Jeffrey, Rakhshani, Archibald, Morley, Schinko, Braun, Beaudin, Dumont, Klos, Pfohl, Reichel.
    Trenér: Michael Stewart

    HK SŽ Olimpija Lublaň: Us (Morrone) – Neill, Crnovič, Čepon, Erving, Stojan, Magovac, Klofutar, Mehle – Garreffa, Simšič, Vallerand, Čimžar, Dodero, Pance, Koblar, Kalan, Kapel, Beričič, Sodja, Šturm.
    Trenér: Mitja Šivic

    Rozhodčí: Hoppe, Hunnius (GER)

    Diváci: 1690
    bahis siteleri