Finsko – Japonsko 0:1 (po s.n.) | Švýcarsko – Česko cz 2:4 (kon.) | USA – Kanada 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
Česko
Neděle 04.09.2022, 15:08 • KVIK Hockey Arena, Herning, Dánsko • Mistrovství světa žen • O 3. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:11 Nicole VALLARIOOVÁ - 2:4
     
    49:11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Helvétský kříž vykřesává jiskřičku naděje v přesilové hře! Dominique Rüeggová zpoza branky nahrála na pravý kruh NICOLE VALLARIOOVÉ, které střelou zápěstím trefila ke vzdálenější tyči! Asistence: Dominique Rüeggová a Lara Stalderová.
    29:59 Natálie MLÝNKOVÁ - 1:4
     
    29:59
    Česko právě vstřelilo branku! Lvice jdou do výrazného vedení! Střela Kateřiny Mrázové se neujala, tak se k puku dostala NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Ta udělala obrat v útočném pásmu a z osy vymetla levou šibenici! Asistence: Kateřina Mrázová.
    22:06 Vendula PŘIBYLOVÁ - 1:3
     
    22:06
    Česko právě vstřelilo branku! Národní tým jde do dvougólového trháku. Po střele se k odraženému kotouči dostala VENDULA PŘIBYLOVÁ, která ho uklidila za bezmocnou brankářku! Asistence: Noemi Neubauerová a Klára Peslarová.
    15:07 Daniela PEJŠOVÁ - 1:2
     
    15:07
    Česko právě vstřelilo branku! Národní tým si bere vedení zpět! Tenhle gól nese rukopis Dominiky Láskové, která nic neuspěchala. Česká obránkyně počkala na to, až DANIELA PEJŠOVÁ skočí ven z trestné. Druhá jmenovaná se dostala do úniku, ve kterém si položila gólmanku a chladnokrevně pověsila puk pod horní tyč! Asistence: Dominika Lásková.
    11:19 Alina MARTIOVÁ - 1:1
     
    11:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! První přesilovku využívají i soupeřky, máme tedy srovnáno! Krásná souhra u modré čáry a následná prudká rána z pravého kruhu! Lara Christenová nahrála z osy kluziště na volnou ALINU MARTINOVOU, která z první propálila vše, co jí stálo v cestě! Asistence: Lara Christenová a Sinja Leemannová.
    07:03 Natálie MLÝNKOVÁ - 0:1
     
    07:03
    Česko právě vstřelilo branku! Přesilová hra je využitá a Češky jdou do vedení! Kateřina Mrázová nahrála na modrou čáru NATÁLII MLÝNKOVÉ. Česká hráčka si vylepšila pozici a přízemní ránou otevírá gólový stav zápasu! Asistence: Kateřina Mrázová a Aneta Tejralová.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Martiová (Christenová, Leemannová), 50. Vallarioová (Rüeggová, Stalderová) – 8. Mlýnková (Mrázová, Tejralová), 16. Pejšová (Lásková), 23. Přibylová (Neubauerová, Peslarová), 30. Mlýnková (Mrázová)


    Švýcarsko: Braendliová (Maurerová) – Hauserová (A), Vallarioová, Christenová, Baechlerová, Sigristová, Wetliová, Hofstetterová – Stalderová (C), Raselliová (A), Rüeggová – Leemannová, Martiová, Lutzová – Quennecová, Rüediová, Ingoldová – Freyová.
    Trenér: Colin Muller

    Česko: Peslarová (Škodová) – Pejšová, Lásková, Tejralová (A), Horálková, Trnková, Radová – Šapovalivová, Mrázová, Mlýnková – Křízová (A), Hymlárová, Pejzlová – Mills (C), Přibylová, Neubauerová – Erbanová, Sarnovská, Pátková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Cianna Lieffersová (CAN), Samantha Hillerová – Jennifer Cameronová (obě USA), Anna Hammarová (SWE)

    Diváci: 1294
    bahis siteleri