Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference k tenisovému AGEL Open 2022 (kon.)
konec
Tisková konference HC Slavia Praha

Středa 07.09.2022, 12:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit zase někdy u zápasů HC Slavia Praha! (12:30:53)
     
    Hlavní trenér A-týmu Jiří Veber: Jsem přesvědčen, že výsledky dělá dobrá obrana. Po loňské zkušenosti, co jsme měli na začátku sezóny, kdy jsme vyhráli pár zápasů, ale pak přišla krize, víme, na čem máme pracovat. Budeme na to připravení. Věřím, že uděláme všechno pro to, abychom pracovali na defenzivní činnosti. Ať už jako jednotlivci nebo jako týmy.
     
    Kapitán A-týmu Tomáš Knotek: Myslím si, že nejlépe se hráči zlepšují pod tlakem. Čím méně mužstev, tím kvalitnější. Do extraligy přišlo hodně hráčů z KHL, hodně hráčů pak proto šlo do první ligy.
     
    Hlavní trenér Jiří Veber o kvalitě soutěže: Snížil se počet týmu, to znamená, že bude větší konkurence. Konkurence bude jak v počtu, tak v hráčích. Bude to zajímavější nejen pro nás, ale i pro fanoušky. Samozřejmě jsou tam mančafty, které mají ambici postoupit, a mančafty, které chtějí hrát v horní polovině. Chceme udělat všechno pro to, abychom se tam pohybovali. Očekávám, že to bude náročné a atraktivní pro diváky.
     
    Tomáš Knotek o kapitánství: Je to pro mě čest, o to větší, že si mě zvolili sami hráči. Jsme spolu v kabině v každodenním kontaktu a oni vědí, kdo tu kabinu drží. Jsem rád, že si mě zvolili. Na druhou stranu se pro mě nic zásadního nemění, řekl jsem si k tomu svoje už dříve.
     
    Hlavní trenér Jiří Veber o kapitánovi: Proběhla tajná volba a s většinou vyhrál Tomáš Knotek a byl určen jako kapitán. Jako realizační tým proti tomu nic nemáme a víme, na koho se můžou kluci i my spolehnout. To samé můžu říct o asistentech.
     
    Spolumajitel Jiří Vlasák: Myslím si, že tým je doplněný dobře. Nezbývá nám nic jiného než si dávat cíle, že budeme hrát horní polovinu tabulky. Věříme, že se nám vyhnou zranění a v play-off budeme hrát něco zajímavého.
     
    Jaroslav Bednář, sportovní manažer A-týmu: Myslím si, že se nám povedlo složit velice kvalitní mančaft doplněný kvalitními hráči. Chceme hrát atraktivní a agresivní hokej a doufám, že se tak bude od prvního zápasu dít. Doufám, že budeme hrát hokej, který bude bavit a na který bude chodit hodně lidí.
     
    Tomáš Knotek, kapitán A-týmu: Nemyslím si, že výsledky v přípravě jsou důležité. Myslím si, že máme na čem pracovat. Toho času moc nezbývá. Příští týden už začíná první kolo, takže se musíme srovnat a být více kompaktní.
     
    Jiří Veber, hlavní trenér:: S výsledky v přípravě samozřejmě spokojení nejsme. Měli jsme tam psáže, na kterých máme co stavět, a odstranit chyby, o kterých víme. Máme na to týden do prvního zápasu.
     
    Novým kapitánem Slavie je útočník Tomáš Knotek, jeho asistenty pak útočník Michal Poletín a obránce Jindřich Barák!
     
    Na tiskové konferenci budou přítomni spolumajitel Jiří Vlasák, sportovní manažer Jaroslav Bednář, hlavní trenér A-týmu Jiří Veber a kapitán A-týmu.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám vás u tiskové konference HC Slavia Praha před začátkem sezóny 2022/23. V útrobách Zimního stadionu Eden začne ve středu 7. září ve 12:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Šimon Rogner

    bahis siteleri