Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference PSG Berani Zlín (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.)
konec
Tisková konference BK Mladá Boleslav

Pondělí 12.09.2022, 11:30 • eMBe pivovar • Tiskové konference
     
    To je z Mladé Boleslavi všechno, děkujeme vám za pozornost a těšíme se u přenosů ze zápasů nového extraligového ročníku. (11:54:10)
     
    Já jen připomínám, že Bruslaře na úvod ročníku čeká domácí zápas se Spartou. Utkání prvního kola Tipsport Extraligy sezóny 2022/2023 je na programu již tento pátek 16. září od 17:30. Vstupenky jsou v prodeji na webových stránkách klubu či přímo v klubové aplikaci, kterou naleznete v AppStore případně na Google Play.
     
    Hráči i činovníci klubu nyní poskytují rozhovory přítomným žurnalistům.
     
    10:41
    To je z oficiální části tiskové konference vše.
     
    Jan Stránský, kapitán týmu: Moje role se změnila, čeká mě odpovědnost za chod kabiny. Čeká mě více komunikace i s rozhodčími. Jak už zmínil trenér, cesta bude trnitá. Doufám, že obstojím.

    Nově příchozí hráči do týmu zapadli a nevypadají špatně. Myslím, že to klape a uvidíme jak v pátek nastartujeme sezónu.
     
    Robert Lantoši, útočník: Velmi mi pomohli kluci ze Slovenska, díky nim byl přechod sem jednodušší. Trávíme spolu i spousta času. Od angažmá čekám, že budeme vyhrávat. Moc se na novou sezonu těším.
     
    Ondřej Najman, útočník: Pro mě se nic nemění, budu se nažit podávat kvalitní výkony a pomáhat týmu. Budeme pomáhat Janu Stránskému.
    Nechci nic šidit, makat nadále co nejvíc a posouvat se.
     
    Radim Vrbata, sportovní ředitel: Nová sezóna bude jistě vyrovnaná. Věřím, že jsme tým seskládali dobře a hráči znají své role, máme natrénováno a teď už to musíme jen prodat. Kádr by měl být dostatečně silný a jsme s ním spokojeni.

    Samozřejmě, že se soupiska uzavírá až na konci ledna, takže my budeme mít oči otevřené a v případě potřeby budeme reagovat.
     
    Ladislav Čihák, hlavní trenér: V květnu a červnu jsem se rozkoukával, byla letní příprava. Lidi poznáte rychle. Zaměřil jsem se na letní přípravu, která proběhla perfektně. S adaptací v novém klubu nebyl problém.

    Hráči zatím nepocítili moji pověst emotivního trenéra. Kádr je složen dobře, v tréninkách žádné problémy nebyly a když už ano, vyříkali jsme si to. Jediná cesta je vítězství, někdy je trnitá, ale bez toho to nejde.
     
    Mgr. Jan Tůma, generální manažer: Jedenáctá sezóna v klubu, no popravdě to ani nepočítám a těším se na ni stejně jako na ty minulé. Doba však není jednoduchá, pociťujeme to i ve sportu. Letos bychom se opět měli dostat přes hranici 100 milionů na příjmech, u výdajů je to zatím neznámá. Nikdo neví, co nás letos čeká, jaký bude vývoj. Musíme to ustát. Děkujeme majitelům klubu, hodně za námi stojí majitel klubu pan Plachý.
     
    Jako první bude mluvit generální manažer Mgr. Jan Tůma, který už na své pozici odkroutil celých deset sezón a nyní ho čeká jedenáctá.
     
    Slovo si jako první bere Petr Plintovič, který vítá všechny přítomné diváky. Zároveň představuje všechny účastníky tiskové konference.
     
    10:30
    Tisková konference právě začala.
     
    Tiskové konference se zúčastní generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma, sportovní ředitel Radim Vrbata, trenér A-týmu Ladislav Čihák, kapitán mužstva Jan Stránský, útočníci Ondřej Najman a Róbert Lantoši.

    Po skončení oficiální části tiskové konference vám budou její účastníci k dispozici pro následné individuální rozhovory.
     
    Hezké pondělní dopoledne z Mladé Boleslavi.

    Vítáme vás u přenosu z předsezónní tiskové konference hokejového celku BK Mladá Boleslav. Ta se koná od 11:30 v prostorech pivovaru eMBe a jako již tradičně se jí budou účastnit činovníci klubu a hráči A-mužstva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu.

    Jitka Čechová

    Tomáš Taybner

    Adéla Kvapilová

    Účastníci tiskové konference:

    Mgr. Jan Tůma, generální manažer
    Radim Vrbata, sportovní ředitel
    Ladislav Čihák, hlavní trenér
    Jan Stránský, kapitán týmu
    Ondřej Najman útočník
    Róbert Lantoši, útočník
    bahis siteleri