Florida – Carolina 2:5 (kon.) | Montreal – Winnipeg 3:4 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:5 (kon.)
Tampa – Nashville 0:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:5 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:2 (kon.)
Vancouver – Seattle 3:4 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (3:1, 0:0, 0:2 - 0:1)
Seattle Kraken
Pátek 30.09.2022, 03:30 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:37
    Matt Tannyson si užil dvacetisekundový pobyt na hřišti a může si sednout zpět na trestnou lavici. U mantinelu trefil soupeře vysokou holí. S takovým počínáním trenéři nebudou spokojení.
     
    46:16
    Nyní si Seattle svou snahu o srovnání komplikuje, Matt Tennyson se dopustil podrážení na Eliasi Petterssonovi.
     
    37:09
    Trest pro hráčskou lavici odpyká Linus Karlsson, Vancouver se musí bránit v oslabení.
     
    25:36
    John Hayden ze Seattlu si dnes moc nezahraje. Znovu sundal rukavice, tentokrát si za nepřítele vybral Dakotu Joshuu, který předtím sestřelil právě Kempného. Oba muži si odsedí pět minut za bitku.
     
    18:28
    Vášně už dávno vzplanuly, Cale Fleury svým krosčekem jen přilévá olej do ohně. Seattle se musí srovnat s dalším oslabením.
     
    16:17
    Pustili se do sebe dva boxeři. Kyle Burroughs dostává o dvě minuty méně než jeho soupeř John Hayden a Canucks sehrají přesilovku.
     
    13:37
    Po dalším ostřejším souboji, do kterého byl zapojený Cameron Hughes a po právu dostal dvě minuty za hrubost, se na pomstu vydal Oliver Ekman-Larsson. Pro něj jsou to dokonce čtyři trestné minuty a na Seattle čeká další přesilovka.
     
    12:35
    Dosavadní hrdina Canucks Andrej Kuzmenko musí na trestnou lavici kvůli podrážení.
     
    08:08
    Při obranné činnosti si držením pomohl Shane Wright. Odpyká si dvě minuty na trestné lavici.
     
    00:13
    Za přihrávkou se sice vrhnul Conor Garland, ale nedokázal překročit modrou čáru v rámci pravidel. Pak se ovšem dostal do křížku s Čechem Michalem Kempným, kterého zcela zbytečně atakoval. Obránce ve službách Krakenů mu strhl helmu. Oba dostávají dvě minuty za hrubost.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 3. Kuzmenko (Q. Hughes, Pettersson), 10. Kuzmenko (Pettersson, Miller), 17. Pearson (Kuzmenko, Miller) – 13. Kartye (Wright, Evans), 45. Lind (Borgen, Tennyson), 53. Hayden (C. Hughes), 65. Donato (Borgen)


    Vancouver Canucks: Demko (41. Silovs) – Ekman-Larsson, Q. Hughes, DeKeyser, Poolman, Rathbone, Burroughs – Pearson, Miller, Garland – Kuzmenko, Pettersson, Karlsson – Joshua, Aman, Höglander – Di Giuseppe, Dries, Lockwood
    Trenér: Bruce Boudreau

    Seattle Kraken: Daccord (31. Jones) – Evans, Borgen, Kempný, Fleury, Olofsson, Tennyson, Seppälä – Donato, Wright, Kuhlman – Donskoi, Geekie, Lind – C. Hughes, True, Hayden – Kartye, Poturalski, Poganski
    Trenér: Dave Hakstol
    thejrc.org