HC UP Olomouc – Riders Univerzita Pardubice 5:4 (kon.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 0:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Black Dogs Budweis
Pondělí 03.10.2022, 18:30Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce studentského sportu!

    Univerzitní hokej je zpět! Dnes se budeme věnovat 2. kolu ULLH, Black Dogs z Českých Budějovic zajíždí do Ústní nad Labem kde vyzvou místní North Wings!

    Při sledování dnešního utkání Vám přeji příjemnou zábavu, začínáme o půl sedmé.
     
    Něco málo o lize:

    Univerzitní liga ledního hokeje se stejně jako loni hraje na 18. kol, každý se tedy s každým utká dvakrát systémem doma – venku. Oproti uplynulému ročníku nedošlo k žádné změně mezi účastníky, jejich počet se tak ustálil na 10.

    Do play off postupuje 8 mužstev, dvě si tak vytáhnou černého Petra. Velmi zajímavý je klíč, který "určí" čtvrtfinálové dvojice. První tři týmy po základní části mají totiž možnost výběru a mohou ukázat na kohokoli z 5 – 8 místa! Čtvrtý bere ten tým který zbyde... Doplňme, že loni měli špatnou ruku při výběru Engineers Prague, jeden z předsezóních favoritů soutěže. Ti si totiž vybrali Akademiky Plzeň a vylámali si na nich zuby! Smůlu mělo čtvrté MUNI, které vyfasovalo zdánlivě slabou Olomouc a rovněž padlo...

    Vítěz ULLH získá pohár Jana Palacha, ten loni před Plzní ukořistila UK Hockey Prague, poraženými semifinalisty byla Olomouc a dnešní hosté – Black Dogs z Českých Budějovic.
     
    HC North Wings Ústí nad Labem:
    Kruh
    "Severní křídla" za sebou mají první kompletní ročník ve své krátké historii (sezona 2020/2021 se vinou kovidu v podstatě neodehrála). A v Ústí si nevedli vůbec špatně! Základní část nakonec zakončili na 5. místě, nicméně v play off přišla rychlá stopka. Na North Wings ukázali jako na svého soupeře pozdější šampioni UK Hockey Prague a ve čtvrtfinále vyhráli v klidu 2:0 na zápasy (8:6, 2:3). Každopádně na to, že se jednalo o první ostrý ročník to není nejhorší výsledek. Teď je čas udělat další krok...

    Domácí za sebou už mají úvodní kolo nového ročníku. A hned z toho byla výhra! Do Ústí přijeli brněnští Kavalíři, North Wings ve druhé třetině odskočili a zápas už si pohlídali – 4:2!

    North Wings loni spoléhali na Lukáše Sajdla, Jana Jindru a Davida Bartoše – všichni tři zvládli 8 gólů, nejvíc v týmu. Ze zvýše zmíněných pokračují všichni, mrzet ale bude absence dalšího lídra Martina Kuchaře (loni 5+13), na druhou stranu pokračuje pilíř zadních řad Hanuš Petržilka (loni 5+9). V černo-oranžovém dresu už neuvidíte ani ruského útočníka Famiila Amirova.

    Co se nových tváří týče tak zmíním jedno jméno – Jan Vrba! Ten se totiž posledních 5 let hokejově posouval za Atlantikem, poslední rok strávil v ACHA II (pro představu: Jedná se o soutěž založenou na stejném principu jako slavnější NCAA, nicméně takové kvality nedosahuje). Vrba už naskočil do prvního kola a hned zářil – vsítil 2 branky! Část loňské sezony a kompletní play off strávil v Ústí i Matěj Harkabus, jenž ale jinak hrál spíše za druholigový Děčín. Letos by měl za "Severní křídla" nastupovat pravidelně.
     
    Black Dogs Budweis:
    Kruh

    Borci z Českých Budějovic za sebou mají dobrý rok. Black Dogs byli dlouho považování za černého koně (v jejich případě psa) soutěže, ale troufám si tvrdit, že postupně se zařadili spíše mezi favority. Vždyť Budweis dlouho vedli tabulku, nakonec skončili po základní části druzí, nechali za sebou i takové celky jako Engineers Prague, HC MUNI, pozdější finalisty z Plzně...

    Nakonec z toho byla jízda do semifinále, nicméně prohra s Akademiky musí ještě teď mrzet (2:4, 8:2). Black Dogs byli jasnými favority, Plzeň hrála sice dobře, ale bylo logické, že Jihočeši si na soupeře věří. Tentokrát to nevyšlo, dovolím si ale tvrdit, že letos už mají Budweis jenom ty nejvyšší ambice!

    Úvod sezony jim ale nevyšel, HC MUNI soupeře v černých dresech rozstřílelo 9:2!

    Jedničkou Black Dogs je Marek Dvořák, brankář jenž má na kontě dokonce starty za Áčko Českých Budějovic v Chance lize, členem jeho širšího kádru byl ještě před dvěma lety. V 1. kole se sice moc nevyznamenal (inkasoval 5x), nicméně jeho tým na něj bude i nadále spoléhat.

    Mimořádně zajímavou posilou je Matouš Masopust, borec jenž ještě loni zapsal start v extralize! Masopust byl navíc oporou českobudějovické juniorky, nasypal 27 gólů! Letos by měl mimo jiné naskakovat i za druholigový Tábor, nicméně v prvním kole ULLH nechyběl a hned dal branku!

    Velikou posilou je i Ondřej Dlouhý, loňský kapitán Cavaliers Brno, jenž si v posledním týmu soutěže držel gól na utkání!

    Černí Psi ale také částečně oslabili. Končí Miroslav Tejko nebo Jakub Šuhaj.

    Víc tak musí předvést Jonáš Kronus nebo Lukáš Prášek a bek Albert Hrůša. To jsou borci, kteří za Black Dogs už nějaký pátek hrají a nejsou vůbec špatní, nyní ale musí převzít pozici tahounů. Naloženo určitě dostane i kapitán David Svoboda!
     
    Sestavy z posledního utkání:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan – Štěpánek, Jarý P., Balcar, Stuchlý, Petržílka – Tot, Šebesta, Jarý T., Svoboda, Jindra, Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek, Janoš

    Black Dogs Budweis: Dvořák (30. Ludvík) – A. Hrůša, Bouška, Hubáček, P. Hrůša, Svoboda (C), Kubeš (A) – Kaisler, Kronus, Janoch – Krcho, Ryba, Rolínek – Šafář, Masopust, Anderle – Vochozka (A), Přívozník.
    Trenér: David Oulík
    .
     
    Vzájemné zápasy z loňského ročníku:

    Kruh vs Kruh

    Black Dogs Budweis vs HC North Wings 6:3

    HC North Wings vs Black Dogs Budweis 1:5
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Štěpánek, P. Jarý, Šebesta, Balcar, Klatt, Stuchlík, Petržilka – Tot, T. Jarý, Svoboda, Jindra, Bartoš Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek, Jaroš

    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Kubeš (C), Hubáček, Dudáček, Bouška, Grauer – Masopust, Vochozka, Kaisler, Š. Masopust, Kronus, Šafář, Janoch, Schwartz, Krcho, Přívozník, Prášek.
     
    Start utkání se nám z důvodu zatím neznámého problému o pár minut posune, momentálně je úvodní buly v plánu na 18:45!

    Já se tedy ještě na 15 minut odmlčím a vrátím se těsně před začátkem utkání.
     
    Ještě se musím opravit: Zmínil jsem, že Martin Kuchař, kapitán domácích v týmu nepokračuje. Omlouvám se, není to pravda, Kuchař si odpykává 5ti zápasový trest z finále Tipsport UNI Cupu!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:02
    Sledujeme opatrný start, přichází první přerušení. Black Dogs se provinili icingem.
     
    01:26
    První tutovka! Pavel Grauer nenápadně nahazoval na branku, o teč se ještě hlásil Jan Janoch, kotouč lízl tyčku!
     
    01:49
    Jakub Jaroš viděl, že se mu otevírá prostor na pravém křídle a ze střední vzdálenosti zkusil střelu! Dominik Ludvík mká první zákrok, zasahuje lapačkou.
     
    02:08
    Ofsajd domácích.
     
    02:13
    Michal Svoboda dojížděl puk, který brankář Ludvík nedobře rozehrál a mohla z toho být šance. Sám domácí útočník takový vývoj ale nečekal a za pukem nešel dost důrazně.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Petr Bouška – 2 min., faul kolenem.
     
    03:09
    Matouš Masopust nabral kotouč hned po vhazování a vyváží.
     
    03:18
    Harkabus míjí tři tyče.
     
    03:38
    Michal Svoboda úplně sám v mezikruží, nicméně kotouč nepřebral ideálně... Zaskvěl se brankář Ludvík.
     
    04:36
    Michal Přívozník se ve vlastním oslabení dostal do situace 2 na 1, zvolil střelu, nicméně ta se mu, ale vůbec nepovedla.
     
    05:34
    Tomáš Vochozka ještě doráží z ostrého úhlu, gólman Skokan připraven.
     
    06:03
    Michal Harkabus se prosmýkl středem a ještě předal na Bartoše, jenž pálí! Domácí útočník to zkoušel takzvaně na teploměr, brankář Ludvík však byl připraven.
     
    07:06
    Jakub Tot vletěl do pásma jako velká voda, kotouč se mu ale odráží od bruslí a nemůže tak vystřelit.
     
    07:24
    Kotouč vyletěl ze hřiště, máme přerušeno.
     
    08:10
    Tohle byla šance! Krcho posunul na rychlejšího Kaislera, ten se nebráněn projel až k brance a pálí! Výtečně zasáhl Ondřej Skokan.
     
    08:52
    Hosté chtěli zaútočit, nakonec však volí bezpečnější variantu a jen nahazují.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Lukáš Sajdl – 2 min., hrubost.

    Petr Bouška dostal v rohu řádně naloženo od Lukáše Sajdla, který si neuhlídal loket. Black Dogs čeká přesilovka!
     
    09:33
    Hosté už zahájili kombinace, ta finální přihrávka na Práška už ale nevyšla.
     
    10:01
    Teď už od Práška přišla rána z první.

    Po chvíli se domácí pokouší vyhodit, Grauer a po chvíli i Kubeš byli pozorní.
     
    10:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši vedou! Kapitán Jiří Kubeš se rozhodl kombinaci ukončit ranou od modré, kotouč brankáři Skokanovi vypadl a na levé tyči důrazný LUKÁŠ PRÁŠEK jej doklepl přes beton do sítě. 0:1! Asistence: Jiří Kubeš.
    10:30 Lukáš PRÁŠEK - 0:1
     
    11:34
    Jakub Šafář se chopil po pasáži plné zmatku na levém kruhu a vypálil, kotouč ale o dost minut vzdálenější tyč.
     
    11:42
    Icing domácích.
     
    11:46
    Ondřej Skokan udělal to nejlepší co mohl a přerušuje hru. Jeho parťáci mohou vystřídat.
     
    12:00
    Jan Jindra se teď hodně zlobí, zdálo se mu, že kotouč dojel jako první. North Wings se nicméně píská další zakázané uvolnění.
     
    12:31
    Balcar pálí, jenomže třityče mine, Ludvík zasahovat nemusí.
     
    13:04
    Snad první souvislejší pobyt v pásmu v podání Severních Křídel, nyní to sraženou střelou zkoušel Tot.
     
    13:49
    Tomáš Jarý nahazuje ze středního pásma, Dominik Ludvík se nenechal zaskočit a přerušuje hru.
     
    14:00
    Jonáš Kronus měl rychlost na levém křídle a hned zkusil střelu nahoru, vzdálenější tyč však minul.
     
    14:13
    Lukáš Prášek to zkusil, jeho pokus končí sražený.
     
    14:35
    Zakázané uvolnění Black Dogs.
     
    14:43
    Petr Bouška se rval u mantinelu, k ničemu lepšímu než dalšímu icingu se však nedostal.
     
    14:57
    Michal Svoboda se nyní nechal od Grauera na útočné modré lacino obrat, útočí Black Dogs.
     
    15:24
    Hostující Janoch pálí, Ondřej Skokan zasahuje.
     
    15:56
    Matáš Šebesta sebral soupeři kotouč po nahození naslepo do mezikruží, Šebesta však neměl rychlost a útok tak zalomil.
     
    16:41
    Nádherný pas Matěje Harkabuse, jenž se v rohu vytočil do hry a náramně našel nikým nehlídaného Gottfrieda. Tady stačilo jen zakončit. Dominik Ludvík si, ale dobře vystoupil, Gottfriedovi zamezil manipulaci s pukem a výtečným zákrokem přerušuje hru!
     
    18:15
    Jeden z domácích to zkusil sám proti třem, nicméně neměl šanci. Kotouč se až k Ludvíkovi nedostane.
     
    18:44
    Postavení mimo hru v podání hostů.
     
    19:01
    Vojtěch Krcho to zkusil z dálky, Skokan raději přeruší hru.
     
    19:28
    Matouš Masopust důsledně proskoumal útočné pásmo, sám jej s pukem téměř celé objel, vyjel si na osu a pálí zápěstím! Ondřej Skokan nechal vyniknout svou lapačku.
     
    19:43
    Jonáš Kronus dostal prostor na levém kruhu a přichází rychlá střela! Skokan vytěsnil puk ramenem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda je minulostí!

    O kus aktivnější byli hosté z Českých Budějovic, kteří také zásluhou proměněné přesilovky a tlaku na brankovišti vedou! Prosadil se Lukáš Prášek.

    North Wings sice co do útočné snahy zaostávali, nicméně třeba takový pas Matěje Hrkabuse a následná tutovka ukázaly Black Dogs, že dnes to nebude žádná procházka růžovým sadem a chtějí li vyhrát, nesmějí polevit. Zatím se alespoň mohou spolehnout na jistého Dominika Ludvíka! Ani David Skokan se nenechal zahanbit, ten měl navíc o řád víc práce.

    Myslím, že se po právu můžeme těšit co nabídne druhá dvacetiminutovka.

    Zatím tedy North Wings vs Black Dogs 0:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:31.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:03
    Brankář Ludvík se rozhodl zabrnkat na nervy svých parťáků a vyrazil se do rohu rozehrávat, přičemž domácí se pro změnu rozhodli napadat. Nakonec vše dobře dopadlo.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Michal Svoboda.
     
    22:14
    Dudáček se špatně dumluvil se spoluhráči a hostům se píská icing.
     
    22:20
    Jakub Jaroš šetří cenné vteřinky, nyní už ale útočí Black Dogs.
     
    22:47
    Grauerova bomba z dálky, Skokan připraven.
     
    23:02
    Lukáš Prášek to přes modrou zkusil individuálně, každopádně tentokrát neuspěl.
     
    Domácí v plném počtu.
     
    24:06
    Kaiser ujel obraně soupeře a zkusil rychlou střelu, Skokan vyráží!
     
    24:30
    Šebesta si teď na obranné modré našel jednoho ze soupeřů a ukázkově jej srazil k zemi. Vše čisté.
     
    24:46
    Adam Janoušek se teď na druhé straně rovněž prodral do samostatného úniku, zkusil techničtější zakončení než jeho protějšek, původní myšlenkou snad mohla být i pověstná "forsbergovka". Ludvík vytrčil beton a zasahuje.
     
    26:59
    Adam Janoušek podruhé! Domácí útočník tentokrát v souboji jeden na jednoho proti brankáři soupeře nekomplikoval situaci a rychle střílí. Zasahuje opět beton Dominika Ludvíka!
     
    27:27
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Matěj Harkabus – 2 min., hákování.
     
    27:42
    Souboj v rohu a zdá se, že jeden z hostí sevřel kotouč. Bude se znovu vylučovat, tentokrát na druhé straně.
     
    27:42
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jonáš Kronus – 2 min., sevření puku rukou.
     
    27:49
    Lukáš Prášek elegantně prošel do pásma, tam byl ale střelec jediné branky zápasu odzbrojen.
     
    28:22
    Lukáš Prášek je při chuti! Forvard s číslem "90" proskočil mezi dvěma beky, ti kdyby nezatáhli za záchrannou brzdu tak Prášek jde sám!
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Tomáš Stuchlík – 2 min., podrážení.
     
    Hraje se velmi nebezpečná přesilovky 4 na 3!
     
    29:06
    Budweis utahují šrouby, pálil Bouška, jenž ale při svém následném pokusu zlomil hůl.
     
    29:35
    Hokejku láme i Vochozka...
     
    Celkem tři hokejky jsou v pásmu North Wings rozštípány, za chviličku už budou domácí úplně kompletní!
     
    30:26
    Ofsajd hostí.
     
    31:04
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tohle je trošku kontroverzní... František Schwartz podrazil jednoho ze soupeřů ve středním pásmu, následně se protlačil k puku a byla z toho situace dva na nikoho! Schwartz předal na druhou stranu svému kapitánovi a JIŘÍ KUBEŠ se z první nemýlil. Už je to o dvě branky – 0:2!
    31:04 Jiří KUBEŠ - 0:2
     
    Jonáš Kronus srazil jednoho ze soupeřů ve středním pásmu velmi nebezpečně když jako třetí vletěl do souboje, tady je na místě uvažovat u vyšším trestu! Pískat se dá faul kolenem.
     
    32:38
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jonáš Kronus – 2 min., napadení.

    Jsou z toho nakonec jen 2 minuty.
     
    33:13
    Black Dogs se zatím dobře brání a vyvážejí puk.
     
    33:26
    Domácí jsou viditelně podráždění hned dvěma posledními kontroverzními momenty a nedaří se vůbec nic...
     
    33:50
    Jiří Kubeš jako správný kapitán vyhazuje přes všechny čáry.
     
    34:16
    Bitka!

    Tohle se dalo čekat, v posledních minutách by se emoce na ledě daly krájet. Po nájezdu do Dominika Ludvíka se semlela hromadná strkanice, byl tam Kaisler, Jarý, Kubeš, Barrtoš nebo Schwartz.

    Nyní se budou rozdávat tresty.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Dan Bartoš – 2+2, hrubost,
    Jiří Kubeš – 2+2, hrubost.
     
    Tresty se vykrátí, poměr sil na ledě se měnit nebude.
     
    35:08
    Ludvíkova branka je posunutá, hra je přerušena.
     
    35:33
    Nebezpečný pokus z dálky těsně nad ledem v hostujícím podání. Ondřej Skokan kotouč neudržel, nicméně jeho obránci situaci vyřešili.
     
    36:43
    Dudáček viděl, že se před ním otevřela dálnice a vypálil, Skokan přerušuje hru.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Adam Klatt – 2 min., hákování.
     
    37:17
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a je to 3:0! Pavel Grauer našel skrz celé pásmo TOMÁŠE VOCHOZKU na pravé straně, hostující lídr si počkal, položil brankáře Skokana a zamířil mezi ruku a tělo. Gólman ve žluté si sice sáhl, ale neměl nárok. Asistence: Pavel Grauer a Petr Bouška.
    37:17 Tomáš VOCHOZKA - 0:3
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jan Janoch – 2 min., podrážení.
     
    39:13
    Přesilovka se, ale pořádně nedaří, spoustu času ušetřil například Prášek. Za celou početní výhodu přišla jediná střela v podání Severních Křídel!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části navýšili Black Dogs svůj náskok a jdou si za pohodlným vítězstvím. Symbolem třetiny byly sporné momenty a ostré zákroky, které vedly k eskalaci nálady na ledě Viděli jsme i hromadnou bitku! Na jedné straně vidíme (tak trochu právem) frustrované North Wings, na druhou stranu – emoce zápasu prospívají!

    V prostřední dvacetiminutovce se rozdalo hned 18 trestných minut, uvidíme jaký trend nastaví třetí třetina...

    North Wings vs Black Dogs po 40ti minutách 0:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Tomáš Vochozka a jeho spíše propagační pokus od mantinelu, Skokan v klidu vyráží.
     
    41:07
    Pavlu Jarému se na záda pověsil jeden hostů a domácí forvard kotouč ztrácí.
     
    42:10
    Kaisler se projel pásmem a z úhlu ostře vypálil. Skokan puk vytěsnil do ochranné sítě.
     
    42:46
    Sledujeme poklidný start třetí třetiny, Black Dogs drží puk a nikam nemusí spěchat. To North Wings musí, jenomže borci z Budějovic je k ničemu nepustí...
     
    43:35
    Jan Jindra a jeho pokus, Dominik Ludvík zakročil betonem.
     
    44:37
    Jaroš chtěl prostrčit kotouč skrz Vochozku. Nepovedlo se.
     
    44:42
    Severní křídla už byla z pásma, píská se ofsajd.
     
    44:48
    A ještě jedno postavení mimo hru.
     
    45:18
    Jan Vrba si energicky najel středem do pásma a ze střední vzdálenosti pálí. Z tohoto mráčku, ale dnes určitě nezaprší, tyhle střely má dnes Dominik Ludvík v malíku.
     
    46:20
    Lukáš Prášek se teď s jedním ze svých parťáků dostal do pásma dost krkolomně, i tak ale předal na obránce Hubáčka, který pálí. Skokan připraven.
     
    46:32
    Ofsajd domácích je nakonec posouzen jako úmyslný, vracíme se před Skokana.
     
    46:35
    Střela hned po vhazování, brankář domácích přerušuje hru.
     
    47:22
    Další technický prohřešek, tentokrát na druhé straně – Black Dogs se píská postavení mimo hru, brusli na modré neudržel Dudáček...
     
    47:42
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Jakub Jaroš – 2 min., krosček.
     
    47:49
    Pas na Masopusta mezi dva beky byl ne úplně bezpečný, hostující lídr si ale poradil a kombinace pokračuje.
     
    48:27
    Domácí vyhazují.
     
    48:45
    Grauer si střelu rozmyslel a ještě předává Vochozkovi.
     
    49:15
    Vochozka chtěl předat do mezikruží, tam byl ale připraven jen Jan Jindra, který po dlouhé době vyveze a vyhodí. Domácí čtveřice může na sekundu vydechnout a je vidět že to tedy potřebuje!
     
    50:00
    Domácí v plném počtu.
     
    50:14
    Vojtěch Krcho vrazil do pásma a pálí, Skokan vyráží.
     
    50:55
    Matěj Harkabus se na mantinelu uvolnil a najel si na vrcholek pravého kruhu odkud pálí! Po delší době musí zasáhnout Dominik Ludvík.
     
    51:50
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    4:0 a už to vypadá, že je hotovo! North Wings se ještě nadechovali k náporu, propadli však vzadu. František Schwartz přebruslil obránce, který tedy viditelně zaspal a předal dojíždějícímu DOMINIKU KAISLEROVI, jenž byl sice bráněn, puk ale do sítě doklepnout dokázal. Asistence: František Schwartz a Daniel Dundáček.
    51:50 Dominik KAISLER - 0:4
     
    54:00
    Ofsajd Českých Budějovic, hra je přerušena.
     
    54:49
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Filip Hubáček – 2 min., hákování.
     
    54:56
    Patriku Balcarovi se střela nepovedla, kotouč se mu svezl, nicméně Ústí drží puk.
     
    55:30
    Dan Bartoš pálí, Ludvík připraven.
     
    Dnešní utkání sleduje 198 diváků.
     
    56:09
    Jan Vrba si to rovnal, rovnal a zkusil vypálit, puk byl nicméně zblokován.
     
    56:39
    Domácí se trápí na vlastní polovině, Black Dogs se výborně brání.
     
    56:51
    Matěj Harkabus svou střílenou přihrávkou, možná nahozením na teč vyzval ke skórování Adama Janouška, tomu ale dneska není přáno! Dominik Ludvík vyráží.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jakub Šafář – 2 min., hákování.
     
    57:34
    North Wings se sami vystavili ofsajdu, je přerušeno.
     
    57:41
    Hosté se osvobozují.
     
    57:51
    Lukáš Sajdl ještě hledal na druhé tyči bůh ví koho, protože tam nikdo nestál... Kotouč letí do rohu.
     
    58:51
    Domácím se nedaří ani zajet do pásma, Black Dogs kontrolují situaci.
     
    59:26
    Severní Křídla zajela za vlastní branku, tady se asi zápas už dohraje.
     
    Konec zápasu. (20:54:13)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 11. Prášek (Kubeš), 32. Kubeš (Schwarz), 38. Vochozka (Grauer, Bouška), 52. Kaisler (Schwartz, Dundáček)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Štěpánek, P. Jarý, Šebesta, Balcar, Klatt, Stuchlík, Petržilka – Tot, T. Jarý, Svoboda, Jindra, Bartoš Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek, Jaroš
    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Kubeš, Hubáček, Dudáček, Bouška, Grauer – Masopust, Vochozka, Kaisler, Š. Masopust, Kronus, Šafář, Janoch, Schwartz, Krcho, Přívozník, Prášek
    bahis siteleri