HC UP Olomouc – Riders Univerzita Pardubice 5:4 (kon.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 0:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Black Dogs Budweis
Pondělí 03.10.2022, 18:30Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:50 Dominik KAISLER - 0:4
     
    51:50
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    4:0 a už to vypadá, že je hotovo! North Wings se ještě nadechovali k náporu, propadli však vzadu. František Schwartz přebruslil obránce, který tedy viditelně zaspal a předal dojíždějícímu DOMINIKU KAISLEROVI, jenž byl sice bráněn, puk ale do sítě doklepnout dokázal. Asistence: František Schwartz a Daniel Dundáček.
    37:17 Tomáš VOCHOZKA - 0:3
     
    37:17
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a je to 3:0! Pavel Grauer našel skrz celé pásmo TOMÁŠE VOCHOZKU na pravé straně, hostující lídr si počkal, položil brankáře Skokana a zamířil mezi ruku a tělo. Gólman ve žluté si sice sáhl, ale neměl nárok. Asistence: Pavel Grauer a Petr Bouška.
    31:04 Jiří KUBEŠ - 0:2
     
    31:04
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tohle je trošku kontroverzní... František Schwartz podrazil jednoho ze soupeřů ve středním pásmu, následně se protlačil k puku a byla z toho situace dva na nikoho! Schwartz předal na druhou stranu svému kapitánovi a JIŘÍ KUBEŠ se z první nemýlil. Už je to o dvě branky – 0:2!
    10:30 Lukáš PRÁŠEK - 0:1
     
    10:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši vedou! Kapitán Jiří Kubeš se rozhodl kombinaci ukončit ranou od modré, kotouč brankáři Skokanovi vypadl a na levé tyči důrazný LUKÁŠ PRÁŠEK jej doklepl přes beton do sítě. 0:1! Asistence: Jiří Kubeš.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 11. Prášek (Kubeš), 32. Kubeš (Schwarz), 38. Vochozka (Grauer, Bouška), 52. Kaisler (Schwartz, Dundáček)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Štěpánek, P. Jarý, Šebesta, Balcar, Klatt, Stuchlík, Petržilka – Tot, T. Jarý, Svoboda, Jindra, Bartoš Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek, Jaroš
    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Kubeš, Hubáček, Dudáček, Bouška, Grauer – Masopust, Vochozka, Kaisler, Š. Masopust, Kronus, Šafář, Janoch, Schwartz, Krcho, Přívozník, Prášek
    bahis siteleri