Třinec – Davos cz 4:3 (kon.) | Tappara – Mnichov 4:0 (kon.) | Cracovia – Färjestad 4:3 (kon.)
Luleå – Aalborg 2:1 (po pr.) | Frölunda – Grenoble 7:4 (kon.) | Skellefteå – Belfast Giants 4:1 (kon.)
Sparta – Jukurit cz 3:6 (kon.) | Straubing – Villach 8:0 (kon.) | Rapperswil – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
ZSC Lions
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Rögle BK
Úterý 11.10.2022, 20:35 • Kunsteisbahn im Chreis, Curych • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:42 Chris BALTISBERGER - 3:4
     
    56:42
    Lions právě vstřelili branku!
    Drama! Lions se dostali do pásma, Sigrist poslal skrz celé pásmo na Kukana, ten ještě vracel zpět na pravou stranu, jenomže do kombinace se ještě vložil CHRIS BALTISBERGER, jenž ač v pádu umístil kotouč přesně pod víko. Krásná kombinace a v Zürichu se ještě máme na co těšit – 3:4. Asistence: Dean Kukan a Justin Sigrist.
    46:24 Marco KASPER - 2:4
     
    46:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    MARCO KASPER posílá Rögle do trháku! Mladý Rakušan se osamostatnil za brankou, objel ji a vynořil se před Hrubcem. První pokus český gólman chytil, jenomže Kasper se nevzdal a svým důrazem se dostal k dorážce. Tohle doklepnutí mezi betony už končí v síti.
    39:00 Anton BENGTSSON - 2:3
     
    39:00
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    No nevím... Jestli byl puk tečovaný tak byl Šimon Hrubec bez šance, nicméně pokud ne tak to je hodně laciný gól. ANTON BENGTSSON vystřelil z dálky a puk propadl až za záda českého gólmana 2:3, tohle je smolné.
    33:13 Sven ANDRIGETTO - 2:2
     
    33:13
    Lions právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Zürich se dostal do přečíslení 2 na 1, Lamikko vybruslil z rohu, natlačil se před bránu a vystřelil. Tady ještě gólman zasáhl, jenomže pro dorážku z téměř nulového úhlu si sjel velezkušený SVEN ANDRIGETTO a ten už se nemýlil – 2:2. Asistence: Juho Lamikko.
    21:42 William WALINDER - 1:2
     
    21:42
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rögle poprvé vede! Mladý obránce WILLIAM WALINDER si vybruslil na modrou a odtud vyslal puk do skrumáže před před bránou. Kus černé gumy každopádně zaplul až do sítě – Hrubec neviděl vůbec nic. 1:2.
    08:33 Denis EVERBERG - 1:1
     
    08:33
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Ve dvojnásobné přesilovce máme vyrovnáno! Šimon Hrubec při skluzu po zákroku betonem vyjel z brankoviště, kdo zde však zůstal byl DENIS EVERBERG, jenž se nenechal jen tak odstavit a zametl do poloodkryté klece. Důležitý gól pro hosty, ti navíc ještě hrají normální přesilovku – 1:1.
    03:08 Simon BODEMNANN - 1:0
     
    03:08
    Lions právě vstřelili branku!
    To byl fofr! Hosté se sice na začátku osvobodili, Lions se však ihned vraceli do pásma a na to, že to bylo oslabení tak Rögle trestuhodně propadlo! Mezi kruhy byl nikým nehlídán SIMON BODEMNANN, zamířil a výtečně trefil! Tohle nebyla typická přesilovková šance, nicméně máme využito a to je důležité.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 4. Bodemnann, 34. Andrigetto (Lamikko), 57. Baltisberger (Kukan, Sigrist) – 9. Everberg, 22. Walinder, 39. Bengtsson, 47. Kasper


    ZSC Lions: Hrubec (Waeber) – Lehtonen, Weber, Marti, Kukan, Geering, Baltisberger, Trutman – Andrighetto, Wallmark, Riedi – Hollenstein, Lamikko, Bodenmann – Bachofner, Sigrist, Baltisberger – Baechler, Schappi, Sopa – Truong
    Trenér: Rikard Grönborg

    Rögle BK: Rifalk (Clang) – Mozík, Wallinder, Kapla, Lesund, Engström, Johnson, Willander – Everberg, Tambelini, Zaar – Larsson, Kasper, Stal Lyrenäs – Edström, Fergusson, Bengsson – Niederbach
    Trenér: Cam Abbott

    Rozhodčí: Brander (FIN), Tscherrig (SUI) – Fuchs (SUI), Schlegel (SUI)
    bahis siteleri