Kladno – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Dobřany – Hostivař 5:4 (kon.) | Letohrad – Plzeň 6:3 (kon.)
Svítkov – Pardubice 5:0 (kon.) | Karviná – Kert Park Praha 2:4 (kon.) | Prachatice – Hr. Králové 5:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 15.10.2022, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:06:46)
     
    Kladno lépe zvládlo poslední třetinu, a zaradovalo se tak ze tříbodového výsledku. Škoda trochu více emocí v závěru, utkání bylo do té doby férové, aktéři obou celků si každopádně po skončení zápasu sportovně podali ruku. Ústí nad Labem zkrátka nepůsobilo tak aktivně, jako jeho soupeř, a tak se asi finálního nezdaru dočkalo zaslouženě.

    Střely na branku ve 3. třetině: 7:7
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HBC Kladno:
    Kastner – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem:
    Grus – 2 min., hrubost.
     
    44:32
    Oddechový čas pro tým Elba DDM Ústí nad Labem.
     
    43:50
    Oba týmy v plném počtu.
     
    43:19
    Hodně emocí nabídly okamžiky krátce po třetí brance kladenských hráčů. Sudí udělili pár trestů, trestná lavice byla docela plná. Na hrací ploše je každopádně zpět Kučera.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    41:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HBC Kladno:
    M. Kohout – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem:
    Krajíček – 2 min., hrubost.
     
    41:19
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem:
    Kučera – 2 min. + OT, zásah do oblasti hlavy a krku, odpyká Kapusta.
     
    40:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí založili rychlý brejk, M. Kohout přihrál zprava přímo před bránu na zadní tyčku, kam si seběhl PETR ADAM, a ten bez problémů protlačil míček za brankovou čáru. Rechtorik se již přemístit nedokázal. Ústí nad Labem už moc času nezbývá, aby ještě s výsledkem něco udělalo. Nutno podotknout, že ve třetí třetině zkrátka nepůsobí moc dobře. Asistence: Martin Kohout.
     
    40:00
    Pět minut do konce. A zatím Solar, kladenský muž ve výstroji mezi třemi tyčemi, nemusel zaznamenávat nějaký složitější zákrok.
     
    38:53
    Kladno mohlo definitivně zlomit odpor svého soupeře! Kočka se zjevil na pravém kruhu zcela po pěkné kombinaci sám, tlačil svou střelu do šibenice, jenže lépe si ovšem počínal Rechtorik, který míček vyrazil svou lapačkou. Parádní zákrok ústeckého gólmana.
     
    37:54
    Hra je přerušená, protože na zemi u mantinelu se ocitl jeden z hráčů hostujícího souboru. Konkrétně se jedná o Stupku. Ten nakonec vstal a odešel na střídačku po svých. Nemělo by se jednat o nějaké vážnější zranění.
     
    37:30
    Hra přerušena, oba celky si budou měnit strany. A následovat bude komerční přestávka.
     
    37:15
    Kladno v posledních dvou minutách svého soupeře do ničeho vážnějšího nepustilo. Ústí nad Labem prostě nedokáže najít správný recept na dobrou obranu svého soka. Za chvilku dojde na výměnu stran.
     
    35:15
    Ústí nad Labem sice prohrává, ale na jeho útočné aktivitě to není moc vidět. Kladno je jakoby stále aktivnější, navíc všechny možné ataky soupeře přerušuje hned v zárodku.
     
    34:10
    Kycltova rána byla hodně nebezpečná! Nakonec si s ní ale Rechtorik poradil. Následně ale Kladno přišlo o pásmo a o chvilku později byla hra přerušená. Takže vhazovat se bude před Solarem.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 24. Soukup (Kyclt, Adam), 33. Procházka (M. Kohout, Pliml), 41. Adam (M. Kohout) – 28. Švanda (Krajíček, Stupka)


    HBC Kladno: Solar (Křemenák) – Dědič, Drechsler, Kastner, Kyclt, Pliml, Soukup, Zdrůbecký – Adam, Barnošák, Kočka, M. Kohout, Patera, Pražák, Procházka, Rychlý, Špaček, Teinitzer
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Řehoř) – Bečvář, Doucha, Grus, P. Kohout, Kučera, Michajličenko, Smolík, Švanda – Belica, Červinka, Haas, Jelen, Kapusta, Koval, Krajíček, Nedoma, Škurla, Stupka, Tomáš, Zeman

    Rozhodčí: Gráca, Musil
    bahis siteleri