NY Rangers – Anaheim 6:4 (kon.) | Boston – Florida 5:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Washington – Vancouver 6:4 (kon.) | Detroit – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Toronto – Arizona 2:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 3:6 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:1 (kon.) | Seattle – Carolina 1:5 (kon.)
konec
Seattle Kraken
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 18.10.2022, 04:08 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:41 Jordan MARTINOOK - 1:5
     
    54:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Po nahození Slavina a zákroku Grubauera ještě Noesen kotouč do odkryté pravé části brány nasměrovat nedokázal, práci za kolegu dokončil JORDAN MARTINOOK. Asistence: Stefan Noesen a Jaccob Slavin.
    34:34 Andrej SVEČNIKOV - 1:4
     
    34:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    S góly se nám roztrhl pytel! Český útočník Martin Nečas zabrzdil mezi kruhy, odkud vyslal svižný projektil ze zápěstí. Na hraně brankoviště trefil ruského spoluhráče ANDREJE SVEČNIKOVA, který prostřelil Grubauera podruhé v krátkém časovém sledu. Asistence: Martin Nečas a Jesperi Kotkaniemi.
    33:24 Andrej SVEČNIKOV - 1:3
     
    33:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Radost domácím fanouškům dlouho nevydržela. Po zmatcích sebral puk u levé tyčky soupeřovy svatyně Aho, aby jej posunul do levého kruhu na ANDREJE SVEČNIKOVA a tomu nedělalo žádné problémy trefit odkrytou pravou stranu brány. Asistence: Sebastian Aho a Stefan Noesen.
    33:06 André BURAKOVSKY - 1:2
     
    33:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Početní převahu přetavuje v gól rovněž Seattle, rozdíl ve skóre je opět jediná branka! ANDRÉ BURAKOVSKY potrestal faul na svou osobu, když na něj přenesl doprava hru Eberle, Frederik Andersen se přesouval k levé tyči marně. Asistence: Jordan Eberle a Jared McCann.
    32:11 Sebastian AHO - 0:2
     
    32:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Hurikáni odskakují do dvoubrankového vedení! SEBASTIAN AHO si na malém prostoru narazil se Svečnikovem, načež z levého kruhu vyslal svižnou ránu ze zápěstí po břevno, Grubauer zvedl pravé rameno příliš pozdě. Asistence: Andrej Svečnikov a Brent Burns.
    03:35 Seth JARVIS - 0:1
     
    03:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Po nahození Skjeie od modré čáry se puk odrazil k Sebastianu Ahovi, jenž z ostrého úhlu na Grubauera ještě nevyzrál, nicméně možnost dorážky dostal SETH JARVIS a ten našel mezeru mezi gólmanovou pravou rukou a betonem. Asistence: Sebastian Aho a Brady Skjei.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 34. Burakovsky (Eberle, McCann) – 4. Jarvis (Aho, Skjei), 33. Aho (A. Svečnikov, Burns), 34. A. Svečnikov (Aho, Noesen), 35. A. Svečnikov (Nečas, Kotkaniemi), 55. Martinook (Noesen, Slavin)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Larsson (A), Dunn, Schultz, Soucy, Borgen, Oleksiak – Eberle (A), Beniers, Burakovsky – Bjorkstrand, Wennberg, Schwartz – Gourde, Wright, McCann – Sprong, Geekie, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Coghlan, Chatfield – Jarvis, Aho, Teräväinen – Nečas, Kotkaniemi, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Stastny – Noesen, Stepan, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Lambert, MacDougall – Apperson, Berg

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri