Soběslav – Karviná 0:2 (kon.) | Příbram – Teplice 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:1)
FK Teplice
Úterý 18.10.2022, 17:00 • Na Litavce, Příbram • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    52
    Teplice právě vstřelily branku! Abdallah Gning sice v prvním poločase neproměnil velkou šanci, nyní ale poslal do šestnáctky střílený centr, po kterém se dostal k odraženému míči JAKUB KŘIŠŤAN a nekompromisně ho napálil pod víko!
     
    47
    Teplice právě vstřelily branku! Benson Sakala udělal v obraně obrovskou chybu v rozehrávce, když míč namazal přímo na kopačku LUKÁŠE MAREČKA, který poté přízemní střelou zpoza šestnáctky zamířil ke vzdálenější pravé tyči!
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku! Benson Sakala se zamotal do vlastních kliček a z protiútoku Teplic resultoval rohový kop, po kterém se dostal k míči TOMÁŠ KUČERA a poté nádhernou střelou z levé strany šestnáctky vymetl přesně levý horní roh!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 10. Kučera, 47. Mareček, 52. Křišťan


    FK Příbram: Smrkovský – Čejka (53. Surmaj, 81. Hájek), Fišl, Sakala, Musil (53. Čermák), Petrák (74. Anih), Osmančík, Wágner (C), Dudl, Jeřábek, Zeronik (74. Švestka).
    Náhradníci: Babka – Vokřínek

    Trenér: Marek Nikl

    FK Teplice: Grigar (C) – Hybš (51. Shejbal), Vondrášek, Knapík – Kodad, Křišťan (73. Čičovský), Hyčka, Mareček, Kučera (65. Jukl) – Žák (74. Procházka), Gning (65. Vachoušek).
    Náhradníci: Mucha

    Trenér: Jiří Jarošík

    Rozhodčí: Michael Kvítek. Asistenti: Jiří Kříž, Alexandr Černoevič
    bahis siteleri