Soběslav – Karviná 0:2 (kon.) | Příbram – Teplice 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:1)
FK Teplice
Úterý 18.10.2022, 17:00 • Na Litavce, Příbram • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Teplice měly v závěru zápasu výhodu volného přímého kopu, následná střela ale zamířila nad bránu a Václav Smrkovský si mohl oddechnout.
     
    81
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Pavel Hájek.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Emmanuel Anih.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Jakub Zeronik, přichází Patrik Švestka.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Dominik Procházka.
     
    73
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jakub Křišťan, přichází Adam Čičovský.
     
    71
    A další šance hostí. Teplice se dostaly po rohu ke střele na vzdálenější pravé tyči brány, Václav Smrkovský se ale včas přesunul a míč vyrazil!
     
    70
    Jako bych to zakřikl. Filip Žák si naběhl na levé straně šestnáctky na kolmou přihrávku a z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, kterou vybíhající Václav Smrkovský hrudí vyrazil na rohový kop! Z ničeho nic šance hráčů Teplic.
     
    65
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Tomáš Kučera, přichází Robert Jukl.
     
    65
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Abdallah Gning, přichází Tadeáš Vachoušek.
     
    63
    Příbram po poslední příležitosti ožila a přišla táhlá přízemní střela z obrovské dálky, kterou Tomáš Grigar vytáhl mimo, a následoval roh!
     
    62
    Střídající Marcel Čermák obstaral na levém křídle autové vhazování a hned vzápětí se ocitl na levé straně šestnáctky v slibné šanci, jeden z jeho spoluhráčů ale mířil po zpětné přihrávce vedle!
     
    53
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Felix Čejka, přichází David Surmaj,
    ze hřiště odchází Lukáš Musil, přichází Marcel Čermák.
     
    52
    Teplice právě vstřelily branku! Abdallah Gning sice v prvním poločase neproměnil velkou šanci, nyní ale poslal do šestnáctky střílený centr, po kterém se dostal k odraženému míči JAKUB KŘIŠŤAN a nekompromisně ho napálil pod víko!
     
    51
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Matěj Hybš, přichází Jan Shejbal.
     
    47
    Teplice právě vstřelily branku! Benson Sakala udělal v obraně obrovskou chybu v rozehrávce, když míč namazal přímo na kopačku LUKÁŠE MAREČKA, který poté přízemní střelou zpoza šestnáctky zamířil ke vzdálenější pravé tyči!
     
    26
    Abdallah Gning běžel na ose hřiště sám na bránu a na pravé straně šestnáctky napřáhl ke střele, která byla tečována a zamířila těsně nad bránu!
     
    14
    Příbram odpověděla hlavičkou po centru ze standardní situace, která zamířila přímo do rukavic připraveného brankáře Tomáše Grigara.
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku! Benson Sakala se zamotal do vlastních kliček a z protiútoku Teplic resultoval rohový kop, po kterém se dostal k míči TOMÁŠ KUČERA a poté nádhernou střelou z levé strany šestnáctky vymetl přesně levý horní roh!
     
    5
    Také Příbram měla obrovskou šanci, když se na levé straně vápna dvakrát dostal do zakončení jeden z domácích hráčů, Tomáš Grigar ho ale nejprve po rychlém výběhu z brány vychytal, zatímco následnou dorážkou zablokoval jeden ze spoluhráčů! Zatím to vypadá na zajímavý zápas.
     
    3
    Severočeši se dostali po centru z pravého křídla několikrát do zakončení, zpětná hlavička nadělala velké zmatky, zatímco tečovaná přízemní střela zpoza šestnáctky mířila do protipohybu brankáře, Václav Smrkovský ji ale dokázal nohama vyrazit na rohový kop!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 10. Kučera, 47. Mareček, 52. Křišťan


    FK Příbram: Smrkovský – Čejka (53. Surmaj, 81. Hájek), Fišl, Sakala, Musil (53. Čermák), Petrák (74. Anih), Osmančík, Wágner (C), Dudl, Jeřábek, Zeronik (74. Švestka).
    Náhradníci: Babka – Vokřínek

    Trenér: Marek Nikl

    FK Teplice: Grigar (C) – Hybš (51. Shejbal), Vondrášek, Knapík – Kodad, Křišťan (73. Čičovský), Hyčka, Mareček, Kučera (65. Jukl) – Žák (74. Procházka), Gning (65. Vachoušek).
    Náhradníci: Mucha

    Trenér: Jiří Jarošík

    Rozhodčí: Michael Kvítek. Asistenti: Jiří Kříž, Alexandr Černoevič
    bahis siteleri