Třebíč – Prostějov 2:1 (2:1 po s.n.) | Přerov – Sokolov 3:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:3 (kon.)
Kolín – Vsetín 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice B – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Zlín 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 19.10.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční podvečer z přerovské MEO Arény. Dnes nás čeká utkání 13. kola tuzemské Chance ligy, které uzavře první čtvrtinu základní části. V něm změří síly domácí HC ZUBR Přerov a hostující HC Baník Sokolov. Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin.
     
    Přerov vs. Sokolov

    Ani deset zápasů nestačilo soupeřům prvoligového Přerova na to, aby mu po šedesáti minutách hry dokázali vystavit nulový účet, tedy porážku v základní hrací době. Program Chance ligy už přitom ve středu nabídne zápasy třináctého kola, po němž začne druhá čtvrtina a také opětovné vyzývání celků v odvetách. Co do počtu získaných bodů se svěřencům Roberta Svobody a Petra Dočkala od začátku sezony zatím daří. Prezentují se třetím místem v tabulce, devatenácti body a navíc dvěma zápasy k dobru. Svoji bilanci nyní mohou vylepšit na domácím ledě od 18 hodin.

    Nejzápadněji položený celek druhé nejvyšší soutěže se loni na třetí pokus probojoval do play-off přímo ze šesté pozice. Ve čtvrtfinále narazil na favorizovanou Třebíč, kterou vyprovodil ve čtyřech zápasech (3:1) a postupem mezi čtverku nejlepších si zajistil největší úspěch v dosavadní historii klubu. Na pozdějšího mistra, jihlavskou Duklu, už nestačil. Na jejím ladě padl dvakrát až v prodloužení, a když měl na vlastním ledě nůž na krku po třetí prohře 0:6, zmátořil se k ještě jednomu výjezdu na Vysočinu, kde už jeho úspěšná sezóna skončila.

    Sokolov se do soutěžního dění vrátí po týdenní pauze, kdy vyhověl žádosti Kolína o přeložení z důvodů marodky. Černožlutí tak mohou využít regenerace a po osmi měsících se vrátit na Hanou oplatit „buze*antskej hokej“, jak hru Přerova počastoval hlavní kouč Martin Štrba po únorové porážce 0:3. Jejímu opakování bude chtít zabránit nebezpečná přesilovka (29,27 %), v brance pokračující Oldřich Cichoň (91,46 %), pevná obrana v čele s Janem Pohlem (3+5), ale především pak ofenziva, která na MEO příliš neumí. Výtečný vstup do sezony má Jaromír Kverka (4+12), jenž stál v přesilovce hned u sedmi gólů a vede bodování ligy. Produktivnější než jakýkoli hráč Přerova jsou také Tomáš Vracovský (3+7) a Ondřej Jurčík (4+5).

     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Goiš, Macuh, Okál – Březina, Pechanec, Jan Svoboda – Jak. Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Ministr, Dvořák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Michajlov) – Jan Novák (C), Krejčí, Baláž, Pohl, Weinhold, Rulík, Tomek – Vracovský, Kverka (A), Hauser – Ton, Zadražil, Osmík – Švec, Jurčík (A), Safin – Stehlík, Vrhel, Tomi.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Vašíček, Pěkný.
     
    Utkání za malou chvíli začne. Domácí Přerov obléká tradiční žluté dresy, na trikotech hostů ze Sokolova pak vedle žluté převládá především černá.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hned po úvodním buly otestoval pozornost Cichoně Okál. Hostující gólman jeho střelu vyrazil.
     
    00:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Rok Macuh – 2 min., podrážení.
     
    00:45
    Cichoňovo odehrání kotouče sokolovské obraně příliš nepomohlo. Jakub Svoboda s Kratochvilem totiž aktivním napadáním hostující rozehrávku znesnadňovali.
     
    01:24
    Minuta z trestu Macuha je minulostí, Baník zatím nic nepředvedl.
     
    01:46
    Kverka řídí rozehrávku z vlastního pásma.
     
    01:51
    Baník právě vstřelil branku!
    A sotva co jsem dopsal zprávu o nedobré sokolovské přesilovce, rychlým průnikem do pásma ji využívají! Do dobré střelecké pozice na mezikruží si nabruslil po Kverkově zavezení TOMÁŠ VRACOVSKÝ a střelou zápěstím prostřelil domácího brankáře Postavu! Asistence: Jaromír Kverka, Martin Weinhold.
    01:51 Tomáš VRACOVSKÝ - 0:1
     
    02:10
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je teda hororový začátek pro domácí Přerov a především pak pro brankáře Postavu! Jako přes kopírák teď Vracovského napodobil ONDŘEJ JURČÍK, jenž vyzkoušel střelu přes couvajícího beka a i ta propadla pod Postavovou paží až za jeho záda! Tohle si domácí defenziva za rámeček nedá. Asistence: Ostap Safin, Ondřej Baláž.
    02:10 Ondřej JURČÍK - 0:2
     
    02:22
    A mohli jsme vidět už třetí branku! Zubři rychle po buly vyrazili do brejku, kdy se za obranu Sokolova prodral Okál, mezi Cichoňovy betony však puk neprocedil! Neujala se pak ani dorážka Goiše či Chrobočka!
     
    04:05
    Ministrova střela končí sražena v ochranné síti. Buly před Cichoněm.
     
    04:46
    Po skákavé Doležalově přihrávce byl v dobré pozici opět Okál, Cichoňův beton však pouze nastřelil.
     
    05:24
    Hosté reklamují Kudělkovu rozehrávku, která skončila z obranného pásma až na boxu časoměřičů, sudí však viděli přispění mantinelu.
     
    06:08
    Baník rozehrává od vlastní branky.
     
    06:13
    A jeho rozehrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    07:26
    Ofenzivní snahy Zubrů maří ofsajd.
     
    07:32
    Krejčího nahození vyletělo přes hůl Okála vysoko do vzduchu, kde jej polapil Postava. Další buly se odehraje opět po jeho pravici.
     
    08:13
    Pohlova nabídka na teč nenašla adresáta, Sokolov o chvíli později rozehrává zpoza vlastní brány.
     
    08:55
    Sokolov mohl jít už do tříbrankového vedení! Zubrům se totiž nedařilo je odzbrojit ve vlastním pásmu, z čehož vyplynulo velké nebezpečí před Postavou! Ten na první bezprostřední ohrožení zblízka zareagoval dobře, pak ho ale při odkryté brance zachránilo břevno, jež nastřelil Kverka!
     
    10:18
    Zakázané uvolnění hostujícího týmu.
     
    10:33
    Sokolov pod tlakem nerozehrál, puk končí opět na icingu.
     
    10:59
    Jan Svoboda dobře vystihl Vrhelův pohyb a ještě lépe pak přihrál dojíždějícímu Davidu Březinovi! Ten měl dobrou střeleckou pozici, Cichoň si však povyjel a jeho střelu zneškodnil pěkným semaforem pro diváky!
     
    11:18
    Za Postavou opět zvoní tyč! Od modré ji nastřelil Weinhold, přičemž domácí brankář vůbec netušil, kudy ji puk orazítkoval!
     
    12:20
    MEO opět nepředvádí ideální výkon, přestože je zatím jediným celkem, který ještě neskončil zápas po šedesáti minutách bez bodu.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Adam Rulík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:57
    Jakub Svoboda pálil z kruhu po přihrávce Černého na styl Ovečkina, Cichoň schoval kotouč ve výstroji.
     
    14:12
    Jakub Svoboda, byť měl možnost přihrát volným spoluhráčům, se naivně dral do předbrankového prostoru. Sokolov vyhazuje.
     
    14:48
    Minuta z trestu Rulíka je minulostí, Přerov rozehrává od vlastní kasy.
     
    15:52
    Rulík se vracel na led, když si Chroboček dobře potáhl kotouč a počkal na dobrý moment ke střele. Cichoň zasáhl levým betonem.
     
    16:49
    Krisl ztratil stabilitu před útočnou modrou, Sokolovu puk pouze odevzdal.
     
    17:51
    Pohl čeká za vlastní brankou na prostřídání spoluhráčů.
     
    18:25
    Jakuba Svobodu sice Kratochvil nenašel, u mantinelu však ukázal, že je na čase Sokolovu gólově odpovědět. Z otočky vypálil prudkou střelu, Cichoň si bližší tyč pohlídal.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny je v plném proudu.
     
    19:14
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Petr Hauser – 2 min., krosček.
     
    19:17
    Baník uspěl na buly a vyhazuje puk do bezpečí.
     
    19:54
    Puk vyletěl přes střídačky mimo kluziště, buly v pásmu domácích. Cichoň zvládne úvodní dvacetiminutovku bez inkasované branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tak jako Postava v posledních zápasech Zubrům vychytal několik bodů, na začátku zápasu se Sokolovem naopak brzy dvakrát inkasoval. Mírné clony totiž v přesilovce využil střelou zápěstím Tomáš Vracovský a o dalších 19 vteřin (v čase 2:10!) jej stejným způsobem napodobil Ondřej Jurčík. Zubři mohli vzápětí snížit, mezi betony se ale neprosadil ani Okál, ani z dorážky Goiš s Chrobočkem. To však co do ohrožení Cichoňovy branky bylo v porovnání s Postavovou v prvním dějství vše. Gólovku poslal Kverka totiž pouze do břevna a od modré tyč rozezvonil také Weinhold. Po nedobrém výkonu mohou být domácí za manko 0:2 ještě rádi. Zda se nám nerýsuje první porážka Přerova v šedesáti minutách, se bude dále odkrývat ve druhé třetině přibližně od 18:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Přerov si do druhého dějství přenesl část přesilové hry, Sokolov ale ihned odpaluje kotouč k Postavovi.
     
    20:41
    Černý opět musí rozehrávat zpoza vlastní branky.
     
    21:18
    S koncem trestu Hausera mohl Přerov snižovat! Černý nastřelil před brankou Doležala, na což v protipohybu Cichoň nemohl zareagovat, a tak domácímu forvardovi branku zcela odkryl. Doležal ale z otočky a zblízka prázdnou branku úplně minul! Trestuhodné!
     
    22:49
    Čtvrtý útok Přerova se snaží usadit v útočném pásmu.
     
    23:01
    Zakázané uvolnění Sokolova.
     
    23:46
    Ton najížděl do přečíslení Zadražilovi, ten mu ale puk předat nedokázal.
     
    24:03
    Zubři se snaží skórovat. Dobrou hrou se natlačil před branku Kratochvil, z čehož vyplynula výhodná střelecká pozice pro Jakuba Svobodu, branku Cichoně ale přestřelil!
     
    24:32
    Vhazování po pravici brankáře Sokolova.
     
    25:02
    Macuhovi se zamotal puk v mezikruží a z rychlého brejku mohli navyšovat hosté, Vrhel ale u odkryté tyčky puk promáchl!
     
    27:13
    Osmík si hledal pozici ke střele na pravém kruhu, Postava zasáhl lapačkou. Úroveň hry (především ze strany domácích) se poměrně zvedla, sledujeme tak svižný hokej nahoru dolů.
     
    28:00
    Domácí překročili modrou čáru úspěšně, jejich souhra ale končí blokem a následně pukem mimo kluziště.
     
    28:38
    Indrákovi scházelo několik centimetrů, ale při zdvižené paži rozhodčích se přesto vydal zpátky napadat. Úmyslný ofsajd Přerova.
     
    29:05
    Cichoň byl v nelehké pozici, kdy musel pod tlakem pomáhat s rozehrávkou, toho ale zkoušel rychle využít Pechanec a posléze Černý. Stav 0:2 trvá.
     
    29:36
    Ofsajd hostů.
     
    29:57
    Jakub Svoboda shodil puk pod sebe do tandemu na Gréče. Ten před brankou hledal nahozením Kratochvila, našel ale pouze Cichoňovu lapačku.
     
    31:18
    Čtvrtá formace Přerova se snažila dobýt útočné pásmo po mantinelu, nakonec však Zubři zbytečným faulem zamíří do čtyř.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Dvořák – 2 min., vysoká hůl.
     
    32:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Petr Hauser – 2 min., podrážení.
     
    32:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se po 33 minutách hry dočkali! Poté, co Sokolov sehrával přesilovku, se v pásmu domácích sehrál – dle mého úsudku – vzájemný souboj Doležala s Hauserem. Na trestnou lavici zamířil druhý jmenovaný, což přesunulo buly před Cichoně. Na něm uspěli Přerovští, od modré čáry vystřelil Kubeš a pohotově dorážel ANTONÍN PECHANEC! Asistence: Jakub Kubeš.
    32:07 Antonín PECHANEC - 1:2
     
    33:21
    Kudělka mohl rychle srovnávat, před Cichoněm mu ale puk ujel!
     
    34:02
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    34:52
    Tak teď sledujeme pořádné tempo, Přerov je v laufu! K vidění byly opakované kontry obou celků a také prudká střela Jakuba Svobody, na kterou si Cichoň dobrým zákrokem přišel!
     
    35:45
    Zdeněk Okál na svoji první branku za MEO stále čeká! Od půlky kluziště ujížděl na Cichoně sám, kličkou ale jeho beton nepřelstil!
     
    36:03
    Icing Přerova.
     
    36:20
    Vrhel měl velkou šanci na pravém kruhu, Postava byl ale vsedě úspěšnější.
     
    36:32
    Další zakázané uvolnění Hanáků.
     
    36:45
    Krejčí střílel po buly, Postava puk schoval do výstroje.
     
    37:26
    Několik desítek vteřin se v útočném pásmu zdržel Baník, puky však lovil hlavně podél hrazení.
     
    37:41
    Postava lapí další kotouč. Buly po jeho pravici.
     
    39:00
    Poslední minuta druhého dějství je v plném proudu.
     
    39:37
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Tomek – 2 min., podrážení.
     
    39:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Sokolov, podruhé za sebou totiž inkasuje po vyloučení a následném vhazování před Cichoněm, kvůli čemuž přichází o dvoubrankové vedení! Zubři rozmístili své síly, Chroboček napřáhl ke střele a úspěšnou tečí se nato prezentoval DAVID BŘEZINA. Asistence: David Chroboček.
    39:55 David BŘEZINA - 2:2
     
    39:58
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Vracovský – 2 min., sekání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Přerov nevyužil ani druhou přesilovku, s jejím koncem však mohl snižovat. Černý totiž nastřelil Doležala a Cichoň v protipohybu opustil branku, domácí forvard však odkrytou branku zblízka vůbec netrefil. Kvalita výkonu domácích mírně narostla a spolu s ní také tempo a počet šancí na obou stranách. V přesilovce chtěl navyšovat Sokolov, připravil se o ni však faulem Hausera a následné buly konečně přineslo gól také domácím. Po vhazování rychle pálil Kubeš a pohotově dorážel Antonín Pechanec. Když dvě podobné branky přinesl Sokolov, totéž udělal také Přerov. Třiadvacet vteřin před sirénou byl vyloučen Tomek a Zubři opět krátce po buly slavili srovnání. Střelu nápřahem vyslal Chroboček a úspěšně tečoval David Březina. Třetí třetina začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Se třetí třetinou v podstatě začíná také oslabení Sokolova. Oproti startu předešlého dějství teď bude trvat skoro celé dvě minuty.
     
    40:30
    Černožlutým se však zatím daří vyhazovat.
     
    41:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sokolov zpočátku Zubry do pásma nepouštěl, jakmile se tam však Pechancova lajna dostala, už nebylo vyhnutí, Přerov jde poprvé v zápase do vedení! Celou přesilovku řídil Pechanec, když dobře našel hůl Jana Svobody na teč, o chvíli později však perfektní souhra skončila brankou JAKUBA KUBEŠE! Tomu poslal křižnou přihrávku Březina a Cichoň už se nestíhal přesunout. Asistence: David Březina, Antonín Pechanec.
    41:05 Jakub KUBEŠ - 3:2
     
    41:58
    Cichoň zaváhal, když se ocitl mimo branku, v následném tlaku ale ustál nápor Kratochvila z velké blízky!
     
    43:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Daniel Indrák.
     
    43:33
    Úmyslný ofsajd hostů.
     
    43:48
    Domácí defenziva nepustila Kverku do pásma tak, jak by si představoval. Ofsajd Baníku.
     
    44:13
    Své nebezpečné rozestavení teď buduje v útočném pásmu Sokolov.
     
    44:55
    Okál zblokoval hostující souhru a vystěhoval hosty za modrou. Postava v tomto oslabení mnoho práce neměl.
     
    45:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., hákování.
     
    45:24
    Domácí rychle vyhazují. V krátkém čase sehrávají druhé oslabení.
     
    45:54
    Výborná práce domácích mohla vést ke gólu v oslabení! Postava vyklepal puk z lapačky, Pechanec hru podržel, Jakub Svoboda kotouč vyvezl až do útočného pásma a nakonec našel úplně volného Kratochvila v mezikruží. Ten ale puk nezpracoval!
     
    47:11
    Sokolov se neprosadil ani ve druhé přesilovce za sebou. Mnoho toho nevymyslel.
     
    47:29
    Pechanec skvěle prohodil puk na rozjetého Jana Svobodu, který se řítil na Cichoně, i toho ale teď podržela branková konstrukce! Část domácích tribun už slavila gól!
     
    48:29
    Jakub Svoboda posílal vybídku z rohu před Cichoně, Doležal kotouč nezasáhl.
     
    48:43
    Jméno mladého brankáře Michala Postavy teď zní přerovskou MEO arénou, poradil si totiž z další nelehkou střelou od mantinelu.
     
    49:34
    Ton řídí rozehrávku Sokolova od vlastní branky.
     
    49:57
    Na tyčky 2:2! Kubeš trefil z druhé vlny v dobrém protiútoku břevno!
     
    50:21
    Tak jako mohli být Zubři rádi, že nedostali větší nálož v prvním dějství, teď stojí všichni svatí při hostech ze západu Čech.
     
    50:52
    Přetlačovaná o kotouč probíhá v rohu pásma Přerova.
     
    51:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Vracovský – 2 min., hrubost.
     
    51:19
    Zadražil se dobře uvolnil po buly a přesně jej našel od modré Pohl, hostující hráč s číslem 88 si ale bekhendovým zakončením na Postavu nepřišel!
     
    52:12
    Březina ujížděl s Pechancem do přečíslení. První jmenovaný zamířil na vzdálenější šibenici, Cichoň jej ale skvěle vychytal lapačkou!
     
    52:35
    Kubeš přizvedl ránu Hausera do ochranné sítě. Buly v pásmu Přerova.
     
    52:44
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Marek Švec – 2 min., podrážení.
     
    53:11
    Dva sokolovští hráči teď schytali tvrdé rány do nohou, ve třech se brání těžko!
     
    53:13
    Nyní už jsou ale oba celky bohatší o jednoho hráče v poli. Přerovu začíná klasická přesilová hra.
     
    54:22
    Domácí střely končí na betonu Cichoně, hosté posléze vyhazují.
     
    54:30
    Ofsajd Přerova.
     
    54:44
    Švec zpátky na ledě, Sokolov hraje v plném počtu.
     
    55:46
    Ze skrumáže před ležícím Postavou vychází vítězně domácí hráči! Zadražilova lajna se neprosadila!
     
    56:45
    Doležal se snažil vylepšit pozici pro Jakuba Svobodu, čas se Sokolovu krátí.
     
    57:20
    Dlouhá rozehrávka Baníku končí na zakázaném uvolnění. S blížící se třetí sirénou jde vidět na Sokolovu narůstající snaha. Přeci jen, Přerov prodlužoval už šest zápasů v řadě.
     
    58:00
    Poslední minuty třetí třetiny se právě rozeběhly. Sokolov rozehrává od vlastní branky.
     
    58:09
    Baník se stále nikam neposunul, na místě zůstává také Cichoň.
     
    58:20
    Cichoň opouští branku!
     
    58:25
    Pohl zabránil pohromě! Při střele do prázdné branky zblokoval hůl Doležala a puk jen těsně minul tři odkryté tyče!
     
    59:15
    Další puk ze středního pásma letí mimo!
     
    59:30
    Sokolov tlačí v power-play v útočném pásmu. Na Postavovu branku letí každý kotouč, který je možno vyslat. Domácí už také měli na mále, když se prostor před brankovištěm pořádně zahustil!
     
    59:45
    Postava však nyní přerušuje hru, kdy se natáhl po kotouči a zakryl jej lapačkou.
     
    59:45
    Oddechový čas pro tým HC Baník Sokolov.
     
    59:45
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Adam Rulík – 2 min., hrubost.
     
    59:45
    Buly před útočným pásmem Přerova.
     
    Konec zápasu.
     
    Po zlepšeném výkonu ve druhé třetině MEO oslavilo vedoucí branku, když skvěle sehranou přesilovku uzavíral střelou do prázdné po nahrávce Březiny Jakub Kubeš. Zubři dobrou prací ustáli dvojici slepených oslabení a Sokolovu mohli odskočit. Kratochvil ale nečekaný puk nezpracoval a Jan Svoboda zanedlouho v brejku mířil pouze do tyče. Misky vah se postupně překlopily na stranu domácích, kteří dominovali. Další tyčku napálil Kubeš, Březinovo přečíslení vychytal Cichoň. Oslabení pak ustál také Sokolov, jenž v závěru zkoušel srovnat bez brankáře, poprvé od konce září však zápas Přerova nedokráčel až do prodloužení. Zubři potvrdili, že jsou letos experty na obraty, když z 0:2 vítězí 3:2 a bodovou šňůru natahují už o jedenáctý zápas! Já se s vámi tímto z přerovské MEO Arény loučím, budu se těšit příště. Na počtenou! (20:20:15)
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 33. Pechanec (Kubeš), 40. Březina (Chroboček), 42. Kubeš (Březina, Pechanec) – 2. Vracovský (Kverka, Weinhold), 3. Jurčík (Safin, Baláž)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Goiš, Macuh, Okál – Březina, Pechanec, Svoboda – Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Ministr, F. Dvořák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Michajlov) – Jan Novák (C), Krejčí, Baláž, Pohl, Weinhold, Rulík, Tomek – Vracovský, Kverka (A), Hauser – Ton, Zadražil, Osmík – Švec, Jurčík (A), Safin – L. Stehlík, Vrhel, Tomi.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Vašíček, Pěkný
    bahis siteleri