Třebíč – Prostějov 2:1 (2:1 po s.n.) | Přerov – Sokolov 3:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:3 (kon.)
Kolín – Vsetín 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 2:5 (kon.) | Pardubice B – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Zlín 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 19.10.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:05 Jakub KUBEŠ - 3:2
     
    41:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sokolov zpočátku Zubry do pásma nepouštěl, jakmile se tam však Pechancova lajna dostala, už nebylo vyhnutí, Přerov jde poprvé v zápase do vedení! Celou přesilovku řídil Pechanec, když dobře našel hůl Jana Svobody na teč, o chvíli později však perfektní souhra skončila brankou JAKUBA KUBEŠE! Tomu poslal křižnou přihrávku Březina a Cichoň už se nestíhal přesunout. Asistence: David Březina, Antonín Pechanec.
    39:55 David BŘEZINA - 2:2
     
    39:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Sokolov, podruhé za sebou totiž inkasuje po vyloučení a následném vhazování před Cichoněm, kvůli čemuž přichází o dvoubrankové vedení! Zubři rozmístili své síly, Chroboček napřáhl ke střele a úspěšnou tečí se nato prezentoval DAVID BŘEZINA. Asistence: David Chroboček.
    32:07 Antonín PECHANEC - 1:2
     
    32:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se po 33 minutách hry dočkali! Poté, co Sokolov sehrával přesilovku, se v pásmu domácích sehrál – dle mého úsudku – vzájemný souboj Doležala s Hauserem. Na trestnou lavici zamířil druhý jmenovaný, což přesunulo buly před Cichoně. Na něm uspěli Přerovští, od modré čáry vystřelil Kubeš a pohotově dorážel ANTONÍN PECHANEC! Asistence: Jakub Kubeš.
    02:10 Ondřej JURČÍK - 0:2
     
    02:10
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je teda hororový začátek pro domácí Přerov a především pak pro brankáře Postavu! Jako přes kopírák teď Vracovského napodobil ONDŘEJ JURČÍK, jenž vyzkoušel střelu přes couvajícího beka a i ta propadla pod Postavovou paží až za jeho záda! Tohle si domácí defenziva za rámeček nedá. Asistence: Ostap Safin, Ondřej Baláž.
    01:51 Tomáš VRACOVSKÝ - 0:1
     
    01:51
    Baník právě vstřelil branku!
    A sotva co jsem dopsal zprávu o nedobré sokolovské přesilovce, rychlým průnikem do pásma ji využívají! Do dobré střelecké pozice na mezikruží si nabruslil po Kverkově zavezení TOMÁŠ VRACOVSKÝ a střelou zápěstím prostřelil domácího brankáře Postavu! Asistence: Jaromír Kverka, Martin Weinhold.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 33. Pechanec (Kubeš), 40. Březina (Chroboček), 42. Kubeš (Březina, Pechanec) – 2. Vracovský (Kverka, Weinhold), 3. Jurčík (Safin, Baláž)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Goiš, Macuh, Okál – Březina, Pechanec, Svoboda – Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Ministr, F. Dvořák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Michajlov) – Jan Novák (C), Krejčí, Baláž, Pohl, Weinhold, Rulík, Tomek – Vracovský, Kverka (A), Hauser – Ton, Zadražil, Osmík – Švec, Jurčík (A), Safin – L. Stehlík, Vrhel, Tomi.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Vašíček, Pěkný
    bahis siteleri