Olomouc – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 0:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Mountfield HK – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Pardubice – K. Vary 0:1 (kon.) | Třinec – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:6 (0:2, 0:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 21.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    54:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hned vzápětí tu máme i šestou trefu hostů! Krátce po buly se prosadil VOJTĚCH MALÍNEK. Bez asistence.
     
    53:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pasáž ze strany na stranu končí trefou hostů, kteří tak uzavírají pověstného bůra. V závaru před bránou se nejlépe zorientoval KAREL KŘEPELKA, jenž už neměl problém poslat puk do zlínské svatyně. Asistence: Štěpán Vimmer, Matěj Gardoň.
     
    32:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po chybném zpracování Velikovského na modré čáře přišel rychlý brejk hostů, který využívá VOJTĚCH HRADEC. Synkovi udělal kličku mezi betony a třebaže to nejdříve vypadalo, že zlínský gólman kotouč zachytil, nakonec mu proklouzal až za brankovou čáru. Asistence Marek Vlasák, Vojtěch Polák.
     
    29:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši jdou už do tříbrankového vedení! Na levé straně se parádně uvolnil VOJTĚCH POLÁK a střelou zápěstím na zadní tyčku skóroval. Bez asistence.
     
    19:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou brankou v oslabení už do dvoubrankového vedení! Vyhozením donutili Málka přikrýt kotouč, čímž vybojovali buly v útočném pásmo. To pak i vyhráli, Vlasák vystřelil od modré a sražený puk se dostal ke KRISTERSOVI ZVAGULISOVI, jenž navýšil vedení svého mužstva už na 2:0. Asistence: Adam Vlasák, Vojtěch Malínek.
     
    10:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Křepelka po tvrdém souboji v rohu získal kotouč a nahrál jej před branku PETRU ŠACHLOVI, jenž se z blízkosti nemýlil. Boleslav tak otevírá skóre zápasu. Asistence: Karel Křepelka.

    David Jabůrek

    Branky a nahrávky: 11. Šachl (Křepelka), 20. Zvagulis (Vlasák, Malínek), 30. Polák, 33. Hradec (Vlasák, Polák), 54. Křepelka (Vimmer, Gardoň), 55. Malínek


    Berani Zlín: Málek (Synek) – Burian, Nábělek, Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Babulík, Holba, Dědek, Urban, Heš, Marek, Chludil, Laciga, Čechmánek, Ramert, Tomek
    Trenér: Václav Jenáček

    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Hora) – Moravec, Sypecký, Němec, Křepelka, Vochvest, Hrouda, A. Vlasák – M. Vlasák, Hradec, Malínek, Gardoň, Polák, Hruška, Zvagulis, Vítek, Leden, Vyroubal, Vimmer, Šachl
    Trenér: Václav Pletka

    Rozhodčí: Čuňočka, Vrba – Kleprlík, Otáhal
    bahis siteleri