HK MD Šumperk – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Slavia 0:7 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Rytíři Kladno
Neděle 23.10.2022, 14:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 11. kolo
Partner:
     
    59:59
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno si v poslední sekundě potvrzuje vítězství gólem do prázdné branky. Střelcem gólu je BOGDAN STEPHANCHUK. Bez asistence.
     
    58:56
    Šumperk to zkouší v šesti proti čtyřem. Ryšavý je na střídačce.
     
    58:56
    Cekr zůstal ležet v rohu obranného pásma, Kut míří na trestnou lavici.
     
    56:05
    Strany se změní, na trestnou lavici míří hostující Hvězda.
     
    53:48
    Haas se pustil do protihráče v obranném pásmu a domácí jdou do čtyř.
     
    46:29
    Mladí Draci mají nyní možnost v podobě přesilové hry, na trestnou lavici míří kladenský Kulich.
     
    45:53
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk vstřelil kontaktní branku. Za Gabrišku zametl kotouč MARTIN IZÁK, kterému se kus černé gumy dostal na čepel na levém kruhu. Asistence: Ondřej Křemen.
     
    42:35
    Gabriška pod tlakem netušil, odkud přijde kotouč. Domácím odkryl skoro celou klec, ti to ale nedokázali zhodnotit.
     
    39:54
    Hurta už to opravdu přehnal. Několikátý zákrok na domácí a nyní už hlavnímu sudímu došla trpělivost a byl odeslán do kabin.
     
    38:26
    Kladno právě vstřelilo branku! Přesilová hra se domácí nedaří a přichází druhá branka hostů v početní nevýhodě. Sýkora našel RICHARDA SPILKU, kterému předal kotouč do jízdy. Kladno vede na šumperském ledě 3:1: Asistence: Lukáš Sýkora.
     
    37:30
    Hurta v obranném pásmu ošklivě zasáhl proti Jeřábkovi, je odeslán na trestnou lavici.
     
    35:29
    Hosté půjdou do tří, Halfar je vyloučen za podrážení.
     
    33:58
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Hanousek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    31:13
    Kladno právě vstřelilo branku! LUKÁŠ KULICH upláchl do brejku po chybě domácích na modré čáře, v koncovce se dostal do velké blízkosti domácího gólmana, který po uznání branky projevil proti verdiktu velkou nevoli, stěžoval si na bránění ve hře. Chvíli jsme ve Škoda aréně čekali na verdikt hlavního rozhodčího, branka Kladna platí a stav je nyní 2:1 pro hosty.
     
    30:41
    Šátek na levém mantinelu v útočném pásmu zakročil proti forvardovi Mladých Draků krosčekem. Šumperk si zahraje přesilovku.
     
    29:18
    Akce Kučery s Najmanem, Najman předal puk na Kučeru, který nebyl v pozici, že by mohl vystřelit. Gabriška ale nechal prázdnou bránu dojíždějícímu Tomešovi, který klec přestřelil.
     
    24:08
    Slováček dostal Gabrišku pod tlak svoz střelou i následnou dorážkou. během svého počínání byl faulován a na trestnou lavici putuje za sekání Hurta.
     
    20:16
    Chyba v rozehrávce domácích, následně se Kladno zmocnilo puku, avšak byl to příliš baseballový úder, kterým Rytíři umístili kotouč za Ryšavého. Branka není uznáno z důvodu vysoké hole.
     
    17:34
    Křivohlávek je ihned po vhazování vyloučen za podrážení.
     
    15:32
    Hostující kapitán je v pořádku na ledě, nyní hrozil palbou, až Ryšavého betony zaduněly.
     
    10:31
    Kladno právě vstřelilo branku! Bleskurychlý hosté nyní nedali domácímu gólmanovi nejmenší šanci. Trojice Kladenských si vyměnila rychle kotouč a následně si vyťukali domácího brankáře. Pod víko poté zavěsil MILOŠ HANOUSEK. Ve Škoda aréně je srovnáno. Asistence: Lukáš Kulich a Bogdan Stepanchuk.
     
    08:00
    Domácí mají možnost první přesilové hry, Kulich se provinil hrubostí.
     
    05:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku! MATYÁŠ JARMARA, který si dnes odbývá svou premiéru mezi juniory měl už nejspíše naplánované střídání. Od modré čáry vyloženě jen obloučkem nahodil na Gabrišku, který po kotouči sahal lapačkou, ale puk jej přeletěl a skončil v brance. Bez asistence.
     
    04:23
    Křivohlávek to zkoušel od modré, Gabriška se vychýlil ze své pozice a opustil klec, Tomeš mohl objet branku a zakončit, Gabriška se včas navrátil a hostující beci byli zcela duchapřítomní.
     
    03:19
    Sýkora se dostal krok před domácí beky, následně zakončil na Ryšavého, který puk pokryl, ale rozjetý hostující beky sejmul i domácího gólmana a bránu. Horší následky ze střetu si nese hostující bek, na led dorazil i zdravotník. Sýkora nakonec odjíždí v předklonu na lavičku. Snad bude v pořádku a naskočí opět do hry.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 6. Jarmara, 46. Izák (Křemen) – 11. Hanousek (Kulich, Stepanchuk), 32. Kulich, 39. Spilka (Sýkora), 60. Stepanchuk


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C), Mudrák, Cekr, Šlahora, Křivohlávek (A), Jarmara – Jeřábek, Najman, Křemen, Haas (A), Slabý, Izák, Ševčík, Slováček, Kučera, Tomeš, Lichner, Szabó.
    Trenér: Petr Rutar

    Rytíři Kladno: Gabriška (Hykel) Sýkora (C), Hvězda (A), Čarda, Šátek, Marcinek, Šeba – Typolt, Kut, Hanousek, Hurta (A), Vosyka, Kouba, Spilka, Stepanchuk, Kulich, Halfar.
    Trenér: Petr Procházka

    Rozhodčí: Veinfurter – Všetečka, Šesták
    bahis siteleri