Nové Zámky – Nitra 8:1 (kon.) | Michalovce – Košice 4:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 5:0 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Prešov 6:5 (po pr.) | Zvolen – Trenčín 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (4:0, 1:2, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 23.10.2022, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:40
    Trenčín dal gól! Pekná a rýchla kombinácia hostí končí druhým gólom v sieti Zvolena. Vaňo v rýchlom prieniku poslal puk krížne na nabehnutého JAKUBA GAŤÁRA a ten prekonáva Trenčana – 5:2.
    Asistencie: Roman Vaňo a Rob Flick.
     
    32:47
    Trenčín dal gól! Aj hostia sa dočkali a v presilovke znižujú. K ŠIMONOVI PETRÁŠOVI sa odrazila vyrazená strela Flicka a Petráš puk už dorážal do opustenej brány – 5:1.
    Asistencie Rob Flick a Phil Pietroniro.
     
    28:11
    Zvolen dal gól! PATRIK MARCINEK si položil Boráka a po ľade popri betóne ho prekonáva – 5:0. Navyše je to gól v oslabení.
     
    19:23
    Zvolen dal gól! Nedáš dostaneš. Mladý útočník hostí ˇĽuboš Stahoň trafil iba tyčku a rovno z protiútoku Langkow zadovkou našiel voľného RADOVANA BONDRU a ten prestrelil Lacouveeho – 4:0. Prvý gól Bondru po návrate z Vítkovíc.
    Asistencie Chris Langkow a Peter Zuzin.
     
    13:12
    Zvolen dal gól! Zvolen sa aktuálne odtrhol z reťazi. Viedenský spoza brány nahral KAROLOVI CSÁNYIMU, ten šiel pred bránou do blafáku, zakončenie mu síce vôbec nevyšlo, ale puk aj tak končí v sieti. Šťastný gól – 3:0.
    Asistencie: Marek Viedenský a Dávid Mudrák.
     
    12:47
    Zvolen dal gól! MAROŠ JEDLIČKA zvyšuje na 2:0, keď pohotovo pred bránou dorazil vyrazenú strelu Šišku. Pekne tak oslávil svoje dnešné 20-te narodeniny.
    Asistencie: Juraj Šiša a Matej Kašlík.
     
    02:06
    Zvolen dal gól! Zvolen využíva hneď úvodnú presilovku. Gólman hostí mal zakrytý výhľad a preto zrejme nevidel nahodenie švihom z hokejky obrancu SHANEA HANNU – 1:0.
    Asistencie: Václav Stupka a Marek Hecl.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 3. Hanna (Stupka, Hecl), 13. Jedlička (Šiška, Kašlík), 14. Csányi (Viedenský, Mudrák), 20. R. Bondra (Langkow, Zuzin), 29. Marcinek (TS) – 33. Š. Petráš (Flick, Pietroniro), 38. Gaťár (Vaňo, Flick)


    HKM Zvolen: Trenčan (Paterson) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Hraško, Kubka (A), S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Zuzin (C) – Hecl, Huntebrinker, Stupka – Kašlík, Šiška, Jedlička – Csányi, Viedenský (A), Marcinek
    Trenér: P. Oremus

    HK DUKLA Trenčín: Lacouvee (Borák) – Ulrych, Pietroniro, Ozols, Pazdera, Starosta (A), Tourigny, Martiška – Sloboda, Čacho (C), Š. Petráš – Stahoň, Flick, Thelin – Krajčovič, Sojčík (A), D. Hudec – Vaňo, Gaťár
    Trenér: R. Döme

    Rozhodčí: Fridrich, Hronský – Gegáň, Frimmel (video – Lauff)

    Diváci: 1598
    bahis siteleri