Třebíč – Přerov 3:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 5:0 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Zlín – Šumperk 7:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 2:3 (po pr.)
Prostějov – Kolín 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:1 (1:0, 4:1, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 24.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce prvoligového hokeje!

    Česká Chance liga už nakousla svou druhou čtvrtinu, my se dnes zaměříme na souboj dvou překvapivých tabulkových soupeřů – zlínské Berany prověří Draci ze Šumperka.

    Začínáme o půl šesté, přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    PSG Berani Zlín:

    Ve Zlíně to není dobré. Vůbec. Po katastrofálním začátku vyhlásilo vedení hráčům ultimátum, situace se mírně zlepšila a ševci se přesunuli do horních pater tabulky, přičemž se konečně předpokládal útok na čelo tabulky, které nebylo v tu chvíli vůbec daleko. Žlutomodří však od té doby nezvládli tři utkání v řadě, proti Frýdku doma neskórovali a vinou chabého závěru ztratili duely v Porubě a Kolíně. Rázem je z toho zas až 11. místo, přičemž poslední Slavia na Zlín ztrácí pouhopouhé dva bodíky! To je vývoj, který snad nikdo nečekal...

    V posledních zápasech se neobjevil v brance fantom Daniel Huf, snad jediný hráč z celého žlutomodrého kádru, jenž snesl ty úplně nejpřísnější měřítka. Libor Kašík se tak alespoň na chvíli vyprostil z pozice jasné dvojky a i když proti Porubě a Kozlům nezachytal vyloženě špatně tak si myslím, že zlínští příznivci už netrpělivě vyhlížejí návrat mladého gólmana s číslem "57".

    Poslední tři zápasy:

    Zlín vs Frýdek – Místek 0:4
    Poruba vs Zlín 5:3
    Kolín vs Zlín 4:3

    Tři nejproduktivnější Berani:

    Daniel Gazda 4+4
    Jakub Illéš 3+4
    Jiří Ondráček 2+5
     
    DRACI PARS ŠUMPERK:

    Šumperk má v nové sezoně v podstatě jeden úkol – zachránit Chance ligu. A zatím se Drakům nevede vyloženě zle, dobrá, jsou sice až dvanáctí, nicméně střed tabulky je v klidu hratelný, třeba osmý Kolín je vyloženě na dostřel.

    Loňská sezona nebyla pro borce v zelenobílých dresech bůhví jaký med... Šumperk nakonec musel až do baráže, kde přetlačil Tábor. Činil se především nyní žlutomodrý (ač zraněný) Denis Kindl, který byl v základní části čtvrtým nejproduktivnějším hráčem soutěže a v play down a baráži si držel přes bod na utkání! Nyní stojí na druhé straně barikády...

    Poté co odešel Denis Kildl bylo pro Draky klíčové udržet další eso – Lukáše Žálčíka, což se povedlo! Čtyřiadvacetigólový střelec z loňského ročníku dokonce přebírá kapitánské "C"! A Žálčík svůj tým táhne vskutku svědomitě, vždyť s deseti góly je druhým nejlepším šutérem Chance ligy!
    Zmínit musíme ještě další dva lídry! Předsezónní posilou do ofenzivy se stal perspektivní útočník Jiří Průžek, jenž má na kontě už 17 (4+13) bodů a v lize patří v této činnosti do TOP 5! To samé se dá říci o Davidu Bartošovi (5+12)

    Šumperský celek je sympaticky mladý, věkový průměr činí 23,4 let. Ostatně, Draci mají i mladého, šestadvacetiletého trenéra Lukáše Majera!

    Poslední 3 zápasy:

    Šumperk vs Poruba 2:5
    Dynamo "B" vs Šumperk 3:2sn
    Šumperk vs Vsetín 7:3

    Tři nejproduktivnější Draci:

    David Bartoš 5+12
    Jiří Průžek 4+13
    Lukáš Žálčík 10+4
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Kořének) – Gazda, Husa, Zbořil, Bartko, Talafa, Bukač, Suhrada – Kubiš (C), P. Sedláček, Mrázek – Honejsek, Claireaux, Ondráček (A) – Köhler (A), Hejcman, Illéš – Pospíšil, Gago, Frömel.
    Trenér: Rostislav Vlach

    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Hrachovský, Eliáš, Michálek, Kadeřávek, Kunst, Dudycha, Pánek – Bartoš, Žálčík, Průžek – Kohút, Šuhaj, Jelínek – Svoboda, Čermák, Křemen – Bernat, Motloch, Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer.
     
    Premiéru v hostujícím dresu by si měl odbýt ex frýdeckomístecký obránce Jakub Michálek. Pozor si ševci budou muset dát na velmi silný útok
    Průžek – Žálčík – Bartoš!

    Do zlínské branky se opět postaví Libor Kašík, na návrat Daniela Hufa stále čekáme. Žlutomodrá jednička není ani na střídačce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Lukáš Žálčík dobře napadá, Husa má za vlastní brankou ihned problémy. Situaci doplní Daniel Gazda a ševci se zmocní puku.
     
    00:31
    Berani se provinili zakázaným uvolněním. Vracíme se před Libora Kašíka.
     
    01:15
    Šumperk sice útočí, nicméně zatím honí puk po rozích a mantinelech. Zlín si každopádně zatím moc nesáhl na puk...
     
    01:38
    Icing i na druhé straně, domácí poprvé v útočném pásmu.
     
    01:45
    Darek Hejcman prohrál buly, Draci se osvobodili a zpět pro kotouč musí až do vlastní zóny vysoký bek Daniel Bukač.
     
    02:18
    Bedřich Köhler se snažil prodrat po mantinelu a i když není úplně jednoduché zlínskou "9" odstavit, hostům se to podařilo.
     
    02:39
    Šimon Frömel se dostal ke střele, nicméně trefil prvního clonícího soupeře.
     
    03:02
    Tomáš Bernat předal do mezikruží kam si slibně najížděl Lukáš Motloch. Libor Kašík připraven.
     
    03:33
    Daniel Bukač nabral kotouč na modré a pokoušel se nahazovat do brankoviště, nicméně přišel další blok a Hamalčík tak nemusí zasahovat.
     
    04:19
    Patrik Čermák si najížděl do pásma, tam byl ale snad metr a půl rychleji Matěj Svoboda. Píská se postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    04:59
    Jakub Illéš se proti třem snažil prodrat do pásma, stopka mu však byla vystavena už na modré čáře a zlínský útočník jen nahazuje.
     
    05:37
    Ani Lukáš Motloch na druhé straně se nedostal daleko a rovněž volí nahození.
     
    06:07
    Střela z rohu kam si vystoupil dnes aktivní obránce Daniel Bukač. Kotouč si cestu až k bráně našel, nicméně letěl těsně mimo. Petr Hamalčík nemusí zasahovat.
     
    Po komerční přestávce se bude vylučovat, zatím jsem však nerozklíčoval kdo a za co půjde na trestnou.
     
    06:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Kubiš – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Vratislav Kunst – 2 min., podrážení.
     
    Hrajeme 4 na 4.
     
    06:41
    Beranům více prostoru na ledě vyhovuje a usazují se v pásmu. Jiří Ondráček se zkusil vytočit zpoza brány a vypálit, Petr Hamalčík je ale připraven a zasahuje. Zlín zůstane v pásmu.
     
    07:33
    Ševci jsou při chuti, na střelu to měl už Mikuláš Zbořil, jenž ještě kombinoval a nakonec pálí jeho parťák Daniel Gazda.
     
    08:11
    Obrovská šance! Zlín se hnal do pásma, Bartko přiťukl Darku Hejcmanovi, ten ostře vypálil, Hamalčík neudržel puk a z druhé vlny nikým nehlídán pálil Mikuláš Zbořil! Kotouč už se kutálel za čáru, na poslední chvíli jej odpaluje do rohu obránce Patrik Kadeřávek!
     
    08:17
    Slušná pasáž domácích pokračuje, dobře z otočky pálil třeba Jakub Illéš! Draci se nyní osvobozují jen a pouze na zakázané uvolnění.
     
    09:01
    Jakub Husa dělal co mohl, nakonec ale kus černé gumy neudržel na modré čáře. Hra je přerušena, píská se ofsajd.
     
    09:45
    Daniel Gazda si potáhl puk a z levého kruhu vypálil! Do brankoviště si ještě dojížděl kapitán Pavel Kubiš. Petr Hamalčík nadvakrát přikrývá puk.
     
    10:23
    Berani ostřelují branku soupeře, teď tam od modré přišla pobídka na teč, za chvíli pálí Mikuláš Zbořil! Zlín tlačí!
     
    10:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak ten žlutomodrý tlak nakonec nese své ovoce! Ševci sympaticky kombinovali, před Mikulášem Zbořilem se otevřel prostor, zkušený obránce se napřáhl a vypálil, kotouč však letěl jen za branku. Od mantinelu se ovšem kus černé gumy odrazil před JIŘÍHO ONDRÁČKA, který nebyl v úplně střelecké pozici, nakonec se však na levé tyči dobře poskládal, ten těžký puk trefil a doklepl jej tak za bezmocného Hamalčíka – 1:0! Asistence: Mikuláš Zbořil a Jan Bartko.
    10:29 Jiří ONDRÁČEK - 1:0
     
    12:16
    Dávid Kohút zkusil vystřelit od mantinelu, rána však byla zblokována a Kohút byl navíc naražen na mantinel. Kotouč vybojují ševci a zahájí další útok.
     
    13:31
    Valentin Claireaux se snažil tečovat puk, nicméně ten letí těsně mimo Hamalčíkovo pracoviště.
     
    13:59
    Za hosty z Šumperka to nyní zkusil dravý útočník Jiří Průžek, nicméně tohle nemohlo uspět. Libor Kašík připraven.
     
    14:50
    Michal Gago ze čtvrté žlutomodré letky to zkusil z úhlu, Hamalčík zasahuje.
     
    15:30
    Nahození od modré čáry, nicméně žlutomodrý brankář nebude muset zasahovat. Kotouč je sražen v mezikruží, tady jej vyškrábne Daniel Gazda a zahájí domácí protiútok.
     
    Střely na branku: 12 – 3
     
    Pokračujeme po komerční pauze.
     
    15:42
    Daniel Gazda rozehrává po mantinelu, tady ale dobře zapracoval Ondřej Hrachovský, ke kterému se stahuje Jiří Ondráček.
     
    16:27
    Elegantní akce! Jakub Illéš se projel do pásma a nakrátko předal Darku Hejcmanovi jenž z mezikruží pálí! Petr Hamalčík odvedl dobrou práci a vyráží.
     
    16:59
    Dobré střídání 3. zlínské formace! Daniel Gazda nejprve udržel pásmo a na jeden dotyk se puk dostal až k Darku Hejcmanovi, jenž si poodstoupil na pravém kruhu! Už tahle jedovka byla nebezpečná, nicméně od brankářova betonu se puk odrazil ještě k Bedřichu Köhlerovi, jenž z těžké pozice alespoň nějak vypálil a plachtící kotouč trefuje tyč!
     
    18:17
    Petr Mrázek nabral rychlost, objel branku a pokusil se zamést na vzdálenější tyč, každopádně puk mu v rozhodující moment sjel z hole. Od modré ještě pálil Daniel Bukač, kotouč ale míří nad.
     
    19:01
    Jakub Husa se pokusil vysunout Valentina Claireaux, ten ale neměl šanci puk zpracovat. Píská se icing.
     
    19:59
    Zakázané uvolnění na druhé straně, ještě se podíváme na jedno vzhledem k času zbytečné buly a půjdeme do kabin.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodních dvacet minut patřilo naprosto jednoznačně ševcům.

    Ti byli drtivou většinu první třetiny na puku, hodně se snažili střílet, jednoduše všechno hrnuli na bránu. To se mimo jiné vyplatilo u prvního gólu, kdy nahazoval Mikuláš Zbořil, pro dorážku si pak došel lídr s číslem "33" Jiří Ondráček. Berany tak nějak nastartovalo vzájemné vyloučení Kubiše a Kunsta, hra 4 na 4 jim sedla a od té doby dominovali.

    Zlínu se dnes zatím daří i v defenzivě, která pracuje kompaktně a nemůžu si pořádně vybavit kdy Šumperk vůbec dokázal vystřelit. Snad jen ze začátku zápasu tam byl slibný pokus z mezikruží.

    Domácí každopádně nesmějí ani trochu polevit, už jsme několikrát viděli (především právě na zimním stadionu Luďka Čajky) jak Zlínu protekl identicky rozehraný zápas mezi prsty. Připomněl bych třeba mač s Prostějovem...

    Zlín vs Šumperk po 1. třetině – 1:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    Trocha statistiky:

    Střely na branku: 19 – 3
    Vyloučení: 1 – 1 (současné)
    Vhazování: 14 – 5
    Zblokované střely: 4 – 2
     
    Kdo dostal na ledě v 1. třetině nejvíce prostoru?

    Daniel Gazda (ZLN): 7 minut 57 vteřin

    Ondřej Hrachovský (ŠUM): 7 minut 43 vteřin
     
    Oba celky už jsou pět na ledě a zahajující formace se sjíždějí na středový kruh. Na vhazování jde Pavel Sedláček a David Bartoš.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Kapitán Pavel Kubiš po půlminutce ve velké šanci, po Claireauxově pasu však domácí lídr míjí branku.
     
    21:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a Berani odskakují. Sudí už nějakou chvíli signalizovali šumperské vyloučení, hrálo se tak 6 na 5, od mantinelu si výborně vybruslil Jakub Illéš jenž jen na krátko předal Valentinu Claireaux, jenž skvěle viděl na levém křídle ANTONÍNA HONEJSKA! Zlínská "27" byla naprosto nehlídaná, volí střelu "do víka" a skóruje! Berani dávají důležitou branku – 2:0! Asistence: Valentin Claireaux a Daniel Gazda.
    21:01 Antonín HONEJSEK - 2:0
     
    22:57
    Tomáš Bernat nebyl v nejlepší pozici na střelu, nicméně Draci jsou i za takové možnosti rádi a hostující forvard tak vypálil. Libor Kašík vyrazil puk vysoko nad sebe a dopravil jej do ochranné sítě. Vhazuje se před zlínskou klecí.
     
    23:21
    Tak hosté se teď trošku osmělili, ze střední vzdálenosti to zkusil šutér Lukáš Žálčík. Lapačka Libora Kašíka připravena.
     
    24:06
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Patrik Kadeřávek – 2 min., podrážení.

    Jiří Ondráček se v rohu dobře otáčel a nestačil mu obránce Patrik Kadeřávek. Ondráček padá a Kadeřávek jde na trestnou. Zatím si nejsem jist zda se jedná o podrážení nebo držení. Uvidíme.
     
    24:44
    Petr Mrázek se dlouho rovnal do ideální pozice na střelu z první, dvakrát si přiťukl s Husou a poté opravdu pálí! Petr Hamalčík zasahuje pravým betonem.
     
    25:17
    Jakub Husa na modré chyboval a Matěj Svoboda se snažil prokousat do šance! Mladý útočník ovšem nebyl v úplně dobré pozici, navíc mu docházely síly a obránce Husa situaci dojel.
     
    26:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    ANTONÍNU HONEJSKOVI to dnes pálí! Mikuláš Zbořil se opřel do puku na modré a kotouč se podobně jako při první žlutomodré brance odrazil na kruh kde vartovala právě domácí "27". Zakonení z první se podařilo na jedničku, Berani vedou pohodlně 3:0! Asistence: Valentin Claireaux a Mikuláš Zbořil.
    26:08 Antonín HONEJSEK - 3:0
     
    28:12
    Šumperk si po dlouhé době zase trošku zaútočil. Puk z pásma nakonec vyváží Bedřich Köhler a poté co přejede přes střed hřiště jen nahodí do pásma a spokojen míří směr střídačka.
     
    29:12
    Libor Kašík nyní smolně zakopl o pravou tyč a komicky upadl, nicméně na hru to nebude mít žádný vliv. Kotouč byl v tu chvílli jinde.
     
    29:36
    Dobrá šance! Ofenzivní obránce Daniel Gazda skvěle podpořil z druhé vlny útok a v mezikruží se z ničeho nic nikým nehlídán dostal ke střele. Finále této akce se však Gazdovi nevydařilo a Petr Hamalčík v klidu zakročí.
     
    29:54
    Pokračujeme po komerční pauze.
     
    30:06
    Jan Bartko dobře vystoupil na vlastní modré proti dlouhému pasu soupeře a šikovně vypíchl puk mimo dosah hostujících holí.
     
    30:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Krása na bruslích v podání JIŘÍHO PRŮŽKA! Šumperský útočník nabral puk ve středním pásmu, profrčel skrz zmrzlou žlutomodrou obranu, byl sice z úhlu, nicméně měl ještě prostor na to si nabruslit a u levé tyče zvolil zakončení backhandem. Libor Kašík neměl šanci, puk je v síti – 3:1!
    30:46 Jiří PRŮŽEK - 3:1
     
    31:57
    Signalizovaná výhoda pro Šumperk, Berani teď trošku zaspali a hosté jsou na koni. Navíc je čeká přesilovka.
     
    32:17
    Libor Kašík lapačkou přerušuje hru, po komerční přestávce si půjde na dvě minuty odpočinout Daniel Bukač.
     
    32:17
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Daniel Bukač – 2 min..
     
    32:37
    Libor Kašík podržel svůj tým! Ševci chybovali při rozehrávce, Šimon Jelínek si najížděl středem a vzhledem k tomu, že se před ním otevřel prostor tak z toho byla fantastická šance! Zlínský gólman si povyjel a výtečně zasáhl.
     
    33:05
    Šimon Jelínek teď byl "faulován" hlavním rozhodčím a Berani tak mají možnost se osvobodit.
     
    33:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Gól při vlastním oslabení! Berani šli z ničeho nic dva na nikoho, Jiří Ondráček situaci pustil ve prospěch rychlejšího MICHALA GAGA, ten trhl rameny, rozhýbal si Petra Hamalčíka a krátkou kličkou do backhandu zasunul puk mezi betony. Zlín si bere zpět tříbrankové vedení!
    33:24 Michal GAGO - 4:1
     
    33:59
    Tomáš Bernat měl na holi snížení! Hostující forvard vypálil z pravého kruhu, fenomenálně se však přesunul Libor Kašík!
     
    36:22
    Valentin Claireaux si klepl o přihrávku na modrou, hostující obrana jej však na mantinelu dobře skřípla. Berani ztrácejí puk.
     
    37:09
    Vratislav Kunst pálí z dálky a kotouč vyplaval na pravé tyči před Lukášem Žálčíkem! Dobře zapracoval obránce Jakub Husa, jenž puk sebral a odveze jej do bezpečné zóny.
     
    38:02
    Icing Zlína, hra se vrací před Kašíka.
     
    38:33
    Dobrá jedovka v podání Ondřeje Hrachovského! Kotouč letěl Kašíkovi někam těsně pod masku, do nepříjemného místa. Zkušený zlínský gólman si poradil a vyráží.
     
    39:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ještě do pauzy udeří! Jakub Husa nepříjemně vypálil od modré čáry, Hamalčík sice zasáhl, nicméně puk neudržel. Vše z povzdálí ještě sledoval JIŘÍ ONDRÁČEK, dojel si pro puk a v klidu jej dopravil do sítě. Gól do šatny a Zlín vede už o čtyři branky – 5:1. Asistence: Jakub Husa a Valentin Claireaux.
    39:32 Jiří ONDRÁČEK - 5:1
     
    39:49
    Nikdo už nechce nic dělat. Berani se stáhli na svou polovinu, u puku Gazda. Ani Šumperk už nenapadá. Druhá třetina končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:14.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    ze hřiště odchází Petr Hamalčík, přichází Jakub Lackovič.
     
    40:13
    Jakub Husa nahazuje ze středního pásma za bránu, tam však kus černé gumy sbírá soupeř.
     
    41:44
    Darek Hejcman se rval do pásma po mantinelu a předává na modrou, kde to ale nezvládne Daniel Bukač a vysoký bek musí zpět do středního pásma.
     
    42:08
    Bedřich Köhler vystavil sám sebe do ofsajdu, bylo to těsné, nicméně sudí mají jasno. Je přerušeno, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    43:01
    Jan Bartko si udělal výlet do rohu, na modré jej zastoupil Pavel Sedláček, právě s ním šikovný obránce kombinuje. Za chvíli už si ševci vymění posty, ztratí však pásmo.
     
    43:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Antonín Honejsek.
     
    43:37
    Daniel Bukač se natáhl, dosáhl na puk, srovná si jej a vyhodí.
     
    44:17
    Zlín zatím hraje velice dobře, ševci drží modrou čáru v pevném valu.
     
    44:28
    Daniel Gazda se teď dokonce vydal kupředu a vyslal ostrou ránu, Jakub Lackovič puk vyrazil, nicméně domácí jsou spokojeni. Kotouč vypadává ze hřiště a vhazuje se tak daleko od Kašíka.
     
    45:15
    Berani jsou nadále v pohodě, nyní se hra přesunula do rohu a žlutomodří drží zuby nehty.
     
    45:44
    Honejsek na ledě, Tadeáš Talafa vyškrábne ze skrumáže puk a vyveze z pásma.
     
    45:59
    Náznak situace 3 na 2, Hejcman předal na kapitána Pavla Kubiše, ten ale nezachytí puk.
     
    46:55
    Jan Bartko chtěl vysunout startujícího Petra Mrázka, jenž měl na pravém křídle slušnou rychlost, nicméně tohoto úmyslu si duchapřítomně všiml jeden z hostujících beků a puk vypíchl.
     
    47:22
    Icing Beranů, vracíme se před Kašíka.
     
    47:56
    Antonín Honejsek se snaží prosadit v rohu, nicméně nemá podporu a kotouč ztratí.
     
    48:37
    Dobrá rána! Jakub Husa si poodstoupil na modré, napřáhl se až ke stropu haly a "golfákem" vypálil směr Lackovič! Na dorážku tam ještě byl Bedřich Köhler, hostující gólman však situaci zvládne.
     
    48:49
    Dávid Kohút v brankovišti, což se nesmí. Píská se "postavení útočícího hráče v brankovišti".
     
    Pokračujeme po krátké komerční pauze.
     
    49:08
    Rychlonohý junior Šimon Frömel využil nešťastného odrazu od bruslí jednoho z hostí po střele, našlápl a snažil se prodrat mezi dvěma beky. Chvíli se zdálo, že se tento úmysl zlínské "44" podaří zrealizovat, soupeři jej však nakonec skřípli a Frömel zvládl jen lehoučký pokus backhandem.
     
    49:59
    Na Tomáše Pospíšila nyní zívala zcela odkrytá klec, Pavel Sedláček jej výborně našel na pravé tyči! Zlínský útočník puk však nedokázal doplácat do sítě.
     
    50:23
    Petr Mrázek si dobře sjel na levém kruhu, potáhl puk a vyslal svou pověstnou jedovku zápěstím! Jakub Lackovič se nyní zaskvěl!
     
    51:42
    Bedřichu Köhlerovi se nyní otevírala možnost pasu na dobře najíždějícího Hejcmana, vysoký útočník nakonec volí vlastní zakončení. Jakub Lackovič připraven.
     
    52:43
    Signalizovaná výhoda, Zlín hraje 6 na 5 a usazuje se v pásmu.
     
    53:22
    Cross skrz celé pásmo od Petra Mrázka na Michala Gaga. Druhý jmenovaný však nezpracoval.

    Na ledě se nám spojila první a druhá formace a byl z toho slušný zámek. Teď už je ale přerušeno.
     
    53:26
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    2 min..
     
    54:10
    Dlouhá a velice pohledná kombinace ševců, nakonec si poodstoupil Valentin Claireaux, Honejsek mu přiťukl a francouzský mušketýr pálí! Jakub Lackovič připraven.
     
    54:29
    Petr Mrázek to zkusil podobně jako před chvílí, potáhl si puk a vypouští ránu zápěstím! Lackoviče tento puk štípne, udrží jej ale ve výstroji.
     
    55:23
    Berani hrají výborně, celou dobu motají soupeře v pásmu. Nyní z toho je další faul, Zlín si 4 vteřinky zahrají 5 na 3!
     
    55:23
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Adam Křemen – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:08
    Valentin Claireaux už si sjížděl na levou tyč, míří těsně nad.
     
    56:31
    V této přesilovce už se Šumperk párkrát osvobodil, nicméně Zlín se vždy rychle vrací.
     
    57:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to vyšlo! Takhle PETRA MRÁZKA známe, žlutomodrý šutér si potáhl puk na kruhu, dal do toho všechnu svoji sílu a zápěstím náramně trefil! Tady neměl Jakub Lackovič absolutně nárok, kotouč najde až v síti! Asistence: Pavel Kubiš a Pavel Sedláček.
    57:11 Petr MRÁZEK - 6:1
     
    58:19
    Střela až z poloviny hřiště, Libor Kašík si poklekl a s něčím nebyl úplně spokojen, možná jej puk z dálky trošku vyděsil. Nakonec všechno dobře dopadlo.
     
    59:39
    Ve Zlíně už se slaví, místním zimákem zní "Vysoký Jalovec". Už se asi nic nestane.
     
    59:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přijde ještě jeden gól. Parádní gól! PETR MRÁZEK dostal puk na levou stranu, naznačil střelu, vylákal si Lackoviče z brány, pokračoval v pohybu a kolem betonu po zemi zakončil. Ve Zlíně to skončí debaklem – 7:1! Asistence: Jakub Husa.
    59:43 Petr MRÁZEK - 7:1
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Valentin Claireaux (ZLN) 0+3

    Jiří Průžek (ŠUM) 1+0 (19:55:38)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 11. Ondráček (Zbořil, Bartko), 22. Honejsek (Gazda, Claireaux), 27. Honejsek (Claireaux, Zbořil), 34. Gago, 40. Ondráček (Husa, Claireaux), 58. Mrázek (Kubiš, P. Sedláček), 60. Mrázek (Husa) – 31. Průžek (Kadeřávek)


    Berani Zlín: Kašík (Kořének) – Gazda, Husa, Zbořil, Bartko, Talafa, Bukač, Suhrada – Kubiš (C), P. Sedláček, Mrázek – Honejsek, Claireaux, Ondráček (A) – Köhler (A), Hejcman, Illéš – Pospíšil, Gago, Frömel.
    Trenér: Rostislav Vlach

    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (41. Lackovič) – Hrachovský, Eliáš, Michálek, Kadeřávek, Kunst, Dudycha, Pánek – Bartoš, Žálčík, Průžek – Kohút, Šuhaj, Jelínek – Svoboda, Čermák, Křemen – Bernat, Motloch, Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer
    bahis siteleri