Chomutov – Hvězda Praha 7:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 2:3 (po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
Přerov – Poruba 2:0 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 0:1 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Tábor 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:0 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:3 (2:0, 4:1, 1:2)
HC Hvězda Praha
Čtvrtek 27.10.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    53:44
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Prosazuje se ovšem také Hvězda! Po střele z pravé strany puk propadl domácí jedničce a zblízka kotouč dotlačil do branky MATĚJ DOLEŽEL. Asistence: Matěj Krejčí a Lukáš Novák.
     
    53:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí celek trestá v oslabení! MATĚJ KALVODA unikl obraně a jel sám na brankáře Hvězdy, kterého překonal zakončením do levé šibenice. Asistence: Zbyněk Švarc.
     
    42:00
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v řadě ujeli chomutovské obraně po levé straně a nyní jejich individuální akce vyšla! Hostující ADAM SUK se prosadil rychlou střelou těsně nad beton. Asistence: Jakub Kulich.
     
    39:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak teď tam domácímu celku padne úplně všechno! DAVID GROSSKOPF nyní unikl po pravé straně a střelou ke vzdálenější tyčce navýšil vedení domácích již na 6:1! Asistence: Filip Nastoupil a Marek Malcovský.
     
    39:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Se startem poslední minuty druhé třetiny přidávají Piráti pátý zásah. Rána od modré čáry se dostala do branky Höhliga nejspíše s přispěním teče před jeho brankou. Autorem branky je nakonec MATĚJ KALVODA. Asistence: Filip Novák a Pavel Kůrka.
     
    37:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek byl nadále aktivnější a Piráti jsou již do tříbrankového trháku. Po levé straně ujel JAROSLAV POSPÍŠL, který udělal kličku do střelu a střelou ke vzdálenější tyčce dal svůj třetí gól v utkání – hattrick!. Asistence: Radim Ibl a Alex Pokorný.
     
    24:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek ale bleskově odpovídá a velmi brzy vede opět o dvě branky. Rychlou akci před brankou přetavil v gól JAROSLAV POSPÍŠIL. Asistence: Zbyně Švarc a Filip Novák,
     
    23:29
    Hvězda právě vstřelila branku!
    A nyní se zničehonic Hvězda dostává do utkání! Štěrba vyrazil střelecký pokus z levé strany jen před sebe, kde byl s dorážkou připravený JAKUB ŠTĚPÁNEK a ten zavěsil pod víko chomutovské branky. Asistence: Matěj Krejčí a Matěj Doležel.
     
    17:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    To se povedlo až nyní a Chomutov jde do zaslouženého dvoubrankového vedení! V přesilové hře se krátce po vhazování prosadil ZBYNĚK ŠVARC, který dostal parádní přihrávku od Pospíšila a před brankou se prosadil po otočce bekhendovým zakončením. Asistence: Jaroslav Pospíšil a Matěj Kalvoda.
     
    14:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chyby v obraně hostujícího celku jsou poprvé potrestány. Domácí se opět dostali do úniku, který nyní pokusem po ledě při kličce potrestal JAROSLAV POSPÍŠIL. Bez asistence.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Pospíšil, 18. Švarc (Pospíšil, Kalvoda), 25. Pospíšil (Švarc, F. Novák), 38. Pospíšil (Ibl, Pokorný), 40. Kalvoda (F. Novák, Kůrka), 40. Grosskopf (Nastoupil, Malcovský), 54. Kalvoda (Švarc) – 24. Štěpánek (Krejčí, Doležel), 42. Suk (Kulich), 54. Doležel (Krejčí, L. Novák)


    Piráti Chomutov: Štěrba (Geist) – Ibl, Malý, Záhorec, Malcovský, Pokorný, Kůrka, Švarc – Halfar, Kalvoda, Snopek, Nastoupil, Bečvář, Grosskopf, F. Novák, B. Novák, Pospíšil, Vaněk.
    Trenér: Radek Šíp

    HC Hvězda Praha: Höhlig (Houdek) – Holas, Foltýn, L. Novák, Vrabec, Štefík, Beňo, Nedvěd – Štípek, Doležel, Štěpánek, Kulich, Bláha, Suk, Brož, Neuhausel, Krejčí.
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Žižka – Kurtin, Janíček
    bahis siteleri