Kometa Brno – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Mountfield HK
Čtvrtek 27.10.2022, 12:45 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    58:46
    Hradec právě vstřelil branku! PETR MORAVEC dostal zpoza branky přesnou přihrávku na pravý kruh, odkud vymetl síť za Kavanem. Tohle je pro Kometu kruté. Asistence: Matěj Beneš.
     
    56:19
    Hradec právě vstřelil branku! Při vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal nikým nekrytý MICHAL BENEŠ, který prostřelil Kavana mezi betony. Asistence: Matěj Beneš.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Novotný – 2 min., hákování.
     
    54:09
    Hradec právě vstřelil branku! Hosté se takřka celou přesilovku drželi v útočném pásmu. Nakonec si PETR MORAVEC najel mezi kruhy, odkud střelou zápěstím překonal Kavana. Asistence: Šimon Táborský, Lukáš Král.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Otava – 2 min., sekání.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Táborský – 2 min., držení.
     
    49:48
    Rakus po pravém křídle krásně prošel až před branku, Žalčíka se snažil nachytat mezi betony, avšak marně.
     
    46:15
    Vencl mohl poslat hosty do vedení! Jeho dorážka z hrany brankoviště ale jen rozezvonila jen pravou tyč!
     
    43:27
    Střelu od modré Žalčík pouze vyrazil, čímž se otevřela neskutečná příležitost pro Rakuse, který však před prázdnou brankou zazmatkoval a minul.
     
    42:12
    Kometa se zmocnila špatné rozehrávky a dostala se do velké šance. Konkrétně Eich dostal puk na zadní tyčku, kde však narazil na bleskurychlý přesun gólmana.
     
    38:47
    Tak teď nevím, jestli Eich z pravého kruhu střílel, nebo hledal volného spoluhráče na zadní tyči. Jasné je, že gólem to neskončilo.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Táborský – 2 min., držení.
     
    37:32
    Nejdřív zazdil velkou šanci Harmim, pak pálil z levého kruhu z první Horváth. Kometa ani jednu z těchto tutovek nevyužila.
     
    34:02
    Zvoní tyč! Kevin Horváth z pravého kruhu našel milimetrovou skulinu na bližší tyčce Žalčíka a rozezvonil brankovou konstrukci.
     
    30:32
    Kometa právě vstřelila branku! Po krásném pasu na osu hřiště střílel ADAM BOLTVAN, jehož pokus gólman sice vyrazil, avšak sám střelec si dobrým pohybem vydobyl puk zpět a gólově zakončil. Je vyrovnáno! Asistence: Jaroslav Řehák.
     
    29:11
    Rakus si na levém křídle krásně pokryl puk tělem, obkroužil branku, a zkusil zasunout puk k tyči. Na poslední chvíli ale betonem zasáhl Žalčík.
     
    26:26
    Úplně sám se na branku řítil Král, který však zbrzdil a na záda se mu nalepili obránci. Ti jej v zakončení rozhodili a Kavan tak mohl střelu zlikvidovat.
     
    22:44
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Hušek – 2 min., podrážení.
     
    21:10
    Masař dostal nabito před branku, kde byl úplně sám a měl spoustu místa. Nedokázal ale dobře zamířit a trefil Žalčíka přímo do břicha.
     
    17:22
    Boltvan po zkaženém přečíslení ještě našel před brankou úplně volného Němce, který však bekhendem gólmana nepřekonal.
     
    16:21
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Řehák – 2 min., držení.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Pelda – 2 min., vysoká hůl.
     
    10:00
    Dvojka na světelné tabuli byla velmi blízko! Přečíslení 2 na 1 zakončoval Hrbek, kterému Kavan neskutečně rychlým přesunem doslova ukradl gól z hokejky!
     
    08:12
    Hradec právě vstřelil branku! Mountfield hrál tuto přesilovku velmi podobně jako tu předchozí. Po řadě přesných přihrávek a statické hře se ke střele z levého mantinelu odhodlal LUKÁŠ KRÁL, jehož projektil i díky zakrytému výhledu prošel až za Kavana. Asistence: Šimon Táborský.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Horváth – 2 min., hákování.
     
    03:40
    Boukal dostal mezi kruhy nádhernou citovku, kterou jen nastavením čepele usměrnil těsně mimo tři tyče.
     
    03:16
    Na pravý kruh dostal od modré nabito Moravec, jehož pumelice z první bezpochyby měla gólové parametry. Narazila však na bleskurychlý přesun Jana Kavana.
     
    01:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Horváth – 2 min., krosček.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 31. Boltvan (Řehák) – 9. Král (Táborský), 55. Moravec (Táborský, Král), 57. Michal Beneš (Matěj Beneš), 59. Moravec (Matěj Beneš)


    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Řehák (C), Kuswito, Bůžek, Eich, Němec (A) – Rakus, Zembol, Otava, Šantora, Horký, Cakl, Masař, Bělohlav, Harmim (A), Nesvadba, Boltvan, Bárta, Horváth.
    Trenér: Jan Zachrla

    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Boukal, Táborský, Žaba, Hrbek, Havlíček (C), Hušek, Pelda – Giesl, Prášek, Vencl, Nevšímal, Moravec, Michal Beneš (A), Novotný, Klíma, Kopecký, Král, Matěj Beneš (A).
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Skopal, Čuňočka – Komínek, Viskot
    bahis siteleri