SR 18 – Modré Krídla 3:8 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:8 (1:0, 0:7, 2:1)
Modré Krídla Slovan
sk Čtvrtek 27.10.2022, 13:00 • Stredná športová škola Poprad • 1. liga (SR) • 51. kolo
Partner:
     
    58:15
    Vylúčenie v tíme Modré Krídla Slovan:
    M. Matoušek – 2 min., hákovanie.
     
    58:02
    Vylúčenie v tíme Modré Krídla Slovan:
    R. Kukumberg ml. – 2 min., krosček.
     
    56:44
    Ožvald bol rovnako nepresný ako tesne pred ním Dej a zahodil šancu z úniku!
     
    55:33
    Sakmár pri útočení stratil rovnováhu a František Dej unikol do nájazdu! Slávik zachoval pokoj a chytil mu bekhendový blafák!
     
    47:18
    Slovensko U18 dalo gól! Mladíci strieľajú góly, keď je už poriadne neskoro. Královičov puk neudržal v rukách Noskovič a z ponúknutej dorážky z medzikružia sa raduje PATRIK MASNICA. Asistencia: Tomáš Královič.
     
    45:17
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Sakmár bol za JANOM PETRISKOM. Jeho nekompromisný švih nemohol zachytiť ani Slávik. Asistencia: Antonio Ožvald.
     
    42:58
    Slovensko U18 dalo gól! Budú reprezentanti ešte skresávať veľký náskok súpera, alebo je to len ojedinelý okamih? Na bránkovisku visel MICHAL LIŠČINSKÝ, ktorý spred nosa Noskoviča mu to poslal medzi nohy. Asistencie: Marek Jedliček a Patrik Masnica.
     
    35:35
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Totálne zdecimovaná juniorská reprezentácia. Slávik inkasoval teraz detský gól. ĽUBOMÍR FETKOVIČ mu pretlačil puk popod pravý betón a pomaly sa dokĺzal. Asistencia: Jozef Myšiak.
     
    35:18
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Slávik sa dlho neradoval z čistého konta. LUCA KRAKOVSKÝ mieril presne do ľavého rohu. Asistencia: Lukáš Bohunický.
     
    33:22
    Roman Kukumberg prepálil bránku SR 18 po skvelej prihrávke Lipianskeho!
     
    32:00
    Striedanie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    z ihriska odchádza Urban, prichádza Slávik.
     
    32:00
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Už to je bratislavská exhibícia. RICHARD PETRÁŠ si zakryl puk pred Beluškom a napálil ho za bezmocného Urbana, ktorý mieri na striedačku. Asistencie: Michal Matoušek a Lukáš Bohunický.
     
    31:23
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! LUKÁŠ LIPIANSKY mal voľnú cestu pred bránku, pretože Královič nevedel či ísť na neho, alebo medzi kruhmi strážiť Kukumberga. Samuel Urban prekonaný. Je to 1:4. Asistencie: Daniel Demo a William Hauser.
     
    29:51
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Párička – 2 min., podrazenie.
     
    27:57
    SR 18 oddychový čas!
     
    27:57
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Výborný výkon Modrých Krídel korunuje presným zásahom obranca WILLIAM HAUSER. Je to pre neho prvý gól v tomto ročníku. Asistencie: Richard Petráš a Dušan Klučiar.
     
    22:02
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Bratislavčania otočili skóre. FRANTIŠEK DEJ výborne nastavil čepeľ na strieľanú prihrávku Preisingera. Modré Krídla dali dva góly a ešte majú k dispozícii ďalší presilovkový čas. Asistencie: Jan Petriska a Miroslav Preisinger.
     
    20:40
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Urban vyrazil hosťujúce zakončenie, ktoré padlo pred LUKÁŠA LIPIANSKEHO, a ten úspešne dorazil. Asistencie: Jan Petriska a William Hauser.
     
    18:55
    Samuel Kupec sa zachoval nešportovo a počas súboja, ktorý Michal Matoušek nesledoval, ho sekol po citlivých miestach!
     
    18:55
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Kupec – 5 min. + DKZ, sekanie.
     
    17:57
    Petriska nestihol zakončovať do otvorenej bránky SR 18!
     
    14:51
    Párička našiel opäť Marunu a približne z identického miesta, ako keď rozvlnil sieť, vystrelil! Richard Noskovič v tomto momente podržal Belasých!
     
    10:43
    Slovensko U18 dalo gól! Moment prekvapenia, ktorý priniesol šťastie SR 18. Párička nebol lakomý a posunul puk vľavo ONDREJOVI MARUNOVI. Lipiansky na poslednú chvíľu dobiehal protihráča, ktorého nezastavil. Strela k tyči sa ujala. Asistencie: Adam Beluško a Andrej Párička.
     
    06:36
    Jobek mal gól na hokejke! Bezprostredná blízkosť ale pomohla Noskovičovi, ktorý výborne zasahoval betónom!

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 11. Maruna (Beluško, Párička), 43. Liščinský (Jedliček, Masnica), 48. Masnica (Královič) – 21. L. Lipiansky (Petriska, Hauser), 23. F. Dej (Petriska, Preisinger), 28. Hauser (R. Petráš, Klučiar), 32. L. Lipiansky (Demo, Hauser), 32. R. Petráš (M. Matoušek, Bohunický), 36. Krakovský (Bohunický), 36. Fetkovič (Myšiak), 46. Petriska (Ožvald)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban (32. Slávik) – Královič, Kupec, Ďurina, Beluško, Šlank, Petras, Sakmár – Masnica, Pobežal, Jobek – K. Rohaľ, Párička, Maruna – Feranec, Gron, Varga – Liščinský, Jedliček.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    Modré Krídla Slovan: Noskovič – Demo, Žabka, Bohunický, Krakovský, Myšiak, Hauser, Škultéty – F. Dej, Fetkovič, Ožvald – Preisinger, L. Lipiansky, R. Kukumberg ml. – Klučiar, R. Petráš, Petriska – Trubač, Polák, M. Matoušek – Kurty.
    Trenér: Ján Lipiansky.

    Rozhodčí: Snášel, Jobbágy – Kováčik, Tichý.
    bahis siteleri