Jihlava – Šumperk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Zlín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 0:3 (kon.)
Sokolov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 2:1 (po pr.) | Přerov – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 29.10.2022, 17:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:08 Jan SVOBODA - 3:2
     
    47:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    A druhá polovina Lemckeho trestu, kterou obdržel zcela zbytečně za nesportovní chování, je u konce taktéž, Zubři totiž využívají přesilovku a otáčejí průběh utkání! David Březina se přičinil také u třetí branky, když z kruhu přesně našel hokejku volného JANA SVOBODY a ten se švihem bez přípravy nemýlil! Asistence: David Březina.
    41:56 David BŘEZINA - 2:2
     
    41:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sotva hlasatel oznámil návrat Gřeše na led Zubři slaví srovnání! Na pravém kruhu přijal přesný pas od Kubeše DAVID BŘEZINA, přiblížil se k brance, přesně zamířil a vypálil! Připisuje si druhou branku v dnešním zápase. Asistence: Jakub Kubeš.
    18:19 David BŘEZINA - 1:2
     
    18:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zatím v první třetině nejsou nebezpečnějším celkem, nyní ale také můžou oslavit první branku! Hosté propadli na útočné modré a najednou se do brejku řítil DAVID BŘEZINA, jemuž byl v patách ještě jeden ze spoluhráčů. Přihrávku nakonec nezvolil, nýbrž zakončil bekhendovou kličkou. Dolejš puk zasáhl, přeskočil mu však beton a nakonec zapadl až za brankovou čáru! Bez asistence.
    12:33 Vít CHRISTOV - 0:2
     
    12:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky! VÍT CHRISTOV se vůbec s ničím nepáral. Nabral rychlost po levém mantinelu a pak prostě vystřelil puk dobrým nápřahem přímo do vzdálenější šibenice! Asistence: Jan Mlčák.
    00:46 Aaron BERISHA - 0:1
     
    00:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Co se Přerovu letos opravdu hrubě nedaří, je otevírání skóre. Nestane se to ani tentokráte, jelikož hosté z Poruby otevírají skóre zápasu už po 46 vteřinách! Šlahařovi se otevřel prostor na levém křídle, a tak vyslal kotouč na Postavu. Ten jej pouze vyrazil betonem do míst, kde se přes obránce prodíral AARON BERISHA a doklepával puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Šlahař.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 19. Březina, 42. Březina (Kubeš), 48. Svoboda (Březina) – 1. Berisha (Šlahař), 13. Christov (Mlčák)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Holík) – Kudělka (A), R. Černý, Chroboček, Kubeš, Ševčík, Krisl (C), Gréč – Doležal (A), Ministr, Svoboda – Svoboda, Pechanec, Březina – Goiš, Macuh, Dobša – Indrák, F. Dvořák, Tarnoczy.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Klimíček, Lemcke, Urbanec (C), Dluhoš, Sedlák, Mlčák, Hlaváč – Gřeš, Vachovec (A), Šlahař – Šoustal, Pšurný (A), Berisha – Vildumetz, Hudeček, Brodek – Christov, Střondala, Hrníčko.

    Rozhodčí: Ondráček, Šudoma – Peluha, Vašíček
    thejrc.org