Chomutov – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Písek – Slavia 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Neděle 30.10.2022, 12:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Liga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (14:37:31)
     
    Je dobojováno. Domácím se dvakrát ve třetí třetině povedlo dostat se na kontaktní branku, ale na vyrovnání už nedosáhli. Nepomohla tomu ani závěrečná hra bez brankáře a hosté tak těsný náskok uhájili až do konce. Na jih Čech tak poputují se třemi body, domácí naopak nezískali žádný. Motor tak svému soupeři oplatil porážku z úvodního kola juniorské ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Domácí drželi dlouho puk v útočném pásmu, ale pozorná obrana Motoru nepovolila soupeři zakončit a vypadá to, že se v tomto duelu už nic nestane.
     
    59:44
    Branka domácích je prázdná, Piráti to zkusí se šesti bruslaři v poli!
     
    59:44
    Oddechový čas pro tým Piráti Chomutov.
     
    59:25
    Na levé straně zakončil Šimon Klobouček a jeho ránu zastavil Michal Kalista pravým betonem. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:43
    Piráti vyvezli puk až před branku soupeře, kde ho doklepával u brankoviště Šimon Klobouček, ale hostující brankář to ustál.
     
    58:18
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:55
    Hynek nyní pyká na trestné lavici a hosté mají přesilovou hru. A budou se snažit ji využít, aby opět svému soupeři odskočili na vyšší rozdíl.
     
    56:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Hynek – 2 min., držení.
    56:00 Jan VOSTIŇÁK - 2:3
     
    56:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už je to zase úplně jinak. Nahození od modré čáry sklepl šikovně před Kalistou JAN VOSTIŇÁK a svou druhou brankou v utkání tak posílá svůj tým na kontaktní branku – 2:3. Asistence: Jaroslav Sýkora.
    55:26 Adam TUREK - 1:3
     
    55:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvíli později ale přichází další rána v podobě třetího gólu hostů a ti mají zpět svůj dvoubrankový náskok. ADAM TUREK měl před sebou na pravé straně odkrytou klec, kterou poté v pokleku trefil – 1:3. Asistence: Matyáš Humeník a David Putz.
     
    55:18
    Jan Vostiňák projel do útočného pásma, ale z levé strany neprostřelil Kalistu. Na druhé straně pak čelil další ráně Suk a i ten drží svůj tým.
    54:10 Jan VOSTIŇÁK - 1:2

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 55. Vostiňák (Ibl, Rindoš), 56. Vostiňák (Sýkora) – 11. Turek (Březina, Putz), 39. Gajdolín (Turek, Putz), 56. Turek (Humeník, Putz)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Žižka, Hynek (A), Sýkora, Svoboda, Ibl, Filip – Bár, Pospíšil, Starý – Mišovic, Šugár, Kincl – Černý, Klobouček, Vostiňák (C) – Príhoda (A), Rindoš, Vondrášek
    Trenér: Petr Jíra

    HC Motor České Budějovice: Kalista (Schacherl) – Schuppler, Březina (C), Placek, Gřegořek, Gajdolín – Turek, Kotous, Vavřík – Kříž, Hála, Petrásek – Putz, Pitel, Sochor – Humeník
    Trenér: Jan Trummer

    Rozhodčí: Kryštof Ovsík — Jakub Stacho, Jakub Teršíp

    Diváci: 80
    thejrc.org