Toronto – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 6:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:3 (0:1, 1:1, 5:1)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 03.11.2022, 00:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Victor OLOFSSON - 6:3
     
    59:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Do prázdné branky poslal puk VICTOR OLOFSSON. Asistence: Jacob Bryson.
    58:24 Kyle OKPOSO - 5:3
     
    58:24
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Zemgus Girgensons odvedl obrovskou práci v útočném pásmu, následně puk získal KYLE OKPOSO a jeho střela z otočky zapadla přesně do branky. Asistence: Zemgus Girgensons a Rasmus Dahlin.
    50:34 Alex TUCH - 4:3
     
    50:34
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek předvádí výbornou otočku a dostává se do vedení, skvělou akci Thompsona z hranice brankoviště korunoval přesným zakončením ALEX TUCH. Asistence: Tage Thompson a Jeff Skinner.
    46:29 Victor OLOFSSON - 3:3
     
    46:29
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hokejová nádhera. Puk na modrou čáru dostal Owen Power. Naznačoval střelu, ale nakonec se rozhodl pro přihrávku, kterou našel zcela volného spoluhráče. VICTOR OLOFSSON pak zakončval do prázdné branky. Asistence: Owen Power.
    43:21 Tage THOMPSON - 2:3
     
    43:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek velmi rychle dokázal proměnit přesilovku, a tak je sníženo. Po rychlé kombinaci dostal puk před odkrytou část branky a z kruhu zakončoval nechytatelně TAGE THOMPSON. Asistence: Rasmus Dahlin a Jeff Skinner.
    40:08 Jake GUENTZEL - 1:3
     
    40:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Důležitý krok pro výhru v tomto zápase nyní udělal hostující celek. Letang našel výbornou přihrávkou rozjetého spoluhráče, kterým byl JAKE GUENTZEL. Jeho rychlé zakončení bylo přesné. Úspěšná přesilovka. Asistence: Kris Letang a Jevgenij Malkin.
    38:51 John PETERKA - 1:2
     
    38:51
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Dlouhý tlak v útočném pásmu dokázal domácí celek přetavit v kontaktní branku. Výborně to udělal JOHN PETERKA, jehož pokus brankář neviděl, a tak kotouč zapadl do branky. Asistence: Owen Power a Rasmus Asplund.
    25:50 Josh ARCHIBALD - 0:2
     
    25:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V pohodě hrající hostující celek navyšuje po rychlé akci své vedení. Po situaci dva na jednoho a rychlé přihrávce spoluhráče dokázal brankáře Buffala překonat JOSH ARCHIBALD. Asistence: Ryan Poehling a Brock McGinn.
    06:28 Jason ZUCKER - 0:1
     
    06:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po rychlém přenesení hry a přihrávce Malkina poslal kotouč do horní části branky JASON ZUCKER. Asistence: Jevgenij Malkin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 39. Peterka (Power, Asplund), 44. Ta. Thompson (Dahlin, J. Skinner), 47. Olofsson (Power), 51. Tuch (Ta. Thompson, J. Skinner), 59. Okposo (Girgensons, Dahlin), 60. Olofsson (Bryson) – 7. Zucker (Malkin), 26. Archibald (Poehling, McGinn), 41. Guentzel (Letang, Malkin)


    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Bryson, Dahlin (A), Clague, Power, Pilut, Fitzgerald – J. Skinner, Ta. Thompson, Okposo (C) – Peterka, Cozens, Tuch – Quinn, Mittelstadt, Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Asplund.
    Trenér: Don Granato

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Petry, P. Joseph, Rutta – Guentzel, Crosby (C), Rust – Zucker, Malkin (A), Rakell – Heinen, D. O'Connor, Kapanen – McGinn, Poehling, Archibald.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: StPierre, L'Ecuyer – Cherrey, Baker

    Diváci: 12 201
    bahis siteleri