Troyes – Auxerre 1:1 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
1:1 (1:0)
AJ Auxerre
Pátek 04.11.2022, 21:00 • Stade de l'Aube, Troyes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Pokud si Auxerre dnes z Troyes skutečně odveze remízu, největší zásluhu na tom bude mít jeho brankář! Nenápadná střela Pozora měla potenciál hostům zkazit den, ale excelentní Benoît Costil jí nataženými rukami vyrazil!
     
    90
    Střídání v týmu ESTAC Troyes:
    ze hřiště odchází Thierno Baldé, přichází Andreas Bruus.
     
    89
    Mama Baldé měl na kopačce rozhodnutí, jenže výborný Costil nezaváhal a výborným zákrokem udržel svůj tým při životě! Uvidíme další roh.
    86. Gaëtan PERRIN - 1:1
     
    86
    Auxerre právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné! Troyes, které teď na hrací ploše dominovalo, po rychlém brejku Auxerre v samotném závěru ztrácí vedení a zřejmě i dva body! Sinayoko pronikl do pokutového území a poslal míč na střed na nabíhajícího GAËTANA PERRINA, jehož střela končí v síti! Gól velmi podobný tomu, který v první poločase vstřelili domácí – 1:1!
     
    83
    Defenzíva Auxerre je zralá na ručník! Chavalerin se dostal přes laxní obránce a zakončil přesně za položeného Costila, ale balón těsně před brankovou čarou zachytil jeden z protihráčů!
     
    82
    Střídání v týmu AJ Auxerre:
    ze hřiště odchází Gaëtan Charbonnier, přichází Rémy Dugimont.
     
    81
    ESTAC je ve varu! Baldé to tentokrát v šestnáctce vzal do svých rukou, ani on ale z nadějné šance nenamířil přesně na Costilovu svatyni!
     
    80
    Obrana Auxerre si nepohlídala Riparta a mohl z toho být obrovský problém! Mama Baldé hrudníkem srazil centr zleva přímo na kopačku domácího forvarda, který následně zakončil těsně vedle branky! V ochozech to zašumělo!
     
    79
    Střídání v týmu ESTAC Troyes:
    ze hřiště odchází Abdu Conté, přichází Yasser Larouci.
     
    75
    Střídání v týmu AJ Auxerre:
    ze hřiště odchází Nuno Da Costa, přichází Mathias Autret.
     
    71
    Baldé na pravé straně hřiště přišel o balón. Vybojovat ho zpět se pokusil Renaud Ripart (TRY), který si ale proti da Costovi počínal dost nevybíravě. Žlutá karta.
     
    64
    Střídání v týmu AJ Auxerre:
    ze hřiště odchází Gauthier Hein, přichází Gaëtan Perrin.
     
    59
    Střídání v týmu ESTAC Troyes:
    ze hřiště odchází Rony Lopes, přichází Wilson Odobert,
    ze hřiště odchází Ike Ugbo, přichází Renaud Ripart.
     
    58
    Místo pokutového kopu byla nakonec nařízena standardka, kterou ESTAC promarnil. Fanoušci Auxerre si teď mohou po hororových momentech na chvíli oddechnout.
     
    57
    Pozor, podle všeho na Stade de l'Aube uvidíme penaltu! Mensah teď fauloval na samotné hranici vápna, celou situaci ovšem ještě zkoumá VAR. Jde opravdu o pouhopouhé milimetry...
     
    56
    Od vyrovnávací branky nás dělily jen centimetry, Raveloson totiž nastřelil vzdálenější tyč! Gallon se po míči natahoval marně!
     
    52
    Na opačném konci hrací plochy si v šestnáctce nebezpečně počínal Thierno Baldé! Jeho první střela sice byla zblokována, druhý pokus pak ale proplachtil jen těsně vedle vzdálenější tyče!
    28. Rony LOPES - 1:0
     
    28
    Troyes právě vstřelilo branku!
    ESTACu se daří aktivní pasáž hry přetavit v úvodní gól utkání! Mama Baldé se na pravé straně zbavil protihráčů, dotáhl míč do vápna a následnou krátkou přihrávkou našel nehlídaného RONYHO LOPESE, na jehož zakončení z voleje Costil nestačil zareagovat – 1:0!
     
    25
    Výborný Costil udržel bezbrankový stav! Po chaotické situaci v šestnáctce se k míči dostal Lopes, který se uvolnil a následně vyslal přesnou a jednovatou střelu do horní části branky. Costil se natáhl a balón vytěsnil mimo nebezpečí!
     
    19
    Ten už Auxerre zahrálo o dost lépe, Jeanvier z vápna hlavičkoval těsně vedle levé tyče! K prvnímu gólu utkání teď moc nechybělo!
     
    17
    Teď už se to bez karty neobešlo, za zákrok na Da Costu je trestán Yoann Salmier (TRY). Hosté budou po faulu zahrávat standardku ze solidní pozice.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 28. Rony Lopes (M. Baldé) – 86. G. Perrin (Sinayoko)

    Karty:   17. Salmier (TRY), 71. Ripart (TRY)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:8. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:10.
    ESTAC Troyes: Gallon (C) – Salmier, Palmer-Brown, Porozo – Conté (79. Larouci), Chavalerin, Kouamé, T. Baldé (90. Bruus) – M. Baldé, Rony Lopes (59. Odobert), Ugbo (59. Ripart).
    Náhradníci: Lis – Zoukrou, Dingomé, Palaversa, Yade.

    Trenér: Bruno Irles.

    AJ Auxerre: Costil – Mensah, Jeanvier, Jubal, Raveloson – Hein (64. G. Perrin), Sakhi, B. Touré (C), Sinayoko – Da Costa (75. Autret), Charbonnier (82. Dugimont).
    Náhradníci: Léon – Bernard, Coeff, Joly, Bain, Camara.

    Trenér: Christophe Pélissier.

    Rozhodčí: Gaillouste – Auger, Favre.
    bahis siteleri