NY Islanders – Calgary 4:3 (po pr.) | Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Washington – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
St. Louis Blues
Úterý 08.11.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:28 Trent FREDERIC - 3:1
     
    56:28
    Boston právě vstřelil branku!
    Sedmá prohra St. Louis v řadě už je na spadnutí! TRENT FREDERIC obdržel při bránění dárek od Schenna. S pukem jednoduše procestoval do útočného pásma a nachytal Binningtona švihem zpoza kruhu, který se smutnému brankáři skryl za couvajícího Kruga. Bez asistence.
    52:45 Patrice BERGERON - 2:1
     
    52:45
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins zužitkovali i druhou přesilovku! Krejčího nahození z modré čáry přesunul Schenn na Marchanda, který vyšachoval obranu přihrávkou mezi kruhy. PATRICE BERGERON rychle vystřelil po zemi a vrátil domácím vedení. Asistence: Brad Marchand, David Krejčí.
    31:37 Brayden SCHENN - 1:1
     
    31:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají nádhernou kombinací! Krugovu přihrávku BRAYDEN SCHENN protáhl ze středu do levého kruhu. Kyrou mu kotouč poslušně vrátil a Ullmark se už nestihl přesunout zpátky, i když Schennova střela z voleje letěla k prostředku branky. Asistence: Jordan Kyrou, Torey Krug.
    13:34 Jake DEBRUSK - 1:0
     
    13:34
    Boston právě vstřelil branku!
    Medvědům stačilo k využití přesilové hry jen pár sekund! Marchand vydoloval puk z rohu. Nacentroval ho na Pastrňáka, který ještě ukázal týmového ducha a bekhendem posunul kotouč pod sebe na JAKE DEBRUSKA, jenž zaznamenal svůj pátý gól v ročníku. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. DeBrusk (Pastrňák, Marchand), 53. Bergeron (Marchand, Krejčí), 57. Frederic – 32. B. Schenn (Kyrou, Krug)


    Boston Bruins: Ullmark (Kinkaid) – Clifton, H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, Zbořil, Reilly – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Hall – Zacha, Coyle, N. Foligno – Cr. Smith, Nosek, Frederic.
    Trenér: Jim Montgomery

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Bortuzzo, Mikkola – Barbašev, O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), Thomas, Bučněvič – Kyrou, B. Schenn, Neighbours – N. Walker, Acciari, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Anderson, Sutherland – Marquis, Smith

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri