Česko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
Finsko
Úterý 08.11.2022, 17:00 • Teplice • Turnaj tří (ženy U18)
Partner:
     
    58:57
    Definitivně rozhodnout mohla Plosová, ze středního pásma ale minula odkrytou branku.
     
    58:43
    Finky to zkouší v šesti hráčkách v poli!
     
    57:57
    Vyloučení v týmu Česko:
    Petra Matějová – 2 min., hákování.
     
    57:57
    Češky ztratily puk v útočné třetině a do samostatného úniku se hnala Kariaová, její zakončení zastavila Dudková betonem.
     
    47:13
    Hezkou individuální akci předvedla Brichová, ta se prokličkovala s pukem ze středního pásma až do mezikruží, celé akci chybělo jen lepší zakončení.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu Česko:
    Magdaléna Felcmanová – 2 min., vysoká hůl.
     
    42:30
    Důležitý zákrok nyní předvedla brankářka Dudková, když se na ní řítila Keränenová, která sice byla tísněná dvěma bránícími hráčkami, ale i tak měla dobrou příležitost pro vyrovnání.
     
    37:14
    Vyloučení v týmu Česko:
    Veronika Hujová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    34:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky si berou využitou přesilovkou pět na tři své vedení zpět. BARBORA JUŘÍČKOVÁ poslala puk z levého rohu hřiště před bránu a hostující hráčky si ho srazily do vlastní sítě.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Julia Schalinová – 2 min., vysoká hůl.
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Aino Krooková – 2 min., podrážení.
     
    32:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky propadly v obraně, čehož soupeřky při rychlém útoku využily. Keränenová po přechodu do pásma po pravé straně poslala kotouč na osu PAULIINĚ SALONENOVÉ, která uspěla tváří v tvář proti gólmance Dudkové. Asistence: Tilli Keränenová.
     
    24:23
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Aino Palosaariová – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    23:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jsou za svůj aktivitu odměněné brankou a otáčí vývoj zápasu. Vaníčková z pravého rohu našla mezi kruhy PETRU MATĚJOVOU, která na nic nečekala a poslala puk přesně k levé tyči. Asistence: Anna Vaníčková.
     
    17:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    BARBORA PROŠKOVÁ se ujala puku ve středním pásmu a rychle se s ním vydala směrem do útoku, ten zakončila přesnou střelou z pravého kruhu do vzdálenějšího horního rohu branky, čímž srovnala na 2:2. Asistence: Linda Vocetková.
     
    07:28
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Sara Suhonenová – 2 min., držení.
     
    07:04
    V dobré pozici pro střelu z pravého kruhu se ocitla Narovcová, ta však dostatku prostoru nevyužila a puk skončil jen v lapačce Kuja-Hakolaové.
     
    01:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky na sebe nenechaly s odpovědí dlouho čekat. Prošková poslala puk na bránu od modré čáry z pravé strany a do sítě ho úspěšně dorazila z předbrankového prostoru LINDA VOCETKOVÁ. Asistence: Barbora Prošková.
     
    01:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finské hokejistky se prosazují také ze své druhé útočné akce, z levé strany vypálila přesně na zadní tyč SARA SUHONENOVÁ. Asistence: Tuuli Tallinenová.
     
    00:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jako první sice do útoku vyrazily české hráčky, po jejich aktivním napadání ale přešlo do útoku Finsko a PAULIINA SALONENOVÁ ho zakončila bekhendovým blafákem. Asistence: Julia Schalin.
    Branky a nahrávky: 2. Vocetková (Prošková), 18. Prošková (Vocetková), 24. Matějová (Vaníčková), 35. Juříčková – 1. Salonen (Schalin), 2. Suhonenová (Tallinenová), 33. Salonenová (Keränenová)


    Česko: Dudková (Nováková) – Vaníčková, Slavíčková, Velinská, Narovcová, Wojnarová, Hujová, Vališová, Chladová – Malicka, Juříčková, Plosová, Čabelová, Brichová, Jílková, Prošková, Mazancová, Vocetková, Matějová, Pietraszová, Felcmanová.
    Finsko: Kuja-Hakolaová (Saarinenová) – Krooková, Kanervaová, Bergová, Kankunnenová, Varjonenová, Tallinenová Ojalaová – Kitulaová, Lehmusová, Siekkinenová, Karänenová, Kokoraová, Kariová, Schalinová, Korhonenová, Palosaariová, Suhonenová, I. Lappalainenová, Salonenová, E. Lappalainenová.

    Rozhodčí: Malá – Bublová, Hájková
    bahis siteleri