Finsko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Finsko
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Česko
Úterý 08.11.2022, 04:00 • Delta's Sungod Arena • World U17 Hockey Challenge
Partner:
    37:04 Sebastian GLAS - 3:1
     
    37:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr se vrací do hry. Lukáš Král si přijel pro kotouč do rohu. Adresoval jej k SEBASTIANU GLASOVI a klečící Saarinen z rychlé střely z pravého kruhu poprvé inkasoval. Asistence: Lukáš Král, Maximilian Curran.
    33:46 Lauri SINIVUORI - 3:0
     
    33:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čechům se první výhra na turnaji zase o něco vzdaluje. Suoniemiho švih z vrcholku kruhu Milota vyrazil před sebe. Puk v nepřehledné situaci nedokázal přikrýt a toho z dorážky využil důrazný útočník LAURI SINIVUORI. Asistence: Joonas Paqvalin, Julius Miettinen.
    32:05 Tuomas SUONIEMI - 2:0
     
    32:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kubánek zle rozehrál a pak se nechal opít kličkou Hemminga. Tomu Milota střelu chytil, ale záhy byl krátký na dorážku TUOMASE SUONIEMIHO. Emil Hemming, Roope Vesterinen
    01:43 Emil HEMMING - 1:0
     
    01:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Milota kapituluje z úplně první střely! Sinivuori tvrdě hitoval Skoka, volný puk vzal EMMING HEMMING a zprava ho krásně zavěsil k horní tyčce. Asistence: Tuomas Suoniemi

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Hemming (Suoniemi), 33. Suoniemi (Hemming, Vesterinen), 34. Sinivuori (Paqvalin, Miettinen) – 38. Glas (Král, Curran)


    Finsko: Saarinen (Rimpinen) – Jalasti, Marila, Jokinen, Väisänen, Välilä, Nykiri, Soini – Miettinen, Pulkkanen, Paqvalin – Helenius, Saarelainen, Vesterinen – Hemming, Suoniemi, Sinivuori – Butkowskiy, Ruohonen, Teshome – Pikkarainen.
    Česko: Milota (Ebenstreit) – Fibigr, A. Jiříček, D. Svozil, Hlinský, Kubánek, Skok, Cipko – Galnor, Curran, Kubiesa – L. Král, Jecho, O. Kos – Titlbach, Benák, Klíma – Drančák, Glas, Špilka – J. Teplý.
    bahis siteleri