Slovensko – Polsko 9:1 (kon.)
konec
Slovensko
9:1 (3:0, 4:0, 2:1)
Polsko
sk Středa 09.11.2022, 16:00 • AXA Arena (Winterthur) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    55:33
    Slovensko dalo gól!
    Početnú výhodu sa Slovákom podarilo po rýchlej kombinácii bleskovo využiť. Pažákovu strelo totiž do brány dokázal sklepnúť MICHAL DUDOVIČ, ktorý tak svojím dnešným druhým gólom zvyšuje na 9:1.
    Asistencia: M. Pažák
     
    55:22
    Michal Dudovič bol na súperovej polovici zrazený Sadolewskim a v závere zápasu si tak zahráme prvú presilovku.
     
    45:26
    Slovensko dalo gól!
    Rýchly protiútok nášho tímu sa končí tým najlepším možným spôsobom. Po dobrej prihrávke Gála sa rútil na bránu úplne sám RONALD GAŠPARÍK. Ten potom zoči-voči Udzielovi nezaváhal a vrátil Slovensku sedemgólové vedenie.
    Asistencia: L. Gál
     
    42:42
    Poľsko dalo gól!
    KACPER SKURA predviedol po ľavej strane ihriska pekný individuálny prienik a pred bránou dokázal aj zakončiť backhandom. Zaskočená slovenská obrana už tomuto gólu nedokázala zabrániť a brankár Kohút tak prichádza o čisté konto.
    Asistencia: A. Dahlstrom
     
    37:56
    Slovensko dalo gól!
    Prvá formácia slovenského tímu teraz úplne rozobrala poľskú defenzívu. Dobrú pozíciu na strelu mal už pred bránou voľne stojaci Dudovič, ktorý ale loptu posunul ďalej na RONALDA GAŠPARÍKA. Ten sa potom už nemýlil a trafil odkrytú časť brány.
    Asitencia: M. Dudovič
     
    36:10
    Michal Miške sa rútil na bránu a nakoniec sa mu aj šikovne podarilo obísť gólmana Udzielu. Ďalší gól však z toho nepadol, keďže loptička skončila na tyčke.
     
    35:40
    Ronald Gašparík si po kombinácii so spoluhráčmi počkal na ideálny moment pre strelu. Jeho prudké zakončenie však trafilo iba bránkovú konštrukciu.
     
    34:52
    Gašparík teraz opäť šikovne hľadal Gála, ktorému sa ale z krkolomnej pozície nepodarilo trafiť odkrytú časť brány.
     
    32:36
    Slovensko dalo gól!
    Dudovičovi sa z rohu ihriska podarilo nájsť nabiehajúceho ŠIMONA HATALU, ktorý síce trafil brankára Udzielu, no od neho sa loptička odrazila do siete.
    Asistencia: M. Dudovič
     
    29:05
    Tesne po rozohrávke pálil jeden z poľských hráčov hneď z otočky. Jeho strelu ale vynikajúco vyrazil brankár Kohút.
     
    27:12
    Slovensko dalo gól!
    Gašparíkovi sa podarilo šikovnou prihrávkou spoza bránky nájsť úplne voľného MICHALA DUDOVIČA, ktorý stál rovnou pred bránou a z tejto jasnej pozície sa už nemýlil.
    Asistencia: R. Gašparík
     
    23:54
    Slovensko dalo gól!
    KRISTIÁN KOZÁK dokázal uplatniť pravidlo nedáš-dostaneš, keďže po veľkej poľskej príležitosti dostal prihrávku rovno pred súperovu bránu a z jasnej pozície už nezaváhal. Slovensko tak vedie už 4:0.
    Asistencia: L Gál
     
    23:10
    Spoza brány sa teraz loptička dostala rovno ku Skurovi, ktorý však ani na dvakrát nedokázal prekonať nášho brankára.
     
    20:30
    Alexander Dahlstrom dostal dobrú prihrávku, ktorú vo vzduchu sklepával tesne pred bránou. Našťastie pre Slovákov ale loptička skončila iba na bočnej sieti.
     
    19:36
    Slovensko dalo gól!
    Hneď po Kohútovej rozohrávke sa dvojici slovenských hráčov podarilo využiť príliš veľa priestoru, ktorí im Poliaci v útoku nechali. TOMÁŠ KVASNICA potom vystrelil z otočky prudko švihom a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencia: S. Kelemen
     
    19:08
    Peter Nehila zastavil prienik súpera nedovolene a rozhodcovia ho tak posielajú na trestnú lavicu.
     
    15:40
    Dlhá kombinácia slovenských hráčov na súperovej polovici sa skončilo zakončením Ladislava Gála. Jeho strelu však tesne pred Udzielom zblokoval jeden z brániacich hráčov.
     
    13:08
    Slovensko dalo gól!
    MATÚŠ GAJDOŠ dostal prihrávku rovno pred bránou a strelou z prvej zvýšil na 2:0.
    Asistencia: L. Ujhélyi
     
    07:47
    Slovensko dalo gól!
    Poľská obrana urobila prvú výraznejšiu chybu, keď teraz úplne nezvládla situáciu v strede ihriska a pustila LUKÁŠA UJHÉLYIHO prakticky samého na bránu. Ten už v jasnej pozícii nezaváhal a presnou strelou k tyčke prekonal Udzielu.
    Asistencia: K. Kozák

    Martin Kožiak

    Branky a nahrávky: 8. Ujhélyi (Kozák), 14. Gajdoš (Ujhélyi), 20. Kvasnica (Kelemen), 24. Kozák (Gál), 28. Dudovič (Gašparík), 33. Hatala (Dudovič), 38. Gašparík (Dudovič), 46. Gašparík (Gál), 56. Dudovič (Pažák) – 43. Skura (A.)


    Slovensko: Kohút (Klobučník) – Bačínský, Cvacho, Dudovič, Gajdoš, Gál, Gašparík, Hatala, Kelemen, Košarišťan, Kozák, Kubovič, Kvasnica, Mirt, Miške, Nehila, Pažák, Ujhélyi, Virga
    Trenér: R. Mrazek

    Polsko: Udziela (Bogdanski) – Antoniak, Dahlstrom A., Dahlstrom L. Krawczyk, Lyskawa, Pelczarski, Procházka, Rydzewski, Sadolewski L., Sadolewski M., Sienko, Skura, Surdyn, Szalanski, Turwon
    Trenér: J. Holovka

    Rozhodčí: M. Kumerdanks, K. Kristapsons
    bahis siteleri