Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
Švýcarsko
Pátek 11.11.2022, 17:00 • Zimní stadion, Příbram • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    37:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A také se dostali k dalšímu úspěšnému zakončení! Jakub Winkelhöfer poslal povedenou střelu od modré čáry směrem k brankovišti. U levé tyče pak stál připravený VÍT MACEK, který dokázal přesně doklepnout puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Winkelhöfer.
     
    31:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlá kombinace českého týmu před brankou Gerbera znamená využitou přesilovku a už pátý český gól do branky Švýcarska. Z levé strany doklepl puk k bližší tyči JAKUB FROLO. Asistence: Vít Záhejský.
     
    23:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vít Macek za brankou obral o kotouč Laurina Schmuckiho, načež přesnou přihrávkou do prostoru mezi kruhy našel volného MATĚJE PEKAŘE, který zvolil důraznou střelu z první. Tu naprosto přesně umístil k levé tyči Gerberovy branky. Asistence: Vít Macek a Robin Švančara.
     
    15:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vydařená souhra znamená už třetí gól do švýcarské branky! Už to vypadalo, že Jakub Frolo zakončí sám k levé tyči, najel si ale o malý kousek dál, než by pro vlastní střelu potřeboval, proto se mu povedlo přesnou zadovkou najít TOMÁŠE POLETÍNA, stojícího před brankovištěm, který dokázal doklepnout puk za Gerberova záda. Asistence: Jakub Frolo a David Rozsíval.
     
    09:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už o dvě branky! Navíc po krásné individuální akci DAVIDA ROZSÍVALA! Český útočník se osamostatnil v pravém kruhu a křižmo najížděl na Cedrica Gerbera, jehož si povedenou kličkou vymíchl a přesně zakončil k bližší tyči. Asistence: Jakub Frolo a Robin Švančara.
     
    04:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuběhlo ani pět minut utkání a Češi jdou do vedení! RADIM MRTKA se ideálně postavil na vrchol pravého kruhu, odkud vyslal tvrdou střelu směrem na Gerbera. Ta zaplula švýcarskému gólmanovi přesně pod víko jeho svatyně. Asistence: Vít Macek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Mrtka (Macek), 10. Rozsíval (Frolo, Švančara), 16. Poletín (Frolo, Rozsíval), 24. Pekař (Macek, Švančara), 32. Frolo (Záhejský), 38. Macek (Winkelhöfer)


    Česko: Tuláček (Bogač) – Černý, Holub (A), Winkelhöfer, Mrtka, Malínek, Pšenička, Šilhavý – Wardas, Záhejský (C), Lev, Bartovič, Pavlík (A), Matějovský, Poletín, Frolo, Rozsíval, Švančara, Pekař, Macek, Čihař.
    Trenér: Milan Razým

    Švýcarsko: Gerber (Birchler) – Pedrotti, Van Der Kaaij (A), Heyer, Nappiot, Schindler, Bichsel, Schmucki, Schmutz – Hasler (C), Schenk (A), Peter, Schmid, Blaha, Etter, Binder, Wagner, Kneubühler, Mercier, Lehmann, Aeschlimann.
    Trenér: Thomi Derungs

    Rozhodčí: Jaroš – Špůr, Maňák
    bahis siteleri