Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
Švýcarsko
Pátek 11.11.2022, 17:00 • Zimní stadion, Příbram • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Odsud z Příbrami je to pro dnešní večer ode mne. Už zítra ve dvanáct hodin je ovšem na programu odveta mezi oběma týmy. Taktéž zde ve středočeském městě. Já se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (19:04:47)
     
    Nejlepší hráči utkání:
    Česko: Dominik Pavlík
    Švýcarsko: Daniele Wagner
     
    Ceny pro nejlepší hráče předával metodik Českého hokeje Zdeněk Vojta.
     
    V Příbrami je dobojováno! Sice se ve třetí třetině Švýcaři dostávali více do šance, gólovou trefu z toho vytěžit nedokázali. Stejně tak ale neskórovali ani Češi, proto berou z druhého utkání zde v Příbrami výhru 6:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě v posledních vteřinách hry mohou Češi zahrozit z buly po Gerberově levé ruce.
     
    59:02
    Poletínova střela byla zblokována hned prvním obráncem Švýcarů. Češi se tak opět museli vrátit k vlastní brance, kde se k rozehrávce postavil Jakub Winkelhöfer.
     
    58:19
    Češi se vrátili za Tuláčkovu svatyni. Odsud se dopředu vydal Artur Matějovský, na dvojnásobnou švýcarskou přesilu u mantinelu ale byl krátký.
     
    57:26
    Kolem švýcarské branky obkroužil Adrien Bartovič. Nenašel ale žádného volného spoluhráče před ní. I tak se ovšem český tým drží na dostřel Gerberovy svatyně.
     
    56:31
    Po úspěšné kombinaci se vydal po křídle dopředu Vojtěch Čihař. Na úrovni kruhů se ale Švýcarům povedlo ho obrat o puk a sami se nyní snaží dostat ven ze třetiny.
     
    55:50
    Štěpán Černý dlouho kroužil s kotoučem ve vlastní třetině. Po vyjetí do středního pásma našel přesným pasem Michala Poletína. Ten se dostal až na hranici brankoviště, ovšem záda mu stíhal jeden ze švýcarských beků, čímž zakončit nedokázal.
     
    54:55
    Po vhazování před vlastní brankou se Česku povedlo vyhodit puk do středu pole. Navíc se Jon Andri Schmutz s pukem vrátil až k Gerberovi.
     
    54:15
    Jakub Winkelhöfer na modré nahodil puk dopředu. Zde ale stále jen hráči ve švýcarském dresu, kteří se ihned přesunuli zpět k brance Česka. Před Tuláčkem se ale tentokrát dlouho neohřáli.
     
    53:09
    Max Pšenička zastavil kotouč pro rozjetého Víta Záhejského. Tomu ho ovšem takřka okamžitě vypíchl Marko Mercier a Švýcaři se znovu vydali k Tuláčkovi.
     
    52:48
    Marko Mercier nevystihl přesný směr své další rozehrávky od modré čáry. Puk se tedy dostal na icing a hra ještě blíže k Gerberovi.
     
    52:07
    I po vyrovnání početních sil je švýcarský tým aktivnější. Stále ho ale česká obrana nepustí do vyložené příležitosti.
     
    52:00
    Domácí v plném počtu.
     
    52:00
    Na úplný závěr přesilovky se ještě ke střele z levé strany dostal Mike Aeschlimann. Tuláček ovšem přikryl kotouč na ledové ploše.
     
    51:13
    Haslerovu střelu dokázal tělem zastavit Radim Mrtka. Švýcaři ale stále pokračují v obléhání českého obranného prostoru.
     
    50:32
    Svou další přesilovku zvládají zatím Švýcaři sehrávat v útočném pásmu, kde poměrně úspěšně kombinují. Ke střele se ale zatím neodhodlali.
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jakub Lev – 2 min., nedovolené bránění.
     
    49:16
    Švýcaři byli opět blízko vstřelení gólu! Po nepřesné Mrtkově rozehrávce se k puku dostal Noél Blaha, který kotouč posunul doleva na Jana Kneubühlera. Před ním stálo dost volného prostoru v české brance, švýcarskému forvardovi se ale nepodařilo puk ideálně zpracovat.
     
    48:41
    Právě Frolo se dostal k dalšímu zakončení! Z mezikruží si obloukem najel do levého kruhu, odkud vyslal střední tvrdou ránu směrem na Gerbera. Švýcarský gólman ale proti puku nastavil svou lapačku.
     
    48:10
    Jakub Frolo si obehrál hned dva protihráče a udržel své spoluhráče v útočné třetině.
     
    47:36
    Z buly vyjel jako vítěz Jan Kneubühler. Ve středním pásmu ale o puk přišel a Češi se s ním vrátili za záda Matěje Tuláčka.
     
    46:57
    Nahození Laura Petera zastavoval až gólman Tuláček. Ten ale také nasměroval svůj tým k dalšímu útočnému výpadu, po čemž se Češi opět dostali do útočného pásma.
     
    46:02
    S pukem kolem švýcarské branky se snažil obkroužit Štěpán Černý. Švýcaři ho ale dokázali o kotouč obrat a následně jej poslat daleko od vlastní svatyně.
     
    45:02
    Saro Heyer po rozjezdu zpoza branky neudržel příliš dlouho kotouč na své hokejce. Puku se záhy zmocnil Dominik Pavlík, který ho také poslal křižmo z pravého kruhu na branku. Cedric Gerber ho ale udržel u těla.
     
    44:35
    Adrien Bartovič převzal nepřesnou švýcarskou rozehrávku a přesunul se do mezikruží. Odsud poslal na švýcarského gólmana bekhendovou střelu, s níž si ovšem Gerber úspěšně poradil.
     
    43:39
    Joel Binder obhodil Štěpána Černého a poslal puk do volného prostoru u Matěje Tuláčka. Zde se Češi dostali opět ke kotouči a vrátili se směrem k Gerberovi.
     
    43:00
    Matěj Pekař zastavil na modré výhoz Švýcarů a udržel hru na dohled Cedrica Gerbera.
     
    41:45
    David Rozsíval postrčil podél mantinelu puk dopředu. Ve vlastní třetině se jej ale zmocnili hokejisté Švýcarska, přičemž Flavien Etter podél mantinelu přenesl těžiště hry zpět k Matěji Tuláčkovi.
     
    41:36
    Domácí v plném počtu.
     
    40:48
    Radim Mrtka zablokoval Van Der Kaaijovu střelu od pravého mantinelu. Švýcaři se ale i tak drží v útočném pásmu a Tuláček musí být na pozoru.
     
    40:04
    Českým hráčům se po buly povedlo ihned vyhodit puk za švýcarskou branku. Zpoza ní se o rozehrávku postaral Moritz Hasler.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Do druhé třetiny vstoupil český tým velmi aktivně. Z toho vytěžili gól Matěje Pekaře ve 24. minutě. Švýcaři začali více hrozit až po vlastním oddechovém času, avšak k první vážnější příležitosti se dostal až Lauro Peter krátce před závěrečnou sirénou. Češi tak mají před závěrečnou periodou nadějný šestibrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matěj Pekař – 2 min., podrážení.
     
    39:03
    Lauro Peter se vyřítil sám mezikružím na českou branku! Z vrcholu před brankovištěm se odhodlal ke střele, kterou ovšem dokázal český gólman vyrazit. Následná dorážka už pak byla pro Petera příliš vzdálená.
     
    38:33
    David Lukas Holub zastavil na modré čáře švýcarskou rozehrávku a nahodil kotouč zpět do útočné třetiny.
     
    37:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A také se dostali k dalšímu úspěšnému zakončení! Jakub Winkelhöfer poslal povedenou střelu od modré čáry směrem k brankovišti. U levé tyče pak stál připravený VÍT MACEK, který dokázal přesně doklepnout puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Winkelhöfer.
     
    36:44
    Mike Aeschlimann nepřešel na modré čáře přes Radima Mrtku. Češi se tak opět dostali do útočného pásma.
     
    36:24
    Hosté v plném počtu.
     
    35:34
    Moritz Hasler ukořistil puk od Čihaře a držel české hokejisty dále od vlastní branky. Nakonec se ale stejně dostal Tomáš Poletín k zakončení z pravého kruhu. Jeho důraznou ránu ale Gerber vyrazil.
     
    34:29
    Jakubu Lvovi se povedlo zastavit už v zárodku švýcarský pokus o vyhození kotouče. I tak se ale Češi na malou chvíli přesunuli do středního pásma, kde se sehráli.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Laurin Schmucki – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    34:07
    Přes dva bránící hráče dokázal napasovat puk na branku Radim Mrtka. Gerber ale tento puk vyrazil nad sebe, načež jej Švýcaři vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    32:47
    Češi si opět nahrávají v útočné třetině. K zakončení se nejdříve dostal Štěpán Černý, to nečinilo Švýcarům příliš problémy, následně Matěj Pekař. Proti jeho ráně už musel zasahovat Gerber, povedlo se mu jí ale vyrazit.
     
    31:56
    Pšeničkovo nahození puku do pásma zastavil Florian Schenk, který otočil hru a poslal kotouč naopak dopředu. S celou situací si ale poměrně snadno poradil Matěj Tuláček.
     
    31:07
    Hosté v plném počtu.
     
    31:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlá kombinace českého týmu před brankou Gerbera znamená využitou přesilovku a už pátý český gól do branky Švýcarska. Z levé strany doklepl puk k bližší tyči JAKUB FROLO. Asistence: Vít Záhejský.
     
    30:35
    Noél Blaha dokázal vyhodit podél mantinelu kotouč až k Tuláčkovi. Ten si vyjel do rohu, kde puk zastavil pro Víta Záhejského.
     
    30:29
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Daniele Wagner – 2 min., krosček.
     
    29:25
    Luca Nappiot zachytil české vyhození kotouče. Pro svůj tým ho ovšem dlouho neudržel. Naopak se vzápětí dostal k dalšímu zakončení Matěj Pekař. Jeho ránu z mezikruží ovšem nyní Gerber vyrazil tělem.
     
    28:25
    Dominik Pavlík dlouho držel kotouč za Gerberovou brankou. Před ní totiž nestál žádný z jeho spoluhráčů připravený převzít nahrávku. Toho Švýcaři využili a ukořistili si puk pro sebe.
     
    27:46
    Švýcaři jsou čím dál tím více na puku. Zpravidla ale zatím pouze přenesou kotouč za modrou čáru, kde o něj přijdou.
     
    27:05
    I s dalším švýcarským průnikem si česká obrana krátce za modrou poradila a vrátila těžiště hry ke Gerberovi.
     
    26:05
    Matěj Pekař na modré čáře obral o puk Daniele Wagnera. Češi se tak vzápětí mohli vrátit zpět do střeleckého prostoru.
     
    26:03
    Oddechový čas pro tým Švýcarsko.
     
    26:03
    Jakub Frolo obstřelil Schindlera a namířil kotouč přesně na Gerberovu klec. Gólman Švýcarska ovšem puk opět udržel.
     
    24:39
    Ven z vlastního pásma se pokoušel probít Matti Tiziano Schmid. Už za modrou si ale na něj vyčíhala česká obrana, která vrátila puk zpět a po rychlém nájezdu se dostal k důraznému zakončení Dominik Pavlík. Gerber ale nyní včas reagoval betony.
     
    23:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vít Macek za brankou obral o kotouč Laurina Schmuckiho, načež přesnou přihrávkou do prostoru mezi kruhy našel volného MATĚJE PEKAŘE, který zvolil důraznou střelu z první. Tu naprosto přesně umístil k levé tyči Gerberovy branky. Asistence: Vít Macek a Robin Švančara.
     
    22:37
    Z pravého kruhu poslal přímou střelu na Gerbera Matěj Pekař. Švýcarský gólman ale i tentokrát zvládl udržet puk ve své moci.
     
    21:39
    Svou přihrávkou zpoza brány nenašel Poletín Dominika Pavlíka, nýbrž švýcarského obránce. Tomu se povedlo na malou chvíli přenést hru do středního pásma.
     
    20:40
    Artur Matějovský projel křižmo mezikružím z levého kruhu do pravého, načež se pokusil o bekhendové zakončení. Puk ale poslal těsně vedle vzdálenější tyče švýcarské klece.
     
    20:04
    Jakub Lev ihned po úvodním buly rychle vystartoval kupředu směrem ke Gerberově brance. Švýcarům se ale povedlo pro uvolnění tlaku vyhodit puk na zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Češi už od počátku drželi herní převahu, kterou tentokrát dokázali přetavit ve velmi povedené tři branky. Švýcaři sice také nebyli úplně bez šance, nicméně žádná z nich nijak výrazněji neohrozila Tuláčkovu klec. Díky tomu ovšem Česko bude zahajovat další část utkání s tříbrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Moritz Hasler dokončil švýcarskou akci, která byla započata Binderovým návratem na ledovou plochu. Švýcarský kapitán se odhodlal ke střele k levého kruhu, Tuláček ale puk pokryl.
     
    19:10
    Hosté v plném počtu.
     
    18:05
    David Rozsíval nadvakrát zahajoval českou útočnou rozehrávku. Českému se ovšem tentokrát nedaří v přesnosti nahrávek, proto se z toho dostal jen k jednomu letmému zakončení.
     
    17:37
    Ve své první přesilovce se Češi dlouho sehrávali u Tuláčkovy svatyně. Do útočného pásma se záhy dostali, nicméně příliš dlouho se jim nepodařilo se v něm udržet.
     
    17:10
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Joel Binder – 2 min., hákování.
     
    15:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vydařená souhra znamená už třetí gól do švýcarské branky! Už to vypadalo, že Jakub Frolo zakončí sám k levé tyči, najel si ale o malý kousek dál, než by pro vlastní střelu potřeboval, proto se mu povedlo přesnou zadovkou najít TOMÁŠE POLETÍNA, stojícího před brankovištěm, který dokázal doklepnout puk za Gerberova záda. Asistence: Jakub Frolo a David Rozsíval.
     
    14:46
    Češi se stále drží na dostřel Gerberovy branky. Obraně švýcarského výběru se ovšem daří držet soupeře daleko od možnosti přímého ohrožení jejich svatyně.
     
    13:51
    Moritz Hasler v mezikruží nenašel volnou skupinu mezi dvěma českými bránícími hráči. Puku se tedy zmocnil Max Pšenička, který neváhal ani nejmenší okamžik a rychle vrátil hru k soupeřově brance.
     
    12:59
    David Lukas Holub si nedokázal obhodit Eliu Pedrottiho. Švýcaři se tak dostali k puku, se kterým se ale jen marně snaží dostat ven z obranné třetiny.
     
    12:08
    Úspěšná česká kombinace do trojúhelníku vyústila v přesnou střelu Tomáše Malínka od modré. Cedric Gerber ovšem tentokrát celou situaci vyčetl a puk udržel u těla.
     
    11:22
    Švýcaři po delším bránění vlastní třetiny dokázali vyhodit puk k Tuláčkovi a v poklidu zamířit na střídačku.
     
    09:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už o dvě branky! Navíc po krásné individuální akci DAVIDA ROZSÍVALA! Český útočník se osamostatnil v pravém kruhu a křižmo najížděl na Cedrica Gerbera, jehož si povedenou kličkou vymíchl a přesně zakončil k bližší tyči. Asistence: Jakub Frolo a Robin Švančara.
     
    08:59
    Další českou střelu od modré zastavil Flavien Etter, který se sám vydal do útočného pásma. V pravém kruhu mu ovšem cestu zkřížil Jakub Frolo. Tomu se povedlo nasměrovat český tým zpět.
     
    08:09
    Po několika přihrávkách po obvodu útočné třetiny se k střele postavil Max Pšenička z prostoru úhlu, který svírala modrá čára s mantinelem. Jeho šance ale nebyla příliš razantní a Gerber jí přidržel u ledu.
     
    07:08
    Chytře míněná zadovka Viktora Wardase před brankoviště. K jeho smůle ale Jakuba Lva stínil švýcarský obránce, čímž nedokázal Lev zpracovat puk na přesné zakončení.
     
    06:45
    Štěpán Černý nedokázal prohodit podél mantinelu puk do útočného pásma. Toho se tak zmocnili Švýcaři, avšak je při protipohybu zastavilo postavení mimo hru.
     
    06:07
    O dlouhou střelu od modré se pokusil Elia Pedrotti. Českým obráncům se sice tento puk podařilo rychle zblokovat, nicméně útočný závan Švýcarů i nadále pokračuje.
     
    05:38
    O další zakončení Česka se postaral na modré čáře Tomáš Malínek. Cedric Gerber měl zakrytý výhled několika stojícími hráči těsně před brankovištěm, i tak ale zvládl kotouč pokrýt.
     
    04:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuběhlo ani pět minut utkání a Češi jdou do vedení! RADIM MRTKA se ideálně postavil na vrchol pravého kruhu, odkud vyslal tvrdou střelu směrem na Gerbera. Ta zaplula švýcarskému gólmanovi přesně pod víko jeho svatyně. Asistence: Vít Macek.
     
    04:07
    Český tým se drží v útočném pásmu. Po dlouhé kombinaci se odhodlal ke střele z mezikruží David Rozsíval. Gerber ovšem celkem snadno vyrazil betony.
     
    03:44
    Van Der Kaaijovi se výhoz kotouče příliš nevyvedl. Puk se dostal přes všechny čáry na zakázané uvolnění a vhazuje se tedy ještě blíže ke švýcarské brance.
     
    03:14
    Jakub Lev se vrátil s kotoučem za vlastní branku. V obranném pásmu mu ale nevyšel křižný pas na Winkelhöfera. Celou situaci tak z pohledu českého týmu uklidnil gólman Tuláček.
     
    03:08
    Slibný průnik Matěje Pekaře zastavil ofsajd na modré čáře.
     
    02:21
    David Lukas Holub svým pokusem o přihrávku přes modrou našel pouze Mikea Aeschlimanna, který se dokázal probít až k Tuláčkovi. Gólman českého výběru ovšem jeho blízké zakončení zleva pokryl.
     
    01:37
    Jan Kneubühler nahodil puk do útočného pásma. U mantinelu se ale k němu jako první dostal Pšenička a Češi rychle přenesli hru zpět k Gerberovi.
     
    00:41
    Max Pšenička prověřil Gerberovu pozornost ranou od modré čáry. Švýcarskému gólmanovi se ovšem povedlo kotouč vyrazit k mantinelu.
     
    00:04
    Češi se po úvodním buly vrátili za vlastní branku. Odsud se snaží probít po levém křídle dopředu Viktor Wardas.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Na malou chvíli budou znít národní hymny.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Tuláček (Bogač) – Černý, Holub (A), Winkelhöfer, Mrtka, Malínek, Pšenička, Šilhavý – Wardas, Záhejský (C), Lev, Bartovič, Pavlík (A), Matějovský, Poletín, Frolo, Rozsíval, Švančara, Pekař, Macek, Čihař.
    Trenér: Milan Razým

    Švýcarsko: Gerber (Birchler) – Pedrotti, Van Der Kaaij (A), Heyer, Nappiot, Schindler, Bichsel, Schmucki, Schmutz – Hasler (C), Schenk (A), Peter, Schmid, Blaha, Etter, Binder, Wagner, Kneubühler, Mercier, Lehmann, Aeschlimann.
    Trenér: Thomi Derungs

    Rozhodčí: Jaroš – Špůr, Maňák.
     
    Nominace Švýcarska U16:

    Brankáři:
    Matia Birchler (EV Zug), Cedric Gerber (EHC Kloten)

    Obránci:
    Finn Bichsel (EHC Biel-Bienne), Saro Heyer (SCRJ Lakers), Luca Nappiot (EHC Biel-Bienne), Elia Pedrotti (HC Lugano), Cédric Schindler (SCL Tigers), Laurin Schmucki (GCK/ZSC Lions), Jon Andri Schmutz (SC Bern), Guus Van Der Kaaij (HC Davos)

    Útočníci:
    Mike Aeschlimann (SCL Tigers), Joel Binder (EHC Biel-Bienne), Noél Blaha (EHC Kloten), Arthur Dandois (Fribourg-Gotterón), Flavien Etter (Fribourg-Gotterón), Moritz Hasler (SCL Tigers), Jan Kneubühler (SC Bern), Lucien Lehmann (EV Zug), Lauro Peter (GCK/ZSC Lions), Florian Schenk (SC Bern), Daniele Vagner (SCL Tigers)
     
    Švýcarům se proti Slovensku v jejich úvodním zápase dařilo o něco více než jejich českým vrstevníkům. Už v čase 5:06 vedli o dvě branky díky přesným trefám Mikea Aeschlimanna. Zkraje druhé třetiny ještě navýšil vedení Švýcarů Noél Bláha. Ze slovenské strany pak už jen výsledek na konečných 3:1 korigoval necelých pět minut před koncem utkání Martin Kalis.
     
    Nominace Česka U16:

    Brankáři:
    Štěpán Bogač (Bílí Tygři Liberec), Matěj Tuláček (HC Dynamo Pardubice)

    Obránci:
    Rostislav Šilhavý (BK Mladá Boleslav), Jakub Winkelhöfer (HC Litvínov), David Lukas Holub (HC Oceláři Třinec), Max Pšenička (HC Slavia Praha), Tomáš Malínek (HC Sparta Praha), Štěpán Černý (Mountfield HK), Tomáš Mikel (PSG Berani Zlín)

    Útočníci:
    David Rozsíval (Bílí Tygři Liberec), Jakub Lev (BK Mladá Boleslav), Matěj Pekař (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Vojtěch Čihař (HC Energie Karlovy Vary), Viktor Wardas (HC Energie Karlovy Vary), Vít Záhejský (HC Energie Karlovy Vary), Robin Švančara (HC Oceláři Třinec), Tomáš Poletín (HC Slavia Praha), Adrien Bartovič (Malmö Redhawks, Švédsko), Dominik Pavlík (Mountfield HK), Jakub Frolo (PSG Berani Zlín), Vít Macek (HC Dukla Jihlava), Artur Matějovský (HC Slavia Praha).
     
    Český tým má za sebou federální derby se Slovenskem. To ovšem Česku příliš nevyšlo. Sice se dostalo do vedení už ve třetí minutě zásluhou Viktora Wardase, následně ovšem za záda gólmana Bogače padlo pět kotoučů. Zápas se Švýcarskem je tedy pro český tým možnost odčinit úvodní porážku.
     
    Zdravím vás u druhého přípravného klání reprezentací do 16 let mezi Českem a Švýcarskem ze středočeské Příbrami. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Mrtka (Macek), 10. Rozsíval (Frolo, Švančara), 16. Poletín (Frolo, Rozsíval), 24. Pekař (Macek, Švančara), 32. Frolo (Záhejský), 38. Macek (Winkelhöfer)


    Česko: Tuláček (Bogač) – Černý, Holub (A), Winkelhöfer, Mrtka, Malínek, Pšenička, Šilhavý – Wardas, Záhejský (C), Lev, Bartovič, Pavlík (A), Matějovský, Poletín, Frolo, Rozsíval, Švančara, Pekař, Macek, Čihař.
    Trenér: Milan Razým

    Švýcarsko: Gerber (Birchler) – Pedrotti, Van Der Kaaij (A), Heyer, Nappiot, Schindler, Bichsel, Schmucki, Schmutz – Hasler (C), Schenk (A), Peter, Schmid, Blaha, Etter, Binder, Wagner, Kneubühler, Mercier, Lehmann, Aeschlimann.
    Trenér: Thomi Derungs

    Rozhodčí: Jaroš – Špůr, Maňák
    bahis siteleri