Kanada black – Česko 7:5 (kon.)
konec
Kanada black
7:5 (1:0, 3:2, 3:3)
Česko
Pátek 11.11.2022, 23:00 • Langley Events Centre, Langley, Britská Kolumbie, Kanada • World U17 Hockey Challenge
Partner:
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:46
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Ne ne, vyrovnání dnes prostě zůstane mimo dosah svěřenců Václava Eismanna! Pod sedmý zásah Kanady se podepisuje LUCAS KARMIRIS, jenž se dostal do nájezdu a navzdory dotěrnému Titlbachovi, který se stihl vrátit a snažil se ho připravit o puk, zakončil – 7:5! Bez asistence.
     
    57:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, to jsem možná zakřikl! Češi ještě neskládají zbraně a naprosto famózním gólem ADAMA BENÁKA znovu snižují na rozdíl jedné jediné branky! Plzeňský odchovanec vytáhl z rukávu parádní gól a la Granlund, když zpoza branky přizvedl puk přesně do bližšího horního rohu – 6:5! Asistence: Samuel Drančák.
     
    57:13
    Oddechový čas pro tým Česko.
     
    56:40
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že v Langley už je rozhodnuto! Javorové listy se usadily v útočném pásmu a sérii přihrávek pak z kruhu zakončil Parekh, přičemž kotouč mimo dosah hostujícího gólmana ještě těsně před brankou tečoval COLE BEAUDOIN – 6:4! Asistence: Zayne Parekh, Josh Fluker.
     
    55:26
    Tak tohle může být rozhodující moment utkání, Adam Jiříček (CZE) je vykázán z hrací plochy za nedovolené bránění. Teď už to Češi budou mít opravdu těžké.
     
    53:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naděje na tři body pro svěřence Václava Eismanna žije! Titlbach zpoza klece poslal puk před brankoviště, kde se k němu se štěstím dostal ADAM BENÁK a ten jej doslova prošťouchl za poněkud zaskočeného Cloutiera – 5:4! Asistence: Adam Titlbach, Lukáš Král.
     
    48:53
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Nedáš? Dostaneš! Domácí si berou zpět dvoubrankový náskok a nutno podotknout, že s velkou dávkou štěstí! Po souboji v rohu se puk odrazil ke CLARKU CASWELLOVI, jenž byl ve správnou chvíli na správném místě a z hranice brankoviště poslal pátý puk za Ebenstreita – 5:3! Asistence: Jordan Gavin, Cole Peardon.
     
    47:41
    Hostům se málem podařilo vymazat zbytek dvoubrankového manka, jeden z nich z prostoru mezi kruhy nastřelil horní tyč branky!
     
    45:10
    Po přerušení teď byla před hostující klecí k vidění menší strkanice, které předcházela až příliš drzá hra Kanady před brankovištěm. Padly shodné menší tresty, Matthew Virgilio (CAN) je vyloučen za sekání a Adam Jiříček (CZE) zase za hrubost.
     
    42:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi sice do přesilovky vstoupili vlažně, nakonec jí ale přeci jen využívají a jsou zpátky ve hře! Kubiesovo odražené nahození zamířilo na hokejku SAMUELA DRANČÁKA, který z otočky zakončil přesně k brankové konstrukci – 4:3! Asistence: Matěj Kubiesa, Adam Benák.
     
    40:19
    A po vhazování je obratem za hákování vykázán Cole Peardon (CAN), Češi budou mít přesilovku.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:45
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Konec prostřední části je pro svěřence Václava Eismanna hodně hořký, domácí poprvé odskakují do dvoubrankového trháku! Na střeleckou listinu se zapisuje THOMAS DESRUISSEAUX, a to po nepřehledné situaci před českou svatyní – 4:2! Asistence: Justin Poirier.
     
    37:57
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav tentokrát nevydržel ani dvě minuty, Kanada si bere vedení zpět na svou stranu! Podruhé se na střeleckou listinu zapisuje JUSTIN POIRIER, který ubránil puk před bránícím Hlinským a následně zakončil pod horní tyč – 3:2! Asistence: Zayne Parekh, Jordan Gavin.
     
    37:47
    Vzápětí tu ale máme další vyloučení na české straně, Eismannův tým si zbytečně komplikuje život. Matěj Kubiesa (CZE) míří na trestnou za hákování.
     
    37:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrana Kanady zaspala, dvě a půl minuty před koncem druhé třetiny v Langley začínáme zase od začátku! Titlbachův odražený projektil z bezprostřední blízkosti domácí svatyně za padajícího Cloutiera nasměroval LUKÁŠ KRÁL, jenž vymetl horní část kanadské branky – 2:2! Asistence: Adam Titlbach, Adam Benák.
     
    32:56
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Eismannův tým sice přežil dlouhou početní nevýhodu, jen pár sekund po jejím konci ale znovu inkasuje! Karmis po křídle protáhl puk před brankoviště a poslal ho na střed přímo na hůl TOMASE LAVOIEHO, jenž bez váhání zakončil mimo dosah bezmocného Ebenstreita – 2:1! Asistence: Lukas Karmiris, Lynden Lakovic.
     
    31:44
    Na Poiriera zívala prázdná branka, křídelník domácí druhé formace ale z prostoru pro vhazování střelou z voleje jen orazítkoval mantinel! Česko mělo obrovské štěstí!
     
    30:31
    Po výbuchu radosti přichází strastiplné chvíle pro tým Václava Eismanna, Samuel Drančák (CZE) je vykázán za podrážení. Domácí budou mít přesilovku čtyři na tři, ze které se pak stane dvojnásobná početní výhoda.
     
    30:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    V Langley máme vyrovnáno, Češi se prosazují při hře čtyři na čtyři! Nepromyšlenou rozehrávku jednoho z domácích hráčů ve středním pásmu zachytil ADAM TITLBACH, který obratem vyrazil sám na brankáře a z prostoru mezi kruhy zamířil do pravého horního rohu kanadské branky – 1:1! Bez asistence.
     
    29:33
    Poměr sil na ledě se vyrovná, česká přesilovka po sekání Ondřeje Kose (CZE) předčasně končí.
     
    28:50
    Prvním trestaným Kanaďanem dnešního večera je Cole Peardon (CAN), a to za podrážení.
     
    24:26
    Do skvělého vstupu hostů do třetiny hází vidle vyloučení, Adam Jecho (CZE) je trestán za hákování.
     
    19:58
    Klíma uzavřel úvodní dějství parádním sólem, během kterého udělal kužel z Lavoieho, znejistil Cloutiera a zavěsil pod horní tyč! Domácí brankář byl ale ve střehu a blýskl se přímo tygřím skokem, čímž zabránil vyrovnání!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    16:58
    Jeden z hostujících hráčů se obtočil kolem kanadské klece a zkusil zakončit, ale příliš mu to nesedlo! Češi teď neměli daleko k vyrovnání!
     
    08:18
    Svěřence Václava Eismanna čeká první oslabení, za podrážení míří ven ze hry Lukáš Král (CZE).
     
    06:15
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Domácí v sedmé minutě odskakují do vedení! Česká obrana si nepohlídala JUSTINA POIRIERA, který vyrazil do úniku a ač Ebenstreit jeho první zakončení zvládl vyrazit, na následnou dorážku už byl krátký – 1:0! Asistence: Sam Dickinson, Thomas Desruisseaux.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Poirier (Dickinson, Desruisseaux), 33. Lavoie (Karmiris, Lakovic), 38. Poirier (Parekh, Gavin), 39. Desruisseaux (Poirier), 49. Caswell (Gavin, Peardon), 57. Beaudoin (Parekh, Fluker), 59. Karmiris – 31. Titlbach, 38. Král (Titlbach, Benák), 43. Drančák (Kubiesa, Benák), 54. Benák (Titlbach, Král), 58. Benák (Drančák)


    Kanada black: Cloutier (Leenders) – Dickinson, Fluker, Virgilio, Lavoie, Buczkowski, Parekh, Roberts – Caswell, Peardon, Gavin – Beaudoin, Desruisseaux, Poirier – Lakovic, Karmiris, Stewart – Vanacker, Brown.
    Trenér: Mark O'Leary.

    Česko: Ebenstreit (Milota) – Fibigr, Jiříček, Svozil, Hlinský, Kubánek, Skok, Cipko – Klíma, Jecho, Kos – Titlbach, Benák, Král – Drančák, Curran, Teplý – Galnor, Glas, Kubiesa – Spilka.
    Trenér: Václav Eismann.
    bahis siteleri