Litvínov – Třinec 1:2 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 25.11.2022, 15:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    47:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pátá právě odbyla a hosté odskakují do třígólového vedení! Viktor Wardas se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, kterou Vojtěch Petřík jen vyrazil a DAVIDU POIZLOVI stačilo už jen touš zvednout nad beton – 2:5. Asistence: Viktor Wardas, Vít Záhejský.
     
    42:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se Hradec vrací do utkání definitivně! Ebenstreit neudržel střelu od modré čáry a z následného závaru puk do branky doslova dotlačil VOJTĚCH ASCHENBRENNER – 2:4. Bez Asistence.
     
    39:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a vykřesají jiskřičku naděje! Lukáš Král z prostoru vedle branky našel před brankovištěm volného ADAMA NOVOTNÉHO, který stihl puk do branky zamést ještě před přesunem Ebenstreita – 1:4. Asistence: Lukáš Král.
     
    29:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie přidává další gól a toto už smrdí debaklem! Oskar Magner vyslal do brejku VÍTA ZÁHEJSKÉHO a ten si střelou po zemi k tyči věděl rady – 0:4. Asistence: Oskar Magner.
     
    28:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí nevyužili přesilovku a jsou za to potrestáni! Kryštof Dyk poslal střílený centr mezi kruhy, kde si ji našel MATĚJ ZEMAN a ze vzduchu propálil Meišnera mezi betony – 0:3. Asistence: Kryštof Dyk, Ondřej Postl.
     
    11:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Chyba v domácí defenzivě a hosté vedou o dvě branky! David Poizl získal puk mezi střídačkami, ujel do samostatného úniku, který zakončil forhendovým blafákem do levého horního rohu – 0:2. Bez asistence.
     
    01:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a dostávali se do vedení! Jakub Galnor zpoza branky našel nikým nehlídaného MATĚJE ZEMANA, který přesnou ranou do horních pater branky nedal Meišnerovi šanci – 0:1. Asistence: Jakub Galnor, Kryštof Dyk.

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 40. Novotný (Král), 43. V. Aschenbrenner – 2. Zeman (Galnor, Dyk), 12. Poizl, 29. Zeman (Dyk, O. Postl), 30. Záhejský (Magner), 48. Poizl (Wardas, Záhejský)


    Mountfield HK: Meišner (Petřík) – Janeček, Černý, Samek (A), Mráz (A), Burda, Forejtek – Hendrych, Novotný, Pavlík – Páleník, Klíma, Voděracký – Vítek, Jón (C), Král – V. Aschenbrenner, Hájek.
    Trenér: Luboš Dvořák

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Magner, D. Postl, O. Postl (A), Cipko, Mähler (C), Dyk – Galnor, Čihař, Poizl – Šilhan, Wardas, Záhejský – Kovář, Váňa, Zeman (A).
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Mareš – Juránek, Serbus.
    thejrc.org