Havířov – SHKM Hodonín 2:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 7:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:3 (po pr.)
Písek – Klatovy 4:3 (kon.) | Hronov – Jablonec n/N 8:5 (kon.) | Benátky n/J – Děčín 4:3 (po pr.)
Mostečtí Lvi – Tábor 7:4 (kon.) | Příbram – Cheb 3:4 (kon.) | Řisuty – Letňany 1:4 (kon.)
po prodl.
HK Opava
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
Hokej Vyškov
Středa 07.12.2022, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:28 Jiří ŠINDELÁŘ - 4:3
     
    60:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Tomáš Rousek dostal kotouč před branku, tam výborně zabojoval JIŘÍ ŠÍNDELÁŘ, kterému se nadvakrát kotouč podařilo dostat puk za záda Kořénka a Slezan má dva body! Asistence: Tomáš Rousek, Tomáš Káňa.
    48:39 Jan ŠTINDL - 3:3
     
    48:39
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan udeřil v oslabení a je vyrovnáno! Kotouč vyhozený z opavské třetiny dojel JAN ŠTINDL, který vypálil na stranu Kořénkovy vyrážečky z mezikruží úspěšně! Asistence: Petr Wolf, Radim Štěpánek.
    39:40 VAŠENKA - 2:3
     
    39:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan dvacet sekund před druhou sirénou snižuje! Z vlastního pásma kotouč posunul Černý na Vojtoviče. Ten pak křižnou přihrávkou dostal ještě přes Vojkůvku puk mezi kruhy na JANA VAŠENKU, který si ve velké rychlosti poradil s Kořénkem. Asistence: Jan Vojtovič, Marek Vojkůvka.
    34:14 Vojtěch DOBIÁŠ - 1:3
     
    34:14
    Vyškov právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu vidíme další branku Vyškova! Dominik Piták nejprve fantastickým přesunem vychytal střelu VOJTĚCHA DOBIÁŠE, jenže kotouč mu vypadl a stejný hráč pak puk doklepl do sítě! Asistence: Matěj Kořenek, Dominick Vašíček.
    33:30 Jakub ČUŘÍK - 1:2
     
    33:30
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro Opavu, šťastný pro Vyškov! Nejprve téměř všichni hráči přestali hrát, protože si mysleli, že sražený kotouč míří mimo hru. To se ovšem nestalo. Po další střele pak puk vyplul přímo u JAKUBA ČUŘÍKA, kterému stačilo trefit poloprázdnou klec. Asistence: Matěj Mikulík.
    10:47 DANIELČÁK - 1:1
     
    10:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan srovnává krok! Obrovskou skrumáž a ránu Šindeláře ještě Vyškovští přežili, o chvíli později už se Opavští radují. Ranou z levého kruhu za Kořénkova záda puk procedil JOZEF DANIELČÁK! Asistence: Jiří Šindelář.
    07:18 Dominik VAŠÍČEK - 0:1
     
    07:18
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté po povedené souhře otevírají skóre dnešního duelu! Z rohu se jim kotouč do mezikruží podařilo dopravit na DOMINICKA VAŠÍČKA, který si kotouč potáhl a následně ležícímu Pitákovi kotouč pověsil pod víko. Asistence: Matěj Kořenek.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 11. Danielčák (Šindelář), 40. Vašenka (Vojkůvka, Vojtovič), 49. Štindl (Wolf, Štěpánek), 61. Šindelář (Rousek, Káňa) – 8. Vašíček (Kořenek), 34. Čuřík (Mikulík), 35. Dobiáš (Kořenek, Vašíček)


    HK Opava: Piták (Sotlar) – Pachula, Ludvík, Černý, Šindelář (C), Štěpánek, Věntus – Zelenka, Káňa (A), Tomsa, Rousek, Wolf (A), Vojkůvka, Vašenka, Krupa, Štindl, Vojtovič, Danielčák, Kadula.
    Trenér: Aleš Tomášek

    Hokej Vyškov: Kořének (Micka) – Hefka, Studený, Hohl, Mikulík, Holemý, Žižka (C) – Snášel, Lekeš, Dobiáš, Sebera, Janeček, Tomajko, Weintritt, Čuřík (A), Vašíček, Popelka, Kořenek, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Veselý
    bahis siteleri