Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:9 (kon.) | Calgary – Minnesota 5:3 (kon.)
Colorado – Boston 0:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 8:2 (kon.) | Vegas – NY Rangers 1:5 (kon.)
San Jose – Vancouver 5:6 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:9 (0:6, 2:3, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 08.12.2022, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Gustav NYQUIST - 4:9
     
    55:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Podruhé v utkání se střelecky prosadil GUSTAV NYQUIST! Bjork zachytil puk ve středním pásmu a vysunul právě Nyquista do protiútoku. Útočník Columbusu si nabruslil do pravého kruhu a střelou do levého horního rohu upravil skóre zápasu na 4:9. Asistence: Marcus Bjork.
    44:47 Patrik LAINE - 3:9
     
    44:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přeci se domácí střelecky prosadili, svůj druhý gól v utkání dává PATRIK LAINE! Finský útočník si najel až takřka na konec levého kruhu a o rameno Luukkonena dostává kotouč do branky Buffala. Asistence: Vladislav Gavrikov, Jegor Činachov.
    39:16 Alex TUCH - 2:9
     
    39:16
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    ALEX TUCH využívá svého postavení vedle branky Columbusu. Viděl, že Merzlikins má velkou skulinu v horní části klece, kam také poslal svou střelu z ostrého úhlu. Merzlikins sice tečoval letící kotouč svým ramenem, mimo klec ho však vyrazit nedokázal. Asistence: Jeff Skinner, Jacob Bryson.
    37:19 Peyton KREBS - 2:8
     
    37:19
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Laine přišel ve středním pásmu o puk, když ho PEYTON KREBS výborným forčekingem dokázal obrat. Tento kanadský útočník následně vyrazil do útoku, před brankovištěm si ještě dal puk do bekhendu a podstřelil brankáře Merzlikinse. Je to jeho první gól v této sezoně! Bez asistence.
    36:07 Tage THOMPSON - 2:7
     
    36:07
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Co nevyšlo před tím, to vyšlo teď! TAGE THOMPSON podržel v levém kruhu kotouč, měl dost času, aby zamířil a ránou o levou tyč dává už svůj pátý gól v utkání! Asistence: Alex Tuch, Jacob Bryson.
    32:04 Gustav NYQUIST - 2:6
     
    32:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    No, Blue Jackets se také začínají rozjíždět! Zpoza branky vyslal Gaudreau přesný pas do pravého kruhu na GUSTAVA NYQUISTA, který pohotovou střelou překonal Luukkonena a snižuje na 2:6! Asistence: Johnny Gaudreau, Boone Jenner.
    30:49 Patrik LAINE - 1:6
     
    30:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale čisté konto neudrží! Domácím se povedlo vyrazit do rychlého protiútoku ze svého pásma, před pravým kruhem se dobře uvolnil PATRIK LAINE a jeho střela prošla Luukkonenovi pod rukou, o kterou se otřela, a zapadla do sítě Buffala. Asistence: Jack Roslovic.
    16:40 Tage THOMPSON - 0:6
     
    16:40
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Sabres si v přesilovce doslova pohráli s Merzlikinsem po dvou rychlých přihrávkách na perimetru. Skinner vrátil pas TAGEMU THOMPSONOVI, který střelou z voleje využil odkryté klece soupeře při přesunu Merzlikinse. Čtvrtý gól pro tohoto útočníka Buffala v tomto utkání. Asistence: Jeff Skinner, Rasmus Dahlin.
    12:22 Tage THOMPSON - 0:5
     
    12:22
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Jenže Sabres využívají svou přesilovku a zvyšují už na 5:0! A je to hattrick TAGEHO THOMPSONA! Tomu se povedlo zpoza levého kruhu vypálit po přihrávce Skinnera z voleje a propálit gólmana Merzlikinse. Asistence: Jeff Skinner, Dylan Cozens.
    07:50 Tage THOMPSON - 0:4
     
    07:50
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Přestože Korpisala nahradil v brance Columbusu Elvis Merzlikins, demolice ze strany Buffala pokračuje! Uběhlo pouhých 22 sekund a TAGE THOMPSON využívá další útočnou akci svého týmu. Sabres vedou už 4:0! Asistence: Alex Tuch, Jeff Skinner.
    07:28 Rasmus DAHLIN - 0:3
     
    07:28
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro Columbus kritické! Další gól v brance Korpisala, tentokrát po střele RASMUSE DAHLINA z okraje mezikruží. Asistence: Dylan Cozens, Jack Quinn.
    05:32 Tage THOMPSON - 0:2
     
    05:32
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Výborný kontr hostů, který končí dalším gólem v síti domácích! Po nepřesné střele Laineho vyrazili hosté do útoku, Tuch posunul puk na TAGEHO THOMPSONA a tomu se povedlo střelou z bekhendu z levé strany brankoviště překonat Korpisala! Asistence: Alex Tuch.
    03:21 Dylan COZENS - 0:1
     
    03:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! DYLAN COZENS vypálil prudkou ránu zpoza pravého kruhu a překonal brankáře Korpisala, který neměl na puk tak dobrý výhled propadl mu pod paží. Asistence: Rasmus Dahlin, Tage Thompson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 31. Laine (Roslovic), 33. Nyquist (J. Gaudreau, Jenner), 45. Laine (Gavrikov, Činachov), 56. Nyquist (M. Bjork) – 4. Cozens (Dahlin, T. Thompson), 6. T. Thompson (Tuch), 8. Dahlin (Cozens, Quinn), 8. T. Thompson (Tuch, J. Skinner), 13. T. Thompson (J. Skinner, Cozens), 17. T. Thompson (J. Skinner, Dahlin), 37. T. Thompson (Tuch, Bryson), 38. Krebs, 40. Tuch (J. Skinner, Bryson)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (8.–40. Merzlikins) – M. Bjork, Gavrikov, Gudbranson, Berni, Peeke, Bayreuther – Laine, Jenner (C), J. Gaudreau – Nyquist (A), Roslovic, K. Johnson – Činachov, Sillinger, Marčenko – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Pilut, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Samuels-Thomas, Rank – Nansen, Baker

    Diváci: 15659
    bahis siteleri