Ottawa – Montreal 3:2 (kon.) | Minnesota – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Calgary Flames
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 15.12.2022, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:44
    Tak to je hodně přísné vyloučení pro Tylera Myerse (VAN), který chtěl letící puk sebrat svou rukavicí, ale přitom mu jeho spoluhráč odpálil jeho hůl, takže obránce Vancouveru podržel kotouč v rukavici o něco déle a dostává dvě minuty.
     
    40:00
    Po závěrečné siréně ještě vznikla mezi hráči menší potyčka, po které dostávají dvě minuty za hrubost Luke Schenn (VAN) a Nikita Zadorov (CGY).
     
    37:18
    Hrát se nyní bude ve čtyřech na obou stranách, protože dvě minuty za krosček dostává Nils Höglander (VAN), kterého při svém pádu trefil Michael Stone (CGY) vysokou holí do obličeje.
     
    27:59
    Tentokrát však jejich výhoda netrvala tak dlouho, když se Vancouver dostal k puku a Luke Schenn (VAN) míří na dvě minuty za podrážení na trestnou lavici.
     
    21:41
    Ethan Bear (VAN) tedy už míří na dvě minuty na trestnou lavici, kde si odsedí trest za hákování.
     
    12:35
    Nicméně Mikael Backlund (CGY) byl poté obráncem Vancouveru poslán na svého brankáře a paradoxně dvě minuty za nedovolené bránění brankáři dostává právě domácí útočník.
     
    07:43
    Zohorna se parádně tlačil středem až k bráně Vancouveru a na své cestě byl hákován Sheldonem Driesem (VAN), takže se Calgary zahraje svou první přesilovou hru.
     
    02:16
    Brett Ritchie (CGY) nyní u mantinelu trefil Amana loktem přímo do hlavy, takže domácí útočník míří na dvě minuty na trestnou lavici.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Backlund (Dubé, Ružička), 17. Mangiapane (Kadri, Dubé), 24. Lewis (Weegar, Markström) – 2. Horvat (Ekman-Larsson, J. Miller), 2. Garland (Höglander, T. Myers), 26. Dries (Höglander, Kuzmenko), rozh. náj. Kuzmenko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jonathan Huberdeau (CGY)
    0:1   Andrej Kuzmenko (VAN)
    2. série:
    0:1   Dillon Dubé (CGY)
    0:1   Elias Pettersson (VAN)
    3. série:
    0:1   Mikael Backlund (CGY)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Zadorov, Weegar, Mackey, Mi. Stone – Huberdeau, E. Lindholm, Toffoli – Dubé, Kadri, Mangiapane – Ružička, Backlund, Coleman – Lewis, Zohorna, B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutter

    Vancouver Canucks: S. Martin (Delia) – Ekman-Larsson, Bear, Q. Hughes, L. Schenn, Burroughs, T. Myers – Horvat, Lazar, J. Miller – Michejev, E. Pettersson, Kuzmenko – Garland, Dries, Joshua – Aman, Studnicka, Höglander.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Nicholson, Syvret – Toomey, Mahon

    Diváci: 17 552
    bahis siteleri