Ottawa – Montreal 3:2 (kon.) | Minnesota – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Calgary Flames
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 15.12.2022, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je ANDREJ KUZMENKO.
    25:31 Sheldon DRIES - 3:3
     
    25:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Aktivita Canucks přeci jen přináší jejich třetí branku. Höglander od pravého mantinelu poslal parádní žabku na SHELDONA DRIESE, jenž si kotouč nejprve zpracoval a poté ho nechytatelně poslal do vzdálenější šibenice domácí klece. Asistence: Nils Höglander, Andrej Kuzmenko.
    23:51 Trevor LEWIS - 3:2
     
    23:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu až po přesilové hře, když si to TREVOR LEWIS zamířil středem mezi obránci k Martinovi, jenž ještě jeho první zakončení vyrazil, ale domácí útočník se dostal k dorážce a i s pomocí brankáře Vancouveru dokázal dostat touš za jeho záda. Asistence: MacKenzie Weegar, Jacob Markström.
    16:09 Andrew MANGIAPANE - 2:2
     
    16:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš tedy platí na druhé straně. Kotouč se dostal za bránu Canucks, odkud ho Kadri poslal na zcela volného ANDREWA MANGIAPANEHO, jehož střela po ledě prošla Martinovi mezi jeho betony. Brankář Vancouveru moc dobře ví, že tohle měl chytit. Asistence: Nazem Kadri, Dillon Dubé.
    09:40 Mikael BACKLUND - 1:2
     
    09:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Tak se domácí přeci jen dočkali pouhé tři vteřiny před koncem trestu Driese. Růžičkova sražená střela se dostala na pravou stranu k Dubému, jenž poté poslal touš před bránu, kde číhal MKAEL BACKLUND, jenž ho už usměrnil za bezmocného Martina. Asistence: Dubé, Adam Růžička.
    01:48 Conor GARLAND - 0:2
     
    01:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rázem je to hned o dvě branky. CONOR GARLAND sebral kotouč na levé straně a následně se s ním otočil k bráně a vyslal milimetrovou střelu do bližší šibenice domácí klece. Asistence: Nils Höglander, Tyler Myers.
    01:14 Bo HORVAT - 0:1
     
    01:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté se prosazují hned ze svého prvního útoku, když se kotouč dostal na modrou čáru, odkud letělo nahození z hole Ekmana-Larssona a před bránou jej parádně tečoval BO HORVAT. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, J.T. Miller.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Backlund (Dubé, Ružička), 17. Mangiapane (Kadri, Dubé), 24. Lewis (Weegar, Markström) – 2. Horvat (Ekman-Larsson, J. Miller), 2. Garland (Höglander, T. Myers), 26. Dries (Höglander, Kuzmenko), rozh. náj. Kuzmenko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jonathan Huberdeau (CGY)
    0:1   Andrej Kuzmenko (VAN)
    2. série:
    0:1   Dillon Dubé (CGY)
    0:1   Elias Pettersson (VAN)
    3. série:
    0:1   Mikael Backlund (CGY)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Zadorov, Weegar, Mackey, Mi. Stone – Huberdeau, E. Lindholm, Toffoli – Dubé, Kadri, Mangiapane – Ružička, Backlund, Coleman – Lewis, Zohorna, B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutter

    Vancouver Canucks: S. Martin (Delia) – Ekman-Larsson, Bear, Q. Hughes, L. Schenn, Burroughs, T. Myers – Horvat, Lazar, J. Miller – Michejev, E. Pettersson, Kuzmenko – Garland, Dries, Joshua – Aman, Studnicka, Höglander.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Nicholson, Syvret – Toomey, Mahon

    Diváci: 17 552
    bahis siteleri