Švýcarsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:2 (0:0, 3:0, 1:2)
Česko
Pátek 23.12.2022, 00:30 • Scotiabank Centre, Halifax • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů zase někdy. Na počtenou! Hezký den a přeji všem krásné prožití Vánoc a vše dobré v roce 2023! (03:10:03)
     
    Švýcary čeká před startem turnaje ještě jedno utkání. Dnes od 20:30 českého nastoupí proti Švédům. Češi nastoupí do dalšího utkání už v rámci MS, kdy se 27. prosince v 0:30 českého času postaví proti domácí Kanadě. Švýcaři pak do turnaje vstoupí 26. prosince v 17:00 českého času, kdy se střetnou s Finy.
     
    Střely na bránu: 17:25
     
    Utkání je za námi. První třetina byla vyrovnaná, ve druhé převzali otěže utkání Švýcaři, kteří třikrát skórovali, a to díky dvěma gólům v přesilových hrách. Ve třetí třetině Češi hodně přidali a hnali se za vyrovnáním, nakonec ale Švýcaři rozhodli gólem do prázdné brány a vítězí v tomto přípravném utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Domácí v plném počtu.
    59:45 ZANETTI - 4:2
     
    59:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Tlak českého týmu vyústil v několik nebezpečných střel. Nakonec ale Švýcaři vybojovali puk a BRIAN ZANETTI střelou přes celé kluziště trefil prázdnou branku a pojistil tak vítězství Švýcarů. Další branka Švýcarů v oslabení. Bez asistence.
     
    59:00
    Češi drží Švýcary pod tlakem a snaží se vytvořit si ideální střeleckou pozici. Kulich vzal střelu na sebe a střelou z levého kruhu trefil pouze levou tyčku!
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Lian Bichsel – 10 min. osobní trest, nesportovní chování.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Česko:
    Marcel Marcel – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování.
     
    58:05
    Šarvátka mezi Bichselem a Marcelem, kteří se mimo hru začali postrkávat a rozhodčí museli přerušit hru.
     
    57:53
    Neuvěřitelný zákrok Beglieriho! Po střele Svozila se kotouč dostal ke Kulichovi, na kterého zívala poloprázdná brána. Švýcarský brankář zastavil puk lapačkou.
     
    57:47
    Kulich si vybruslil ze své pozice na pravém kruhu a na modré čáře přenechal puk Svozilovi, který nebezpečně vypálil. Beglieri ale svůj tým drží.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Miles Müller – 2 min., vysoká hůl.
     
    57:27
    Další slibná česká příležitost. Kulich se prohnal podél pravého mantinelu a ve vysoké rychlosti vypálil. Brankář Beglieri se štěstím vytlačil puk vyrážečkou mimo.
     
    57:03
    Hosté v plném počtu.
     
    56:00
    Češi měli v oslabení velkou šanci na vyrovnání. Ryšavý vystihl rozehrávku soupeře v útočném pásmu a důrazným průnikem se dostal až k zakončení. Brankář Beglieri jeho forhendovou kličku vystihl a ucpal prostor u své levé tyčky.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 25. Canonica, 32. Jabola (Biasca, Dionicio), 37. Robin (Biasca, Canonica), 60. Zanetti – 47. Kulich (Hamara, Šalé), 53. Šapovaliv (Šalé, Hamara)


    Švýcarsko: Beglieri (Croce) – Streule, Bichsel (A), Deussen, Zanetti, Dionicio, Despont, Boss, Terraneo – Biasca (C), Canonica (A), Robin, Henry, Alge, Truog, Jabola, Taibel, Muggli, Ramel, Müller, Perrenoud
    Trenér: Marco Bayer

    Česko: Suchánek (Šatný) – Ticháček (A), Chabada, Svozil (C), Špaček, Hamara, Moravec, Čech, Alscher – Kulich, Šapovaliv, Šalé, Szturc (A), Brabenec, Chmelař, Kos, Menšík, Ryšavý, Měchura, Marcel, Hauser, Sapoušek, Pajer
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Langille, Thomander – Currie, Hagen
    bahis siteleri