Litoměřice – Jihlava 5:0 (kon.) | Třebíč – Zlín 3:2 (kon.) | Prostějov – Šumperk 4:1 (kon.)
Slavia – Poruba 2011 0:4 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 2:1 (4:3 po s.n.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 29.12.2022, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne při sledování textového přenosu z druhé nejvyšší soutěže. 33. kolo Chance ligy nabídne souboj mezi Třebíčí a Zlínem. Začínáme v 17:30.
     
    Vzájemné zápasy

    13.11.2022 Zlín - Třebíč 4:1
    01.10.2022 Třebíč - Zlín 2:1
     


    PSG BERANI ZLÍN

    Zlín se momentálně pohybuje na devátém místě tabulky, ve 32 zápasech nasbíral 42 bodů. Berani nedávno vyměnili trenéra, Rostislava Vlacha nahradil na střídačce Miloš Říha, ale Zlín stále nemůže najet na vítěznou vlnu. Před tímto zápasem sice doma porazil Prostějov, ale předtím padl čtyřikrát v řadě. V nastavené hrací době bral jen bod s Jihlavou a Sokolovem a sklonit se musel Vsetínu a Šumperku. Nejproduktivnějším zlínským hráčem je Antonín Honejsek, který má na kontě 8 branek a 15 asistencí.
     


    SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ

    Třebíč bude favoritem tohoto duelu, momentálně pobývá na třetí příčce tabulky. Po dvaatřiceti zápasech má na kontě 59 bodů a na druhou Porubu ztrácí tři body. Horácká Slavia uhrála patnáct bodů z posledních šesti zápasů, porazila Slavii, Přerov, Frýdek-Místek, Šumperk a rezervu Pardubic, ale 19. prosince prohrála na kolínském ledě poměrem 1:2. Produktivitu týmu táhne zkušený Martin Dočekal, bývalý extraligový hokejista se může pyšnit bilancí patnácti branek a devatenácti asistencí.
     
    Za Zlín už do dnešního utkání nenastoupí Libor Kašík, který bude měsíc hostovat na Slovensku. Soupisku loňského extraligového mužstva opouští i obránce Daniel Bukač, který kývl na nabídku pardubického béčka a Jakub Illéš, ten bude hrát v Prostějově.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Vejmelka) – Bořuta, Tureček, Forman, Kříž, Poizl, Furch, Fajmon – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, D. Michálek, Ferda (A) – Vodný, Šilhavý, Krliš – Meluzín, Maty. Svoboda, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    PSG Berani Zlín: Huf (Honzík) – Talafa, Gazda, Suhrada, M. Novotný, A. Burian, Zbořil, Hefka – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Luža, Kindl, Z. Sedlák – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Frömel, Zabloudil, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Skopal, Čáp – Roischel, Roupec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    První buly pro Honejska, kotouč sbírá Talafa, jenž ihned přelévá na Gazdu.
     
    00:28
    Berani vrazili do zápasu plni energie, do střely se tlačil Pavel Sedláček a z dálky i Daniel Gazda. Pavel Jekel zatím nějaký vážnější zákrok vytasit nemusel.
     
    01:46
    Daniel Huf holí pohlídal loudající se kotouč a odpravil jej do rohu, kde hrají hostující beci.
     
    02:10
    Utkání začalo ve velikém tempu, zatím se nepřerušovalo a oba celky jsou hnány výtečnou atmosférou, které pomáhá i početná výprava ze Zlína.
     
    02:55
    Antonín Bořuta se s tím nepáral a pálil od modré čáry, nicméně dobře se do dráhy puku poskládal Bedřich Köhler, jenž střelu zblokoval.
     
    03:18
    Antonín Honejsek si obhodil obránce na pravém křídle a chtěl zakončovat, k tomu se už ale nedostal.
     
    04:20
    Lukáš Kříž a jeho nepříjemně poskakující pokus z dálky, tečoval ještě Radim Ferda. Následně přichází pokus Psoty, ten je však odražen do ochranné sítě a máme vůbec poprvé přerušeno! Ten start zápasu je skutečně divácky mimořádně atraktivní a intenzivní.
     
    05:02
    Dvojice technických prohřešků nám hru trošku uklidnila, nejprve se ševci vystavili do ofsajdu aby po chvíli zajistilo přerušení zakázané uvolnění Třebíče.
     
    05:17
    Patrik Fajmon to zkoušel od mantinelu, nicméně tohle má Daniel Huf pohlídané. Ševci měli následně trošku problémy s vyhozením, o mantinel se neprosadil Frömel, nicméně nyní už má klid i kotouč na holi Matěj Zabloudil.
     
    06:27
    Slušný průnik ševců do pásma, Dominik Luža tam ještě měl dobře najetého obránce Zbořila, nicméně rychle vracející se obrana za pomoci Pavla Jekela situaci vyřešila.
     
    06:57
    Denis Kindl nyní přebíral kotouč na modré, nicméně v pásmu byl moc rychle a píská se další postavení mimo hru. Následuje komerční přestávka.
     
    07:15
    Daniel Poizl si z pozice obránce slušně sjel a už měl pálit, volil však ještě pas a celou akci tak trochu "zabil". Hra se obrací.
     
    07:33
    Zdeněk Sedlák dobře zabral za soupeřovou brankou a trošku vystrašil Jekela, který raději přeruší hru. Na led jde lajna vedená kapitánem Kubišem.
     
    08:37
    Matěj Zabloudil dobře vystihl rozehrávku soupeře, šel však do plných a navíc neměl ani rychlost a volí tak propagační pokus směr branka Třebíče.
     
    09:32
    Užuž se zdálo, že Martin Dočekal je z úhlu, nicméně ten ještě krásně centroval na teč Ladislavu Bittnerovi, jenž přidal a zjevil se před Hufem. Zlínský gólman vyráží.
     
    09:59
    Defenzivní obránce Martin Novotný si udělal ofenzivní výlet po levém mantinelu a z téměř nulového úhlu to zkusil, kotouč se pak nebezpečně potuloval po brankové čáře! Jekel nakonec vše vyřešil.
     
    10:08
    Jiří Suhrada si dobře vyjel na osu a štiplavým nahozením zápěstím to zkusil. Pavel Jekel připraven.
     
    10:32
    Pavel Kubiš se výborně prosmýkl do pásma a málem šel sám, vše musel řešit zlínský odchovanec v dresu soupeře Antonín Bořuta faulem.
     
    10:32
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Antonín Bořuta – 2 min., sekání.
     
    10:45
    Třebíč hned vyhazuje, Gazda musí zpět.
     
    11:02
    Daniel Gazda už si od modré diriguje přesilovku a nakonec sám pálí, míří však nad...
     
    11:26
    Fenomenální Pavel Jekel! Ševci založili kombinaci od Mrázka, jenž shodil na Köhlera a ten drze skrz brankoviště našel na druhé tyči Antonína Honejska, domácí gólman se však skvěle přesunul a chytá!
     
    12:02
    Dobrý cross Kindla na volného Pavla Kubiše, tomu ale puk přeskočil hůl.
     
    12:24
    Martin Dočekal zapracoval do defenzivy a vyhazuje až k Hufovi, Beranům už se krátí čas.
     
    Domácí v plném počtu.
     
    13:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Darek Hejcman – 2 min., napadení.
     
    13:36
    Gazda nedokázal vyhodit a Martin Dočekal tak může pálit, nicméně netrefil přesně. Poté tam byl ještě Psota, na modré Bořuta. Zatím bez úspěchu...
     
    14:05
    Berani konečně vyhazují a Třebíč na led posílá druhou přesilovkovou letku, útok vede Radim Ferda.
     
    David Michálek se dobře uvolnil v prostoru u levého kruhu a z první pálí, Daniel Huf vystavil soupeři výstavní semafor!
     
    15:02
    Michal Vodný byl teďs někým nepříjemně sražen a odjíždí v předklonu, snad bude domácí forvard v pořádku...
     
    15:31
    Krásná průniková přihrávka na modrou pro Antonína Honejska, jenž šel sám na bránu, zkusil své oblíbené zakončení – kličku do backhandu a zpět, puk mu však v poslední vteřině odskočil od hole.
     
    17:09
    Zdeněk Sedlák s Danielem Gazdou užuž chtěli jít do přečíslení po zisku na vlastní modré, nicméně domácí ještě dobře zapracovali a drží pásmo.
     
    17:54
    Šimon Frömel se natahoval ro puk, který chtěl propíchnout za modrou, těsně na něj ale nedosáhne a Třebíč tak udrží pozice.
     
    18:42
    Antonín Honejsek dobře našel nabrusleného Köhlera, který chtěl jít po pravém křídle, nicméně vystavil se ofsajdu a máme tak přerušeno. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:07
    Matěj Psota šel ostře do brány, kde byl hodnou chvíli zmatek, nicméně Daniel Huf za pomoci svých beků situaci zvládne. Berani vyhazují do středního pásma.
     
    19:54
    Už se nic nestane, Horácká Slavie drží puk ve vlastním pásmu a nikam se nehrne. Třetina končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Nebezpečný pokus hostí! Přišla střílená přihrávka od modré, před Jekelem se mihl Antonín Honejsek, jenž tečoval. Puk letí těsně nad.
     
    20:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jdou do vedení! Antonín Honejsek naznačil střelu, výborně našel PETRA MRÁZKA, tensi převzal puk, zamíchal s ním a nikým nehlídán zakončil. Pavel Jekel už nedokázal zareagovat a kus černé gumy mu propadl nějak mezi ruku a tělo – 0:1! Asistence: Antonín Honejsek.
    20:54 Petr MRÁZEK - 0:1
     
    22:58
    Tadeáš Talafa při pokusu od modré trefil prvního clonícího hráče a Třebíč mohla jít dobře, možná i do samostatného úniku, jenomže Michal Vodný neměl rychlost a navíc už byl na ledě dlouho a volí tak jen nahození na soupeřovu polovinu.
     
    24:26
    Hosté jsou v úvodu třetiny pořádně při chuti, slušně pálil sjetý obránce Suhrada, z kruhu to ještě zkoušel Daniel Gazda. Pavel Jekel připraven.
     
    25:48
    Za vlastní brankou si přebírá puk obránce Talafa, jenž založil akci a ve středním pásmu prodloužil na Hejcmana, jenž se ale na puku dlouho neudržel a hraje tak soupeř.
     
    26:17
    Daniel Poizl hledal Bittnera, nicméně pas se mu úplně nepodařil a Třebíč musí zpět.
     
    26:59
    Petr Mrázek svižně pronikl do pásma a ještě hledal někoho na kombinaci, nicméně tady nikdo ve žlutomodré nebyl.
     
    27:11
    Třebíč má zatím problémy založit útok, ševci velice dobře zahušťují střední pásmo, Horácká Slavia zatím ve 2. třetině čeká na první střelu na bránu...
     
    27:37
    Až teď jsou tady nějaké domácí šance, byl tam například aktivní Radim Ferda, ale tohle nejsou pokusy, který by mohly zatím bezchybného Daniela Hufa vykolejit.
     
    28:41
    Erik Meluzín získal puk u modré, vybruslil si a vypustil štiplavé nahození, které ovšem trefilo jen jednoho ze clonících útočníků.
     
    28:49
    Krásný pas na pravý kruh, nicméně obránci Beranů duchapřítomně zasáhli a střelu nedopustili. Třebíč se poprvé nadechuje k pořádné útočné aktivitě!
     
    29:39
    Matěj Psota si teď parádně obhodil Hejcmana a natlačil se do zakončení, nakonec volí bekhendový pokus pod horní tyč, Daniel Huf byl připraven. Matěj Psota byl v tomhle střídání i nadále při chuti, vybruslili si na střed a do mezikruží odkud vypálil, zlínský gólman opět připraven.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Adam Burian – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:00
    Jiří Suhrada ihned po vhazování vyhazuje.
     
    30:37
    Teď tady máme první střelu, Huf zasahuje betonem a ševci znovu vyhazují.
     
    30:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali přesilovkového gólu! Výtečnou práci odvedl Radim Ferda, jenž nabral rychlost, pohybem si vylákal Daniela Hufa z branky a obkroužil hostující klec s úmyslem zakončit na druhou tyč. To se nezdařilo, puk vyplaval zpět do pásma, ostře však situaci dojížděl obránce ANTONÍN BOŘUTA, jehož kus černé gumy trefil a letí přímo do prázdné sítě! Asistence: Radim Ferda.
    30:59 Antonín BOŘUTA - 1:1
     
    32:14
    Erik Meluzín vrazil do pásma po levém mantinelu a ostře pálí, Huf se natlačil na bližší tyč a vyráží.
     
    33:25
    Veliká šance domácích! David Michálek vystihl útočnou aktivitu ševců u obranné modré a mohl jít dopředu. Zlínští beci se sice dobře vrátili, nicméně Michálek si zabrzdil a v mezikruží našel Matěje Psotu, kterého náramně vychytal Daniel Huf.
     
    35:13
    Vojtěch Šilhavý a jeho pokus rychle vypálit od mantinelu, nicméně tento puk letěl o kus mimo a duní o zadní mantinel.
     
    35:37
    Horácká Slavia teď nepokračovala v útočné akci nejlépe a odevzdala soupeři, Ondráček s Gazdou chtěli jít dopředu, nakonec však o nic nešlo.
     
    36:15
    Ševci šli do přečíslení 3 na 2, z druhé vlny navíc situaci dojížděl Daniel Gazda, jenž si klepl o puk, dostal jej, sjel do mezikruží a v ideální pozici mohl vypálit, ale kotouč mu v poslední chvíli sjel z hole...
     
    37:18
    Daniel Poizl v signalizované výhodě viděl, že se před ním otevírá prostor, sjel si a pálil, přičemž Daniel Huf byl ještě po předchozím zákroku na zádech! Obránce Poizl míří těsně nad.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:15
    Třebíč trpělivě kombinuje, Psota, chtěl na teč z mezikruží vyzvat Krliše, jenž ale puk netrefil a ten tak letí do rohu.
     
    38:33
    Tadeáš Talafa a jeho dobrý blok, domácí však i tak drží kotouč a pásmo.
     
    38:49
    Václav Krliš se tentokrát uvolnil na pravém kruhu, dostal pas zpoza branky a přichází rána, nicméně kotouč letí nad horní tyč.
     
    39:03
    Ševci se nejprve osvobodili, nicméně pak nabral rychlost Miroslav Holec, který pálí! Daniel Huf přerušuje hru.
     
    39:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre! MICHAL FURCH se s tím nepáral, vzal si puk na modré a prudkým švihem posílá puk až do sítě! Těžko říci, zda Huf neviděl přes jednoho ze soupeřů nebo snad přes blok Bedřicha Köhlera, to však není důležité, důležité je skóre – 2:1. Asistence: Vojtěch Šilhavý.
    39:16 Michal FURCH - 2:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Berani začali útočnou aktivitou, Třebíč pak sice dokázala vyhodit, nicméně situaci si hlídá Tadeáš Talafa.
     
    41:08
    Jeden z domácích se snažil sklepnout si puk ze vzduchu a za modrou jít dopředu, nicméně dobře zapracoval Martin Novotný, jenž situaci dostoupil a přesunul ji do bezpečnějšího území v rohu.
     
    41:48
    Adam Burian si sebevědomě vzal puk na modré, trhl rameny a ještě nalil poodstoupenému Mikuláši Zbořilovi, jenž pálí z první, trefuje však jednoho ze soupeřů a Jekel tak nemusí zasahovat.
     
    42:07
    Ševci chtěli jít znovu do akce, nicméně tentokrát se vystavili do ofsajdu a hra je tak přerušena.
     
    42:58
    Denis Kindl sice vyhrál buly, nicméně jemné přistrčení jednoho z domácích jej posunulo přesně mezi dva beky a Zlín tak musí z pásma.
     
    43:48
    Snad poprvé je dnes na ledě Vlastimil Hefka, výpomoc ze spřáteleného Vyškova! No a Hefka se nechce nechat zahanbit a ihned pálí po buly, s tímto pokusem však nemůže mít Pavel Jekel žádný problém.
     
    45:28
    Jiří Suhrada drze přes celé střední pásmo našel Denise Kidla, jenž šel do slušného úniku, nakonec jej však po krátkém zaseknutí na kruhu a střele vyčapal Pavel Jekel.
     
    45:37
    Ještě tam je po chvíli šance pro důrazného Sedláčka, Jekel opět chytá.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    46:12
    Vodný střílenou přihrávkou ještě hledal Bittnera, ten se však až ke střele nedostal.
     
    46:33
    Martin Dočekal vypálil, na brankovišti ještě pracoval Ladislav Bittner, který dorážel. Daniel Huf zůstal ledově klidný, betony nechal pevně sklapnuté a přerušuje hru.
     
    46:45
    Tady se dalo vylučovat i na druhé straně, Pavel Kubiš byl hned po buly zasažen vysokou holí. V důsledku toho ještě Bořuta nahrál na Vodného jenž pálí! Kotouč letí do ochranné sítě.
     
    47:23
    Psota mohl z mezikruží tečovat, přihrávku od Bořuty však netrefil.
     
    47:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LADISLAV BITTNER. Asistence: Antonín Bořuta.
    47:39 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    47:49
    Už mohlo být skoro hotovo! David Michálek hned po buly šel dopředu a vytvořil situaci 2 na 1, přičemž nalil Holcovi na druhou tyč, výtečně se ale přesunul Daniel Huf, jenž podržel svůj tým!
     
    48:16
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Michal Furch – 2 min., držení.
     
    48:18
    Jiří Ondráček prohrál souboj po buly a David Tureček vyhazuje přes všechny čáry.
     
    48:47
    Daniel Gazda zamířil od modré, viděl tam na teč Sedláka nebo Ondráčka, nicméně puk letí jen do ochranné sítě.
     
    48:55
    Mikuláš Zbořil to zkusil, kotouč letí těsně mimo.
     
    49:02
    Třebíč zazmatkovala při rozehrávce, na puk se dostal Mikuláš Zbořil, jenž se v mezikruží napřáhl a ostře vypálil. Výtečně zasáhl Pavel Jekel!
     
    49:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jiří Ondráček – 2 min., podrážení.
     
    Pokračujeme ve formátu 4 na 4.
     
    49:23
    Darek Hejcman chtěl vysunout Mikuláše Zbořila do samostatného úniku, ten ale zaprvé neměl rychlost a za druhé jako obránce není v těchto situacích úplně komfortní. Zbořil alespoň pokračuje za branku...
     
    49:49
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Lukáš Kříž – 2 min., držení.
     
    49:51
    Antonín Bořuta se s tím nemazal a o mantinel vyhazuje až k Hufovi.
     
    50:17
    Daniel Gazda držel puk a naznačoval střelu, přičemž pak ještě nalil na bombu z první Honejskovi. Zasahuje Pavel Jekel.
     
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., hákování.
     
    Třebíč si bere timeout!
     
    Čas využívají i ševci, bývalý obránce a nyní asistent Ondřich Horák si vzal tabulku a rozkresluje signály. Pozorně sleduje i junior Adam Burian a zdá se tak, že rovněž půjde do akce!
     
    51:18
    Ševci se zatím bránili skvělé, teď šli navíc do přečíslení 2 na 1. Daniel Gazda to vzal na sebe, trefuje však jen boční síťku.
     
    51:49
    Zdeněk Sedlák to nyní vzal na sebe a prosmýkl se mezi dva beky, kteří mu zůstali viset na zádech. Čerstvá zlínská posila zkoušela i zakončit, nicméně místo puku zaparkovala do sítě jen sama sebe. Máme přerušeno, brána se musí vrátit do původního postavení.
     
    52:11
    Domácí v plném počtu.
     
    52:35
    Hosté v plném počtu.
     
    52:37
    Skvělá příležitost Beranů, pas před poloprázdnou klec dostal kapitán Pavel Kubiš, jenž ale promáchl...
     
    53:11
    Tadeáš Talafa zakopl a zastoupit jej tak musí Daniel Gazda, jenž ale za brankou situaci zvládne.
     
    53:50
    Pavel Jekel teď trefil pouze Zdeňka Sedláka, který se rychle snažil zamést puk do sítě. Nepodařilo se.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Daniel Poizl – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Zdeněk Sedlák – 2 min., sekání.
     
    54:47
    Kubiš si potáhl puk a zkusil překvapit Jekala, ten zasahuje betonem, tohle nebyl problém.
     
    55:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! TADEÁŠ TALAFA si vzal puk na modré, vytočil se lépe na osu a pálí, na brankovišti navíc skvěle pracoval kapitán Pavel Kubiš a kotouč tak zaplul až do sítě, tady neměl Pavel Jekel šanci – 2:3. Asistence: Denis Kindl.
    55:07 Tadeáš TALAFA - 3:2
     
    56:07
    Darek Hejcman šel sám mezi tři soupeře, zavezl tak puk alespoň někam za branku, odtud se bude pokračovat.
     
    56:20
    Adam Burian pálí od modré, kotouč letí do ochranné sítě.
     
    56:36
    Talafa udržel modrou, pak si ale neporadil Daniel Gazda a ševci musejí zpět.
     
    57:26
    Zbořilovo nebezpečné nahození, které bylo navíc tečované! Kotouč letí těsně vedle levé tyče.
     
    57:46
    Ladislav Bittner se ještě ve středním pásmu napřáhl a pálí, Daniel Huf si relativně v klidu zaklekl a přerušuje hru.
     
    57:55
    Talafa by jel do plných a tak jen nahazuje na zadní mantinel, kde ale operuje jen soupeř.
     
    58:16
    Radim Ferda si sjížděl k brance a jeden z jeho parťáků jej od mantinelu hledal! Tohle bylo těsné, nicméně dobře se vrátil jeden z beků.
     
    58:49
    Ševci hrají v šesti, Huf je na střídačce!
     
    59:23
    Tenhle puk letí jen několik málo centimetrů od prázdné branky! Píská se icing.
     
    59:23
    Timeout si berou i Berani, je čas na závěrečný nápor.
     
    59:28
    Další dlouhé vyhození, no a jelikož Gazda to má daleko, píská se další zakázané uvolnění.
     
    59:33
    Gazdova bomba, ještě z ostrého úhlu pálí Kindl! Kotouč profrčel brankovištěm a mimo!
     
    59:37
    A teď to byla dokonce tyč! Ševci pokračují v kombinaci.
     
    59:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., vražení na hrazení.

    Tohle je prostě špatně... Bedřich Köhler zaprvé naprosto netakticky srazil Davida Michálka na mantinel a zadruhé soupeři dost možná způsobil zranění, jelikož Michálek se nezvedá...
     
    59:47
    David Michálek už je v pořádku na střídačce!
     
    Konec zápasu. (19:54:12)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 31. Bořuta (Ferda), 40. Furch (Šilhavý), 48. Bittner (Bořuta) – 21. Mrázek (Honejsek), 56. Talafa (Kindl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Vejmelka) – Bořuta, Tureček, Forman, Kříž, Poizl, Furch, Fajmon – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, D. Michálek, Ferda (A) – Vodný, Šilhavý, Krliš – Meluzín, Maty. Svoboda, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Berani Zlín: Huf (Honzík) – Talafa, Gazda, Suhrada, M. Novotný, A. Burian, Zbořil, Hefka – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Luža, Kindl, Z. Sedlák – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Frömel, Zabloudil, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Skopal, Čáp – Roischel, Roupec
    bahis siteleri